Kouluttaudu Auvo®-hoitajaksi

Tarjoa asiakkaillesi nopea ja tehokas rentoutushoito

Auvo-hoito toimii sekä itsenäisenä hoitona,
että yhdistettynä moniin muihin hoitoihin ja palveluihin.

Ensimmäinen Auvo-hoitajakoulutus alkaa 11.12.2022

Ehdit sopivasti ennen Auvo-hoitajakoulutuksen alkua opetella itse Auvo-hoidon tekemisen, joko Auvo-ryhmässä tai verkkokurssilla. Sen jälkeen olet valmis aloittamaan hoitajakoukutuksessa heti kun se starttaa 11.12.

Hoitajakoulutuksen alettua voit edetä täysin omaa tahtiasi ja harjoitella hoitoa vaikka perheenjäsenilläsi joululomilla. Ilmoittaudu nyt, ja sinulla on mahdollisuus valmistua Auvo-hoitajaksi ensimmäisten joukossa heti tammikuun alussa 2023!

Auvoon ehtii kiireinen suorittajakin ja hän saa kokemuksen kiireen kesyttämisestä ja sen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille.

Piia Mustikkamaa-Jokelainen, Lumia Wellness

Asiakkaani jotka kokevat Brain Relief-hoidon olevan ”liian pitkä hoito omaan kiireiseen aikatauluun” ovat kokeilleet Auvoa ja huomanneet voimakkaasti rentouttavat vaikutukset. Uskon että monen kohdalla kynnys kohdata itsensä ja voimakas rentoutuminen saattaa jopa pelottaa. Tässä Auvo-hoito on oiva mahdollisuus laskeutua ns. pehmeästi toisen kosketettavaksi ja hoidettavaksi.

Jaana Mylläri, Studio JoanNails / Hitusen ekompi

Alkuun pelkäsin miten ehdin harjoitella Auvo-hoitoja kaiken muun keskellä. Otteet kuitenkin sai nopeasti haltuun ja luottamus itseen kasvoi, niin harjoitushoitojakin oli helpompi tehdä. Auvo-hoito on ollut tällaiselle perfektionistille suorastaan helpotus, eikä hoitojen tekeminen vie liikaa omaa energiaa. Hoitotilanne on rauhallinen, rauhoittava ja rento. Minusta Auvo-hoito sopii erinomaisesti kiireisille ja stressaantuneille opiskelijoille ihan vaikka keskellä koulupäivää. Sekä yhtälailla työpaikoille vähintäänkin ennen kotiin lähtöä, jolloin työasiat voi jättää työpaikalle ja mennä kotiin "hyvin levänneenä".

Tytti, Piidioksidi Oy

Koulutus on avoin kaikille

Auvo-hoitajakoulutus on avoin kaikille, jotka ovat ensin opetelleet Auvo-hoidon joko itsenäisesti verkkokurssilla tai kouluttajan johdolla Auvo-ryhmässä.

Hoitajakoulutus ei edellytä mitään muuta koulutusta tai kokemusta terveysalalta, hieronnasta, kosketushoidoista tai kehon anatomiasta.

Hoito on hyvin lempeä ja koulutuksessa varmistetaan ettei hoitaja aiheuta mitään uhkaa tai vahinkoa hoidettavalle. Myös hoidon esteet ja hoidon mukauttaminen asiakkaan mahdollisten vammojen tai sairauksien kohdalla käydään läpi ymmärrettävästi ja selkeästi.

Uusille yrittäjille ja kokeneille konkareille

Sinun ei tarvitse olla yrittäjä käydäksesi Auvo-hoitajakoulutuksen ja tarjotaksesi hoitoja. Monelle Auvo-hoitajakoulutus voi olla ensimmäinen askel kohti uutta uraa tai sivutoimista tuloa.

Yhtä hyvin koulutus sopii kokeneelle yrittäjälle. Kokemus erilaisista hoitomuodoista ja asiakastyöstä nopeuttavat myös Auvo-hoidon oppimista ja asiakastyön aloittamista. Auvo on monelle hoitoalan yrittäjälle kevyt ja kannattava lisäpalvelu muiden hoitojen joukosa.

Hoitoja voi hyvin tehdä myös kotikäynteinä tai yritysten tiloissa, kannettavan hoitopöydän tai hoitotuolin avulla. Hoitoon on helppo tulla, jolloin se sopii hyvin myös messuille ja esim popup-tapahtumiin.

Auvo-hoitajakoulutus on verovähennettävää kulua yritykselle tai toiminimelle.

Auvo itsenäisenä hoitona tai osana muita palveluitasi

Auvo-hoito toimii hyvin itsenäisenä palveluna. Vain 25 minuuttia kestävä hoito auttaa pysähtymään ja rentoutumaan, ja se sopii hyvin myös arjen keskelle ja työpaikoille.

Auvo-hoidon voi myös erinomaisesti yhdistää moniin muihin hoitoihin ja palveluihin. Kehollinen rauhoittava ja rentouttava hoito tukee esimerkiksi terapiaa, fysioterapiaa, hierontaa ja valmennusta.

Auvo sopii juurikin hetken hengähdykseen, pysähtymiseen, vaikka kesken työpäivän työpaikalla. Ihmiset kaipaavat tänä päivänä hyvin paljon myös rentoutusta hektisessä ja stressaavassa elämässä. Siksi Auvo-hoito on ihana hieronnan tai perinteisen jäsenkorjauksen lopuksi. Hoito on sen verran lyhyt, että yhdistäminen onnistuu.

Kaisu Niiranen, Luontaishoitola Kaisu Niiranen

Auvo-hoito sopii loistavasti yhdistettäväksi mm. univalmennukseen ja tarjoaa asiakkaalle tietoisen läsnäolon harjoituksen rentouttavan kosketushoidon muodossa.

Piia Mustikkamaa-Jokelainen, Lumia Wellness

Koska kaikki ravintovalmennusasiakkaat vuosien varrella ovat kertoneet stressin vaikuttavan terveyteensä, koin tarvitsevani lisäkeinon auttaa. Autonomisen hermoston ylikierrosten rauhoittuminen vaikuttaa ruoansulatukseen sekä hormonitoimintaan. Auvo® rauhoittaa ja virkistää itsenäisenä hoitona tai on ihana lisä ravintovalmennustapaamisten yhteyteen. Osalle asiakkaista ehdoton edellytys, että alkaa löytyä resursseja ruokavaliomuutosten tekemiseen.

Tiina Hulkkonen, FLT Ravintovalmentaja®

Opiskele omassa tahdissasi, missä vain

Auvo-hoitajakoulutus on täysin verkkopohjainen.
Tämä mahdollistaa sen, että koulutuksen voi suorittaa missä päin maailmaa vain.

Ennen
hoitajakoulutusta
Opettele Auvo-hoito Auvo-ryhmässä tai verkkokurssilla

Jos suunnittelet Auvo-hoitajaksi kouluttautumista, suosittelemme ehdottomasti Auvo-hoidon opettelua Auvo-ryhmässä. Palautteen ja kokemustemme mukaan Auvo-ryhmässä hoidon opetelleet ovat itse varmempia osaamisestaan. Kuuden tunnin lähiopetuksessa saat kouluttajan tiiviin tuen ja palautetta, ja lisäksi saat Auvo-verkkokurssin oppimisen tueksi.

Jos et pysty osallistumaan Auvo-ryhmään, voit opetella hoidon myös itsenäisesti Auvo-verkkokurssilla. Hoito on opittavissa jopa parissa viikossa.

Noin 2 viikkoa
Hoitajakoulutus itsenäisesti verkko-opintoina

Omaan tahtiin opiskeltavalla verkkokurssilla käsitellään hoitoympäristön ja hoitotuolin/-pöydän vaatimuksia, asiakastyön näkökulmia ja miellyttävän palvelukokonaisuuden luomista.

Tärkeässä osassa ovat myös hoidon mahdolliset kontraindikaatiot, milloin hoitoa ei saa tehdä tai erikoistapaukset milloin hoidossa on otettava huomioon esimerkiksi asiakkaan sairaus, kivut tai vastaava.

Kurssilla opit miten Auvo-hoitoa voi yhdistää muihin palveluihin, mitä kohderyhmiä palvelulla on ja millaista yhteistyötä voit ehkä tehdä muiden hoitajien kanssa. Saat myös materiaalia ja ideoita Auvo-hoitojen markkinointiin.

Lisäksi verkko-opinnoissa on itsearviointitehtäviä. Verkkomateriaali on käytössäsi vuoden ajan.

Noin 2 viikkoa
Hoitoharjoittelu

Koulutuksessa edellytetään hoitoharjoittelua ja  harjoitusasiakkaiden palautteen keräämistä. Suosittelemme, että teet hoitajakoulutuksen aikana vähintään viisi harjoitushoitoa. Edellytämme vähintään kolmen kirjallisen asiakaspalautteen toimittamista kouluttajille.

Harjoitushoidot tulee tarjota asiakkaille maksutta.

Lisäksi suosittelemme, että käyt itse vähintään yhdessä Auvo-hoidossa koulutuksen aikana, jotta saat itse kokemuksen hoidosta.

1/2 päivää
Ryhmävalmennustapaaminen

Hoitajakoulutuksen päättää osallistuminen yhteen verkossa järjestettävään, Auvo-hoidon kehittäjien vetämään ryhmävalmennustapaamiseen. Kahden tunnin valmennustapaamisessa keskustellaan kokemuksista hoidosta ja valmennuksesta, sekä vastataan mahdollisiin kysymyksiin.

Valmennustapaamisia järjestetään noin 2-8 viikon välein, riippuen missä vaiheessa hoitajakoulutuksessa olevia on. Tämän 11.12. starttaavan ryhmän ensimmäiset valmennustapaamiset järjestetään ke 4.10. klo 18-20 ja pe 13.1. klo 10-12.

Valmistuminen Auvo-hoitajaksi

Auvo-hoitajakoulutuksen kaikki osiot suoritettuasi valmistut Auvo-hoitajaksi ja saat oikeuden käyttää Auvo-tavaramerkkiä.

Vain Auvo-hoitajakoulutuksesta valmistuneet voivat tarjota ja myydä Auvo-hoitoja omana palvelunaan, tai yhdistää hoitoa muihin palveluihin.

Markkinointisi tueksi saat käyttöösi Auvo-logon ja kuvia, ja voit myös tilata valmiita Auvo-markkinointimateriaaleja.

Koulutus maksaa itsensä takaisin nopeasti

Ennen hoitajakoulutusta tulee opetella Auvo-hoito joko Auvo-ryhmässä (normaalihinta 128 € +alv = 159€) tai Auvo-verkkokurssilla (normaalihinta 78,80€ +alv = 99€).

Auvo-hoitajakoulutuksen hinta on 298€ +alv24% (= 370€).
Hoitajakoulutuksen voi maksaa myös 1-3 erässä – ota yhteyttä: [email protected]

Heti hoitajakoulutuksesta valmistumisen jälkeen voit tehdä Auvo-hoitoja kaupallisesti. Hoidon valtakunnallinen suositushinta on 40€. Saat siis Auvo-hoitajakoulutuksen hinnan katettua jo alle kymmenellä asiakashoidolla! Auvo-hoitojen tekemiseen ei myöskään liity mitään lisenssimaksuja, jäsenmaksuja, tai muita kiinteitä kuluja.

Ehdot

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen voi perua koulutuksen alkamispäivään asti. Tällöin maksu palautetaan, poislukien toimistokulu 30€+alv. Koulutuksen alkamisen jälkeen maksuja ei palauteta.

Muutokset ja peruutukset aina kirjallisesti [email protected]

Tekijänoikeudet ja tavaramerkin oikeudet

Auvo Brain Relief® on rekisteröity tavaramerkki. Valvomme tavaramerkin käyttöä ja koulutuksen tekijänoikeuksia.

Auvo-hoidon kaupallinen käyttö pelkän Auvo-verkkokurssin tai Auvo-ryhmän oppien pohjalta on ehdottomasti kielletty. Luvan käyttää Auvo-tavaramerkkiä ja luvan tehdä Auvo-hoitoja kaupallisesti saa vasta kun käy Auvo-hoitajakoulutuksen ja on saanut siitä Auvo-hoitajan todistuksen.

Hoidon tai kurssimateriaalin osittainenkin kopiointi esimerkiksi kuvaamalla kameralla tai jakamalla tekstitiedostoja on tekijänoikeuslain nojalla ehdottomasti kielletty.

Hoidon tai sen osien kopiointi ja esimerkiksi oman vastaavan musiikkiin integroidun kosketushoidon kehittäminen on kielletty ja tavaramerkkiloukkaus. Kaikki koulutuksen käyneet sitoutuvat olemaan kopioimatta metodia samankaltaisena toisella nimellä.

© Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava

Julkaisutarjous!

Vain I love me -messuviikonlopun ajan ma 24.10. asti:

Auvo-ryhmä ja Auvo-hoitajakoulutus yhteishintaan 347€ (280€ + alv 24%)

Opettele hoito kouluttajan johdolla lähiopetuksessa Auvo-ryhmässä (arvo 159€) ja jatka siitä Auvo-hoitajakoulutukseen (arvo 370€). Arvo yhteensä 529€

Voit valmistua Auvo-hoitajaksi jo tammikuun alussa ja lähteä heti tekemään hoitoja kaupallisesti! Maksat kokonaisuudesta vain 347 € (280€ +alv24%), eli säästät 182€, siis 34%!

Auvo-hoidon suositushinta on 40€, joten koulutus maksaa itsensä takaisin jo noin kymmenellä asiakashoidolla!

Tämä tarjous päättyy 24.10. 27.10.2022 klo 24 eikä tule toistumaan!
(Tarjouksen voimassaoloa on jatkettu muutamalla päivällä viikonvaihteen teknisten ongelmien vuoksi, jotta kukaan ei niiden takia menettäisi mahdollisuutta tarttua tarjoukseen.)