Auvo – Nopea ensiapu
stressin selättämiseen

Auvo® on täysin Suomessa kehitetty rentouttava kosketushoito.
Vain 25 minuuttia kestävä hoito on lempeä ja tehokas. Se auttaa pysähtymään ja rentoutumaan, ja tasapainottaa sekä kehoa että mieltä.

Hoidon jälkeen useimmat kertovat rentoutumisen lisäksi virkystyneensä. Siksi hoito sopii hyvin arjen keskelle ja työpaikoille.

Täysin uusittu Auvo-hoidon verkkokurssi julkaistaan 11.11.2022

Nappaa kurssi nyt 30€ Early Bird -alennuksella, hintaan 69€.
11.11.2022 lähtien verkkokurssin hinta on 99€.

AINUTKERTAINEN JULKAISUTARJOUS AUVO-HOITAJAKOULUTUKSESTA

Auvo-ryhmä ja Auvo-hoitajakoulutua yhteishintaan 347€ (280€ + alv 24%),

Tarjous vain  24.10.2022 asti!

Itsellesi

25-minuuttinen Auvo-hoito tarjoaa kuormittuneelle keholle ja mielelle mahdollisuuden hengähtää ja rentoutua. Hoitoon on helppo tulla, ja se sopii vaikka keskelle työpäivää.

Poikkea rentouttavaan hoitoon koulutetulla Auvo-hoitajalla tai tilaa hoitaja vaikka työpaikalle koko työyhteisön hyväksi.

Auvo-hoito sopii kaikille. Hoito tehdään vaatteet päällä, selinmakuulla tai lepotuolissa.

Koulutetut Auvo-hoitajat löydät Auvo-hoitajakartalta.

Läheisille

Opettele itse Auvo-hoito ja tarjoa sillä hyvää oloa perheenjäsenille ja muille läheisillesi.

Voit opetella hoidon joko verkkokurssilla tai Auvo-ryhmässä.

Verkkokurssin voit aloittaa milloin tahansa ja käydä sitä omassa tahdissasi. Auvo-ryhmässä opit hoidon tehokkaasti ammattitaitoisen kouluttajan johdolla ja saat ryhmässä ihanaa hoitoa myös itse. Auvo-ryhmiä järjestetään ympäri Suomea.

Asiakkaillesi

Lisää Auvo palveluvalikoimaasi uutena rentouttavana hoitona, tai yhdistä sitä muihin palveluihisi.

Opettele ensin Auvo-hoito verkkokurssilla tai Auvo-ryhmässä, ja käy sen jälkeen Auvo-hoitajakoulutus.

Hoitajakoulutus on täysin verkkopohjainen, se vie noin kuukauden, ja voit aloittaa sen milloin tahansa.

Vain Auvo-hoitajakoulutuksesta valmistuneet voivat tarjota ja myydä Auvo-hoitoja omana palvelunaan, tai yhdistää hoitoa muihin palveluihin.

Auvo-hoito sopii kaikille, lapset rakastavat sitä

Auvo-hoito tehdään vaatteet päällä, selinmakuulla hoitopöydällä tai lepotuolissa. Voit tehdä Auvo-hoidon myös sängyssä, jolloin hoidettava voi nukahtaa siihen.

Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartiaseutuun, käsiin ja jalkoihin. Hoidon otteet on kehitetty niin, että ne ovat turvallisia kaikille. Hoitoon kuuluu monenlaisia pyörittäviä, siveleviä, pöyhiviä ja hierovia otteita, jotka kaikki ovat lempeitä ja miellyttäviä. Hoidon olennainen osa on siihen tarkkaan valittu musiikki, joka tekee menetelmästä ainutlaatuisen.

25 minuuttia kestävä hoito on helppo, mutta lempeä ja tehokas. Palautteen pohjalta Auvo on muun muassa helpottanut stressiä, tehostanut palautumista, nopeuttanut unen saantia ja parantanut unen laatua.

Videot ovat selkeitä ja niiden pohjalta on helppo oppia.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Lapseni rakastavat Auvoa ja haluavat hoidon joka ikinen ilta. Ensin tuntui että tämä vie illoista kauhean paljon aikaa, mutta se onkin päinvastoin! Lapset nukahtaa jo siinä paijailun aikana ja kaikki sängystä juoksentelut ja huutelut on jääny pois.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Tätä on ihana tehdä illalla kun se auttaa myös mua itseäni "laskemaan kierroksia". Oon tehny auvon yleensä illalla lapselle tai puolisolle. Lapsi nukahtaa aina nopeammin ja tuntuu että itseki nukahdan nopeammin hoidon tekemisen jälkeen.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Kurssista on nyt vajaa vuosi, ja koen että Auvo-hoidolla pystyn parantamaan läheisteni hyvinvointia, etenkin silloin kun elämä tuo eteen stressaavia ajanjaksoja. Olenkin tästä taidosta hyvin iloinen :)

Palaute Auvo-ryhmään 2021 osallistuneelta

Helpotusta arjen paineisiin ja stressiin - keväästä 2020

Auvo-hoito perustuu ammattilaiskäyttöön kehitettyyn, syvärentouttavaan Brain Relief -hoitoon.

Hoito kehitettiin keväällä 2020 kun halusimme poikkeusaikana tarjota ihan jokaiselle mahdollisuuden hyötyä rentouttavan kosketushoidon vaikutuksista, omassa ”kotihoitolassa” ja perhepiirissä.

Auvo-hoito vakiinnutti kuitenkin paikkansa ihanana ja kaivattuna rentouttavana hoitona, joka tuo hyvää oloa ja helpotusta arkeen, kaikkina aikoina.

Auvo-hoidon ovat kehittäneet Brain Relief -menetelmän pääkehittäjä Jouko Kivimetsä ja Brain Relief -pääkouluttaja Anna Jalava.

”Meillä on molemmilla omakohtaisia kokemuksia kosketushoidon vaikuttavuudesta ja merkityksestä. Joukolla on pitkä ja monipuolinen kokemus kosketushoitojen parista ja ammatillisen koulutuksen maailmasta. Annalla on pedagogisen koulutuksen lisäksi pitkä kokemus erityisesti lasten kanssa työskentelystä.

Meille on tärkeää, että Auvo on hoitona tehokas ja vaikuttava, mutta menetelmä helppo oppia ja muistaa. Yhdessä olemme rakentaneet verkkokurssista kokonaisuuden, jonka avulla opit menetelmän takuuvarmasti, vaikket olisi ikinä hieronut ketään tai tehnyt mitään kosketushoitoja.”

Teini-ikäinen tyttäreni ei nykyään anna minun edes koskea. Tätä hoitoa saan hänelle kuitenkin tehdä. En uskalla sanoa tyttärelle miten onnelliseksi tämä minut tekee, ettei hän muuta mieltään.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Olen tehnyt tätä hoitoa aina välillä miehelleni. Hän tykkää kyllä hoidosta mutta ei myönnä että siitä olisi jotain apuakin. Minä kyllä huomaan eron kun hän nukkuu rauhallisemmin ja on aamulla paremmalla tuulella.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Kurssista on nyt vajaa vuosi, ja koen että Auvo-hoidolla pystyn parantamaan läheisteni hyvinvointia, etenkin silloin kun elämä tuo eteen stressaavia ajanjaksoja. Olenkin tästä taidosta hyvin iloinen :)

Palaute Auvo-ryhmään 2021 osallistuneelta