Tämä koulutus on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää suosittu ammatillinen koulutus rentouttavaan pitkään viikonloppuun kesäsaaristossa. Tutustut samalla Eckerön ainutlaatuiseen luontoon ja tapaat samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa verkotut tavallista enemmän tällaisella intensivi/internaattikoulutuksessa. Tämän ovat aiemmat kurssit Frantsilassa, Rääkkylässä ja Kreetalla näyttäneet.

Opit tällä kurssilla hoitoteorian ja käytännön kerralla ilman lisävalmennuspäivää myöhemmin. Kurssia edeltää toukokuun alussa alkava etäkoulutus videoilla ja muilla materiaaleilla, joiden avulla voit jo harjoitella tekemällä harjoitushoitoja läheistesi ja kavereittesi ihastukseksi. Voit alkaa kaupalliset hoidot 15.6. lähtien ja se onkin suotavaa, jotta opit hiomaan oppimasi liikkeet tekemisen kautta. Lue lisää Brain Relief -menetelmästä tästä. Varaa paikkasi ajoissa! Laita meili jouko@brainrelief.fi

Ahvenanmaan koulutuksen jälkeen saat seinällesi koulutusdiplomin, jonka turvin voit tarjota hoitoja Brain Relief -nimikkeellä. Lopullinen taidonnäyte on noin 30 hoidon jälkeen annettu kahdenkeskinen näyttökoe, jonka jälkeen saat Brain Relief -hoitajadiplomin.

Koulutuspaikka

Koulutus- ja majoituspaikkanamme toimii viehättävä Havsband-hotelli, joka sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla Eckerössä noin 20 min ajomatkan päässä Maarianhaminasta. Koulutus alkaa jo laivalla sen koulutustilassa ja jatkuu illalla ennen illallista hotellilla. Satamaan Turkuun kokoonnutaan perjantaina 12.6.2020 klo 8.00.

 

 

Lauantai on täysi päivä harjoittelua mutta ehdimme tauottaa sitä kesäisellä luontoliikunnalla ja luonnossa tehtävillä voimauttavilla harjoitteilla.

Sunnuntaina on koulutusta vielä aamulla hotellilla ja laiva kohti Turkua lähtee klo 14 Maarianhaminasta. Kertaamme vielä joitakin käytännön asioita laivalla mutta muuten voit vain rentoutua uljaan Vikin Gracen lipuessa läpi huikean Turun saariston. Saavumme perille Turkuun 19.45 sunnuntaina 14.6.2020.

   

Kurssin hinta

Hinta 790 €, sisältää etäkoulutuksen (n. 1 kk, n 2 h/vk) ja lähipäivien lisäksi laivamatkat, kuljetuksen Eckeröhön ja takaisin, majoituksen aamiaisineen, 3 ateriaa perillä ja 1 buffet laivalla, oheisohjelman. Koulutuksen osuus 390 € + alv 24 % (83,60 €) 483,60 €. Koulutus on samalla erittäin rentouttava, koska olet “koeasiakkaana” ja tämä breikki menee  päivärahoineen vähennyksiisi, jos sinulla on tai tulossa yritys.

Koulutus sisältää kuukautta ennen lähipäiviä alkavan verkkokoulutusosuuden (printattavia materiaaleja ja videoita) ja valmennustuen myös koulutuksen jälkeen. Vapaaehtoinen näyttötutkinto hoitadiplomin saadaksesi maksaa 120 € + alv. Voit tehdä Brain Relief -hoitoja kaupallisesti koulutuksen pohjalta ja näyttötutkinto tehdään yleensä vähintään 30 hoidon jälkeen.

Matkapaketti sisältää Viking-linen matkan Turusta perjantaiaamuna (laivassa alkaa jo koulutus, koulutustilassa kahvit mutta ei ateriaa), kuljetukset Maarianhaminasta Eckerön hotelliin ja takaisin laivalle, majoituksen kahden hengen huoneessa, 2 illallista ja yksi lounas hotellissa, ohjatun kävelyretken ja muuta ohjelmaa luonnossa, 2 aamiaista ja buffet lounaan Viking Gracella palatessa.

Loppumaksu 540 € maksetaan 12.5.2020. Jos sinulle tulee este ennen 12.5. voit käyttää varausmaksusta 150 € johonkin toiseen Brain Relief -koulutukseen tai sinulle palautetaan puolet (= 125 €). Juuri ennen matkaa tapahtuneen sairastumisen perusteella saat ympäri vuoden voimassa olevasta matkavakuutuksesta palautuksena koko summan (lääkärintodistuksella).

Kokeile hoitoa jo koulutuksen käyneiden hoitajien luona. Katso heidän sijaintinsa tästä.

Varaa paikkasi niin kauan kun niitä riittää! Laita meili jouko@brainrelief.fi

Kouluttajat

Kurssin kouluttajina toimivat menetelmän kehittäjä Jouko Kivimetsä ja kokenut kouluttaja ja hoitaja Anna Jalava. Mukana on myös paikallinen hoitaja Irene Mattsson joka huolehtii ruotsinkielisistä käännöksistä opetukseen. Koulutus on siis kaksikielinen.

Nytt! Kursen förs även på svenska! En av våra lärare är Irene Mattsson som lever på Åland och har svenska som huvudspråk, finska som modersmål. Hon var med på kursen till Kreta i October och berättar om det:

Intensivkurs som tar dig bort från vardagen, en upplevelse som är behaglig. Förhandsundervisning görs i din egen takt, före utbildnings tillfället. Själva utbildningen är inte så fodrande utan ger dig även egenvård. Jouko har en pedagogisk helhetssyn på utbildning, även då det finns många moment i själva utförandet så går kunskapen in på ett lättsamt sätt. Jag själv och mina övningskunder upplevde behandlingen som behagligt avslappnade. Så välkommen till mina hemtrakter på Åland för utbildning för dig som vill stressa ner tillvaron!