AJANKOHTAISTA:

Auvo-hoidon kehittäjät esittelevät hoidon ensimmäistä kertaa julkisuudessa I love me -messuilla 21.10.2022.

Nopea ja tehokas stressin katkaiseva menetelmä koko kansalle

Tule kuulemaan ainutlaatuisesta, Suomessa kehitetystä musiikin ja kosketuksen voiman yhdistävästä menetelmästä, joka katkaisee stressikierteen ja tukee kehon omia palautumisen ja paranemisen mekanismeja. Julkaisemme I Love Me -messuilla tästä hoitomuodosta aivan uuden matalan kynnyksen koulutusmuodon; Nyt kenen vain on helppo oppia vähentämään stressistä ja esimerkiksi pitkittyneestä kuormituksesta aiheutuvia oireita työpaikalla tai kotona.

I love me -messut, Messukeskus
Pe 21.10.2022 klo 15:30-16:00
Forum-lava
Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava


 

Kosketuksen ja musiikin yhdistävä Auvo-hoito auttaa katkaisemaan stressikierteen. Suomessa kehitetty menetelmä tukee ainutlaatuisella tavalla kehon ja mielen palautumista pitkäänkin jatkuneesta stressitilasta. Auvo-hoidon kehittäjät esittelevät hoidon ensimmäistä kertaa julkisuudessa I love me -messuilla 21.10.2022.

Kroonistunut stressitila on yksi suurimpia terveysuhkiamme. Auvo-menetelmä tarjoaa turvallisen ja helpon tavan katkaista stressikierteen ja helpottaa siitä johtuvia oireita.

”Pitkittyneessä stressitilassa tai ylivireystilassa sekä kehon että mielen voimavarat ovat vähissä. Tällöin läheiseltä, tuttavalta tai teraupeutilta saatu 25 minuutin Auvo-hoito toimii stressin purkamisen ensiapuna”, kertoo menetelmän kehittäjä Jouko Kivimetsä.

Auvo-menetelmä perustuu tutkittuun tietoon musiikin ja täsmäkosketuksen suotuisista vaikutuksista kehon tuottamiin välittäjäaineisiin ja turvallisuudentunteen vahvistumiseen. Hoito sopii kaikille ja kaikenlaisten stressitilojen hoitamiseen.

”Auvo-hoito on sellaisenaan helppo järjestää. Hoidon voi tehdä normaaleissa sisävaatteissa vaikka keskellä päivää lepotuolissa. Auvo-hoito onnistuu myös hälinässä kuulokkeiden avulla”, avaa menetelmän toinen kehittäjä Anna Jalava.

Auvo-hoidon oppiminen ei vaadi mitään aiempaa osaamista tai kokemusta hoitotyöstä. Menetelmän oppimiseen on kehitetty tehokas ja hyvää palautetta saanut verkkokurssi. Auvo-hoitoa opetetaan myös pienryhmissä useilla paikkakunnilla ympäri Suomea.

Auvo-hoidon kehitystyö perustuu Brain Relief -hoidolle, joka myös on täysin Suomessa kehitetty, tavaramerkin saanut kosketushoito. Brain Relief -hoito on ammattimaisesti tehty, yli 50 minuuttia kestävä, Auvo-hoitoa monipuolisempi ja vaikutukseltaan syvärentouttavampi kosketushoito. 2015 vuodesta alkaen Brain Relief -hoidon ammattilaiseksi on koulutettu jo yli 300 osaajaa ja he ovat tehneet kymmeniä tuhansia hoitoja ympäri Suomen.


 

Hoitojen vaikutuksia ja mahdollisuuksia avaavat Brain Relief Academyn messuosastolla 6m5 menetelmien kehittäjät Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava.

Auvo-hoitoa voi testata I love me -messuilla Brain Relief Academyn osastolla 6m5. Messuhinta 30 minuuttia kestävälle hoidolle on 20€ (norm. 40€).

 

 

Jaa:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn