Opi ihana Auvo®-hoito lähiopetuksessa pienryhmässä

Itsesi ja läheistesi hyvinvoinnin tueksi

Pienryhmässä pääset oppimaan ja harjoittelemaan osaavan kouluttajan opastuksessa, ja nauttimaan ihanasta hoidosta myös itse.

Tulossa olevat Auvo-ryhmät:

Kuopio 10.12.

  • Lauantaina 10.12. klo 10-17
  • Jalava &Co, Satamakatu 32
  • Kouluttaja: Anna Jalava

Ryhmä toteutuu!
Yksi paikka on vielä jäljellä!

Rovaniemi 17.12.

  • Lauantaina 17.12. klo 10-17
  • Lumia Wellness, Rovakatu 24
  • Kouluttaja: Piia Mustikkamaa-Jokelainen
  • Ilmoittaudu viimeistään 9.12.2022

Kevään 2023 ryhmät julkaistaan ennen joulua!

Auvo-ryhmän osallistumismaksu on 159€. Siihen sisältyy kuusi tuntia lähiopetusta pienryhmässä ja Auvo-verkkokurssi joka on käytettävissä toistaiseksi.

Intensiivistä ja rentouttavaa opiskelua

3-6 henkilön ryhmä kokoontuu kouluttajan johdolla opettelemaan ja harjoittelemaan Auvo -hoitoa. Hoito opetellaan huolellisesti pala palalta ja harjoitellaan hoidon tekemistä yhdessä toisten ryhmäläisten kanssa. Auvo-ryhmässä pääset siis itse oppimaan hoidon ja harjoittelemaan hoidon tekemistä muille, ja lisäksi saat hoitoa myös itse.

Auvo-ryhmässä lähiopetusta on aina yhteensä kuusi tuntia. Ryhmiä järjestetään sekä 1-2 päivän tiiviskursseina että arki-illoille jaettuna.

Auvo sopii kaikille

Voit viedä ryhmässä oppimasi käytäntöön välittömästi ja tarjota rentouttavaa ja rauhoittavaa hoitoa perheenjäsenille, läheisillesi ja ystävillesi.

Auvoa voi tehdä ihan kaikille perusterveille, lapsista vanhuksiin. Menetelmä on kehitetty siten, että sitä voi turvallisesti tehdä kotioloissa. Otteet ovat keveitä ja turvallisilla alueilla.

Opit antamaan turvallista ja miellyttävää kosketushoitoa, vaikka et olisi koskaan ennen hieronut tai hoitanut ketään.

Hoito on kehitetty niin, että se on myös hoitajalle kevyt ja miellyttävä tehdä, eikä rasita pahasti esim. sormia tai niveliä.

Kaikki tarvittava löytyy kotoasi​

Et tarvitse kurssin käymiseen ja hoidon tekemiseen mitään erityisiä välineitä. Kaikki tarvittava löytyy kurssipaikalta, samoin kuin kotoasi. Riittää että sinulla on perus äänentoistolla varustettu tietokone, tabletti tai älypuhelin.

Auvon tekemiseen et tarvitse hierontapöytää, vaan hoidon voi tehdä esimerkiksi nojatuolissa, sängyllä tai jopa lattialla.

Ihanan levollista, kädestä pitäen ohjausta. Hyvä ryhmä. Antoisaa itselle, innostaa hoitamaan.

Auli

Hoito on niin tekijälle kuin saajalle erittäin rentouttava. Meitä on pieni porukka ja ei tämä isossa ryhmässä toimisikaan. Musiikki tuo oman säväyksen ja kuuntelen varsinkin yhtä kappaletta ihan kotona, mieltäni rauhoittaakseni. Tarvitsemme lempeitä hoitoja – tämä on juuri sitä.

Marita

Olin itse käynyt Brain Relief -hoidossa ja sen innostamana lähdin Auvo-kurssille. Se ylitti kyllä odotukseni täysin! Lähiopetuksessa oppi otteet yksityiskohtaisesti ja pääsi myös itse rentoutumaan ja nauttimaan toisen tekemästä hoidosta. Opetus oli palasteltu sopiviin kokonaisuuksiin ja koulutuksessa oli rauhallinen ja lämmin tunnelma. Kurssilla tehdyn harjoittelun ja materiaalien avulla asiat pysyivät mielessä jälkeenpäinkin. Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut kokonaisuus.

nimetön

Ilmoittaudu riskittä!

Ryhmän osallistumismaksu on 159€.

Hintaan sisältyy Auvo -verkkokurssi (arvo 99€) ja yhteensä kuusi tuntia lähiopetusta. Lähiopetusta järjestetään sekä viikonloppuisin 1-2 päivän tiiviskurssina, että arki-illoille jaettuna.

Ryhmien ilmoittautumisaika päättyy 4-14 vrk ennen sen alkamista. Ilmoittautuminen on sitova ja ryhmä toteutuu jos sen niminimäärä (3 osallistujaa) täyttyy viimeistään ilmoittautumisajan päättyessä. Jokaiseen ryhmään otetaan 3-6 osallistujaa. Verkkokurssi säilyy kurssilaisten käytössä kokonaisen vuoden ajan.

Jos ryhmään ei tule riittävästi ilmoittautumisia eikä se toteudu, saat rahasi takaisin tai voit osallistua toiseen Auvo-ryhmään.

Tyytyväisyystakuu

Lupaamme, että opit! Annamme tyytyväisyydelle takuun: jos et kurssin avulla opi menetelmää tai siitä ei mielestäsi ollut mitään hyötyä, palautamme rahasi.

Opit menetelmän lähiopetuksessa takuuvarmasti, vaikket olisi ikinä hieronut tai millään muullakaan tavalla hoitanut ketään. Auvo koostuu ammattimaisen Brain Relief -hoidon tehokkaista ja monipuolisista otteista, mutta kokonaisuuteen on valittu sellaiset otteet ja liikkeet, jotka ovat jokaisen opittavissa.

Lähiopetuksen lisäksi tukenasi on Auvo-verkkokurssi, joka jää käyttöösi toistaiseksi. Voit siis kerrata, harjoitella ja täydentää osaamistasi verkkokurssin opetusvideoiden ja muun sisällön avulla niin paljon kuin ikinä haluat, täysin omassa tahdissasi.

Hoito on lempeää ja rauhoittavaa, niin hoidettavalle kuin itsellekin. Musiikit ovat aivan ihanat. Innolla tätä opetellen!

Kirsi T.

Hyvä ohjaaja, pieni kiva ryhmä, itse tekemällä ja kokemalla paras mahdollinen tulos

Jaana Wilkins

Mukava pienryhmä. Omin käsin sai tuntumaa ja kokonaisuus vielä lopuksi sekä itselle että toiselle.

Katja

Kurssista on nyt vajaa vuosi, ja koen että Auvo-hoidolla pystyn parantamaan läheisteni hyvinvointia, etenkin silloin kun elämä tuo eteen stressaavia ajanjaksoja. Olenkin tästä taidosta hyvin iloinen :)

nimetön

Missä meidän pitäisi jatkossa järjestää Auvo -ryhmiä?

Auvo -ryhmien toimintaa laajennetaan vähitellen uusille paikkakunnille, ympäri Suomea.

Esitä toiveesi ryhmän ajankohdasta ja paikasta oheisella lomakkeella. Samalla varmistat, että saat meiltä tiedon uusista ryhmistä ensimmäisten joukossa! Lomakkeen lähettämällä liityt Brain Relief Academyn uutiskirjeen tilaajaksi. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.

Kouluttajasi

Kouluttajina toimivat Brain Relief -hoidon ammattilaiset, joilla on lisäksi Brain Relief- kouluttajan pätevyys. Osaavat kouluttajat varmistavat, että jokainen ryhmäläinen aivan varmasti oppii hoidon.

Meille on tärkeää, että Auvo on hoitona tehokas ja vaikuttava, mutta menetelmä helppo oppia ja muistaa.

Olemme hyödyntäneet kaiken pedagogisen osaamisemme ja kokemuksemme rakentaessamme kurssista kokonaisuuden, jonka avulla opit menetelmän takuuvarmasti, vaikket olisi ikinä hieronut ketään tai tehnyt mitään kosketushoitoja.

Verkkokurssilla, jonka saat käyttöösi toistaiseksi, kouluttajina toimivat Brain Relief -menetelmän pääkehittäjä Jouko Kivimetsä ja Brain Relief -pääkouluttaja Anna Jalava. Auvo on heidän yhdessä kehittämänsä kevennetty ja helpotettu versio ammattimaisesti tehdystä Brain Relief -hoidosta.

Heillä on molemmilla omakohtaisia kokemuksia kosketushoidon vaikuttavuudesta ja merkityksestä. Joukolla on pitkä ja monipuolinen kokemus kosketushoitojen parista ja ammatillisen koulutuksen maailmasta. Annalla on pedagogisen koulutuksen ja opetustaustan lisäksi pitkä kokemus erityisesti lasten kanssa työskentelystä.

Auvo-ryhmän osallistumismaksu on 159€. Siihen sisältyy kuusi tuntia lähiopetusta pienryhmässä ja Auvo-verkkokurssi joka on käytettävissä toistaiseksi.

Tekijänoikeudet ja tavaramerkin oikeudet

Auvo Brain Relief® on rekisteröity tavaramerkki. Valvomme tavaramerkin käyttöä ja koulutuksen tekijänoikeuksia.

Auvo-hoidon kaupallinen käyttö pelkän verkkokurssin tai Auvo-ryhmän oppien pohjalta on ehdottomasti kielletty. Oikeuden käyttää Auvo-tavaramerkkiä ja luvan tehdä Auvo-hoitoja kaupallisesti saa vasta jos käy Auvo-hoitajakoulutuksen ja saa siitä Auvo-hoitajan todistuksen. Jos haluat tehdä Auvo-hoitoja kaupallisesti, voit jatkaa Auvo-hoitajakoulutukseen.

Hoidon tai tämän kurssin materiaalin osittainenkin kopiointi esimerkiksi kuvaamalla kameralla tai jakamalla tekstitiedostoja on tekijänoikeuslain nojalla ehdottomasti kielletty.

Hoidon tai sen osien kopiointi ja esimerkiksi oman vastaavan musiikkiin integroidun kosketushoidon kehittäminen on kielletty ja tavaramerkkiloukkaus.

© Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava