Auvo®-verkkokurssi

Helpotusta arjen paineisiin ja stressiin - oman kodin rauhassa

Opettele rentouttava Auvo-hoito omassa tahdissasi kiitetyn verkkokurssin avulla ja tue hoidon avulla perheesi ja läheistesi hyvinvointia.

Täysin uusittu Auvo-hoidon verkkokurssi julkaistiin 11.11.2022. Auvo-verkkokurssin ensimmäinen versio julkaistiin keväällä 2020. Vaikka hoidon opetteluun tarkoitettu verkkokurssi on saanut todella kiitettävää palautetta, oli tänä syksynä aika uudistaa se täydellisesti.

Itse Auvo-hoito ei ole muuttunut mihinkään. Hoito on näiden 2,5 vuoden aikana osoittanut toimivuutensa ja tehonsa, jopa tavoilla joita me kehittäjät emme osanneet ennakoidakaan. Koimme kuitenkin tärkeäksi tarkentaa joidenkin hoidon otteiden ohjeistusta, ja esimerkiksi otteiden hitauteen ja painallusvoimakkuuteen liittyviä ohjeita. Näin pyrimme varmistamaan, että jokainen hoitoa tekevä osaa varmasti tehdä hoidon sellaisella miellyttävällä ja lempeällä tavalla, joka Auvo-hoitoon kuuluu.

Auvo-hoito sopii kaikille, lapset rakastavat sitä

Auvo-hoito tehdään vaatteet päällä, selinmakuulla hoitopöydällä tai lepotuolissa. Kotioloissa hoidon voi tehdä myös sängyllä, jolloin hoidettava voi hoidon jälkeen rauhassa jäädä nukkumaan.

Lapset rakastavat Auvo-hoitoa. Lukuisat hoidon opetelleet ovat kertoneet miten Auvo on rauhoittanut ja nopeuttanut lasten nukkumaanmenoa ja siten tuonut levollisuutta koko perheen arkeen. Lukuisat vanhemmat ovat kertoneet hoidon myös helpottaneen lastensa levottomuutta ja vilkkautta.

Yhtä hyvin Auvo-hoito sopii myös aikuisille ja ikääntyneille. Moni kurssin käynyt onkin tarjonnut hoidolla hyvää oloa ja esim. helpotusta kipuihin ikääntyneille ja ehkä sairaille vanhemmilleen.

Lapseni rakastavat Auvoa ja haluavat hoidon joka ikinen ilta. Ensin tuntui että tämä vie illoista kauhean paljon aikaa, mutta se onkin päinvastoin! Lapset nukahtaa jo siinä paijailun aikana ja kaikki sängystä juoksentelut ja huutelut on jääny pois.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Ohjeet tuntuvat oikein selkeiltä ja oli todella hyvä, että lopussa oli vielä koko hoito musiikin kanssa.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Tein juuri elämäni ensimmäisen Auvo-hoidon miehelleni. Wau mikä vaikutus. Kaikkea uutta epäilevä mieheni sanoi hoidon olevan todella hyvä. Tein toki virheitä, mutta silti. Verkkokurssi on hyvä, todella hyvä. Odotan innolla oppivani hoidon. Kiitos

Palaute Auvo-verkkokurssista

Videot ovat selkeitä ja niiden pohjalta on helppo oppia.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Auvo hoitaa myös hoitajaa

Samalla kun annat kosketushoitoa toiselle, myös oman kehosi hyvänolonhormonien tuotanto aktivoituu, rentouttaen kehosi ja mielesi.

Hoito on helppo oppia niin että sitä pystyy tekemään nautiskellen, jopa meditatiivisesti. Hoitohetki onkin myös hoitajalleen rauhallinen, palauttava hetki.

Kosketuksella on hieno voima ”sosiaalisena liimana”. Yhteinen hoitohetki lisää läheisyyttä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Monet hoitoa läheisilleen tekevät ovatkin kertoneet, miten hoito on lisännyt läheisyyden tunnetta perheessä ja parantanut koko perheen dynamiikkaa.

Tätä on ihana tehdä illalla kun se auttaa myös mua itseäni "laskemaan kierroksia". Oon tehny auvon yleensä illalla lapselle tai puolisolle. Lapsi nukahtaa aina nopeammin ja tuntuu että itseki nukahdan nopeammin hoidon tekemisen jälkeen.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Teini-ikäinen tyttäreni ei nykyään anna minun edes koskea. Tätä hoitoa saan hänelle kuitenkin tehdä!

En uskalla sanoa tyttärelle miten onnelliseksi tämä minut tekee, ettei hän muuta mieltään.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Kaikki tarvittava löytyy kotoasi

Auvo-hoitoa voi tehdä ihan kaikille, lapsista vanhuksiin. Menetelmä on kehitetty siten, että sitä voi turvallisesti tehdä kotioloissa. Otteet ovat keveitä ja turvallisilla alueilla.

Et tarvitse verkkokurssin käymiseen mitään erityisiä välineitä. Riittää että sinulla on perus äänentoistolla varustettu tietokone, tabletti tai älypuhelin.

Myös kaikki itse Auvo-hoidon tekemiseen tarvittava löytyy kotoasi. Hoitoja voi tehdä esimerkiksi nojatuolissa, sängyllä, pöydällä tai jopa lattialla.

Aloita ja opiskele omassa tahdissasi

Ostettuasi kurssin pääset heti aloittamaan opiskelun ja harjoittelun. Koko verkkokurssin materiaali on käytössäsi saman tien, ja voit opetella ja harjoitella hoitoa aivan omassa tahdissasi. Koko kurssi säilyy käytössäsi toistaiseksi! Voit siis katsoa ja kerrata oppitunteja ja materiaalia miten paljon haluat. Saat myös pääsyn kaikkeen täydentävään bonusmateriaaliin mitä kurssille tulevien kuukausien ja ehkä vuosienkin aikana lisätään.

Verkkokurssilla on yli 20 osiota, joilla käydään johdantoa, hoidon opettelu pala palalta, hoidon musiikin esittely ja sen käytön ohjeistus, nostetaan esiin huomioitavia erityistilanteita, ja annetaan vinkkejä hoidon monipuoliseen hyödyntämiseen ja myös jatko-opintoihin. Itse Auvo-hoito opetellaan kuudella oppitunnilla, yksityiskohtaisesti, pala palalta. Jokaista hoidon osiota harjoitellaan vähintään kolmen erityyppisen video-oppitunnin avulla.

Hoidossa käsitellään ensin hartianseutu, sitten hiuspohja, seuraavaksi kasvot, kädet ja lopuksi jalat ja viimeinen ”paketti”, joka lisää turvallisuuden tunnetta ja tässä hetkessä olemista. Lopuksi kokonaisuus yhdistetään musiikkiin. Saat myös koontivideon hoidosta kokonaisuutena, sekä muistilistan hoidon kaikista otteista.

Tyytyväisyystakuu

Lupaamme, että opit! Annamme tälle takuun: jos et puolen vuoden aikana aktiivisesta opiskelusta huolimatta opi menetelmää, palautamme rahasi.

Opit menetelmän verkkokurssin avulla takuuvarmasti, vaikket olisi ikinä hieronut ketään. Auvo-hoito koostuu ammattimaisen Brain Relief -hoidon tehokkaista ja monipuolisista otteista, mutta kokonaisuuteen on valittu sellaiset otteet ja liikkeet, jotka ovat jokaisen opittavissa, myös ilman lähiopetusta.

Kurssin monipuolisen, korkealaatuisen videomateriaalin ja lisäohjeiden avulla opit jokaisen liikkeen yksityiskohtaisesti, ja pääset myös harjoittelemaan hoitoa yhtä tahtia verkkokurssin kouluttajan kanssa.

Kurssista on nyt vajaa vuosi, ja koen että Auvo-hoidolla pystyn parantamaan läheisteni hyvinvointia, etenkin silloin kun elämä tuo eteen stressaavia ajanjaksoja. Olenkin tästä taidosta hyvin iloinen :)

Palaute Auvo-ryhmään 2021 osallistuneelta

Olen tehnyt tätä hoitoa aina välillä miehelleni. Hän tykkää kyllä hoidosta mutta ei myönnä että siitä olisi jotain apuakin. Minä kyllä huomaan eron kun hän nukkuu rauhallisemmin ja on aamulla paremmalla tuulella.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Tule mukaan nyt ja aloita harjoittelu heti!

Ostettuasi kurssin pääset heti aloittamaan opiskelun ja harjoittelun. Koko verkkokurssin materiaali on käytössäsi saman tien, ja voit opetella ja harjoitella hoitoa aivan omassa tahdissasi. Koko kurssi säilyy käytössäsi toistaiseksi! Voit siis katsoa ja kerrata oppitunteja ja materiaalia miten paljon haluat. Saat myös pääsyn kaikkeen täydentävään bonusmateriaaliin mitä kurssille tulevien kuukausien ja ehkä vuosienkin aikana lisätään.

Kouluttajasi

Verkkokurssin kouluttajina toimivat Auvo-hoidon kehittäjät Jouko ja Anna. Jouko Kivimetsä on Brain Relief -menetelmän pääkehittäjä ja Anna Jalava Brain Relief -hoidon pääkouluttaja.

Auvo-hoito perustuu ammattilaiskäyttöön kehitettyyn, syvärentouttavaan Brain Relief -hoitoon. Hoito kehitettiin keväällä 2020 kun halusimme poikkeusaikana  tarjota ihan jokaiselle mahdollisuuden hyötyä rentouttavan kosketushoidon vaikutuksista, omassa ”kotihoitolassa” ja perhepiirissä. Iloksemme Auvo-hoito on vakiinnuttanut paikkansa ihanana ja kaivattuna rentouttavana hoitona, joka tuo hyvää oloa ja helpotusta arkeen, kaikkina aikoina.

”Meillä on molemmilla omakohtaisia kokemuksia kosketushoidon vaikuttavuudesta ja merkityksestä. Joukolla on pitkä ja monipuolinen kokemus kosketushoitojen parista ja ammatillisen koulutuksen maailmasta. Annalla on pedagogisen koulutuksen lisäksi pitkä kokemus erityisesti lasten kanssa työskentelystä.

Meille on tärkeää, että Auvo on hoitona tehokas ja vaikuttava, mutta menetelmä helppo oppia ja muistaa. Yhdessä olemme rakentaneet verkkokurssista kokonaisuuden, jonka avulla opit menetelmän takuuvarmasti, vaikket olisi ikinä hieronut ketään tai tehnyt mitään kosketushoitoja.”

Tekijänoikeudet ja tavaramerkin oikeudet

Auvo Brain Relief® on rekisteröity tavaramerkki. Valvomme tavaramerkin käyttöä ja koulutuksen tekijänoikeuksia.

Auvo-hoidon kaupallinen käyttö pelkän verkkokurssin tai Auvo-ryhmän oppien pohjalta on ehdottomasti kielletty. Oikeuden käyttää Auvo-tavaramerkkiä ja tehdä Auvo-hoitoja kaupallisesti saa vasta jos käy Auvo-hoitajakoulutuksen ja on saanut siitä Auvo-hoitajan todistuksen. Jos haluat tehdä Auvo-hoitoja kaupallisesti, voit tämän verkkokurssin jälkeen jatkaa Auvo-hoitajakoulutukseen. Ensimmäinen Auvo-hoitajakoulutus alkaa 11.12.2022

Hoidon tai kurssimateriaalin osittainenkin kopiointi esimerkiksi kuvaamalla kameralla tai jakamalla tekstitiedostoja on tekijänoikeuslain nojalla ehdottomasti kielletty.

Hoidon tai sen osien kopiointi ja esimerkiksi oman vastaavan musiikkiin integroidun kosketushoidon kehittäminen on kielletty ja tavaramerkkiloukkaus.

© Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava

Voit opetella hoidon myös lähiopetuksessa

Auvo-ryhmässä pääset harjoittelemaan hoidon tekemistä osaavan kouluttajan opastuksessa ja saat nauttia ihanasta, rentouttavasta hoidosta myös itse.

Olin itse käynyt Brain Relief -hoidossa ja sen innostamana lähdin Auvo-kurssille. Se ylitti kyllä odotukseni täysin! Lähiopetuksessa oppi otteet yksityiskohtaisesti ja pääsi myös itse rentoutumaan ja nauttimaan toisen tekemästä hoidosta. Opetus oli palasteltu sopiviin kokonaisuuksiin ja koulutuksessa oli rauhallinen ja lämmin tunnelma. Kurssilla tehdyn harjoittelun ja materiaalien avulla asiat pysyivät mielessä jälkeenpäinkin. Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut kokonaisuus.

Palaute Auvo-ryhmään 2021 osallistuneelta