AUVO –
Hyvää oloa ja rentoutusta koko perheelle

AUVO on uusi kotikäyttöön tarkoitettu rentouttava hoito, jonka opit helposti verkkokurssin avulla tai Auvo-ryhmässä.

Auvo on pelkistetty ja helpotettu versio ammattilaisten tekemästä Brain Relief -hoidosta. Kokemustemme ja kurssilaisten palautteen pohjalta Auvo voi helpottaa stressiä, tehostaa palautumista, nopeuttaa unen saantia ja parantaa unen laatua.

Biohacker Summit -tapahtuman ajan 3.-5.6.2022
Auvo-verkkokurssi huippualennuksella, hintaan 49€ (norm. 99€).

Biohacker Summitin teemana on tänä vuonna ”Reversing Aging, Extending Healthspan”.

Healthspan viittaa tavoitteeseen lisätä tervetä ikävuosia, eikä vain ikävuosia (lifespan). Tässä stressillä on iso osansa.

Pitkittynyt stressi kuormittaa kehoa ja johtaa paitsi moninaisiin pienempiin oireisiin, pitkällä aikavälillä myös todella lisää sairastuvuutta ja lyhentää elinikää. Auta sekä itseäsi että läheisiäsi palautumaan ja helpottamaan stressikuormaa, rentouttavan ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti tukevan rentouttavan kosketushoidon avulla.

Auvo-verkkokurssin normaalihinta on 99€, mutta joulukuun 2021 loppuun asti saat sen 50% alennuksella hintaan 49€.

Auvo tuo pyhiin hymyä, rentoutta ja joulun rauhaa. Hoito tekee hyvää sekä hoidon saajille, että hoitajalle itselleen. Ostamalla kurssin itsellesi, voit antaa läheisillea

Biohacker Summitin teemana on tänä vuonna ”Reversing Aging, Extending Healthspan”.

Healthspan viittaa tavoitteeseen lisätä tervetä ikävuosia, eikä vain ikävuosia (lifespan). Tässä stressillä on iso osansa.

Pitkittynyt stressi kuormittaa kehoa ja johtaa paitsi moninaisiin pienempiin oireisiin, pitkällä aikavälillä myös todella lisää sairastuvuutta ja lyhentää elinikää. Pienemmät stressioireet ohittaa helposti ”väliaikaisena kremppana”, mutta me ihmiset olemme valitettavan tehokkaita ohittamaan myös selkeämmät voimakkaan tai pitkittyneen stressin ilmentymät ja oireilut.

Moni huomaa vasta hoidon jälkeen miten stressaantunut hän on itseasiassa ollut hoitoon tullessaan. ”Ai tältä se tuntuu kun keho on rento.” tai ”En muistanut miltä tuntuu olla näin rento.” ovat usein kuultuja lauseita välittömästi Brain Relief -hoidon jälkeen.

Auta sekä itseäsi että läheisiäsi palautumaan ja helpottamaan stressikuormaa:

Summit-tarjouksena Auvo-verkkokurssi on pe-su myynnissä verkkokaupassamme huippualennuksella, hintaan 49€ (norm. 99€).

si monen monta hoitolahjaa, vuoden ympäri ja vuodesta toiseen.

Auvo-ryhmät

Nyt Auvon voi opetella myös lähiopetuksessa!

Auvo-ryhmässä pääset harjoittelemaan hoidon tekemistä osaavan kouluttajan opastuksessa ja saat nauttia ihanasta, rentouttavasta hoidosta myös itse.

Olin itse käynyt Brain Relief -hoidossa ja sen innostamana lähdin Auvo-kurssille. Se ylitti kyllä odotukseni täysin! Lähiopetuksessa oppi otteet yksityiskohtaisesti ja pääsi myös itse rentoutumaan ja nauttimaan toisen tekemästä hoidosta. Opetus oli palasteltu sopiviin kokonaisuuksiin ja koulutuksessa oli rauhallinen ja lämmin tunnelma. Kurssilla tehdyn harjoittelun ja materiaalien avulla asiat pysyivät mielessä jälkeenpäinkin. Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut kokonaisuus.

Palaute Auvo-ryhmään 2021 osallistuneelta

Helpotusta arjen paineisiin ja stressiin - oman kodin rauhassa

Auvo perustuu ammattilaiskäyttöön kehitettyyn, syvärentouttavaan Brain Relief -hoitoon.

Hoito kehitettiin keväällä 2020 kun hoitoihin pääseminen poikkeusaikana vaikeutui. Halusimme tarjota ihan jokaiselle mahdollisuuden hyötyä rentouttavan kosketushoidon vaikutuksista, omassa ”kotihoitolassa” ja perhepiirissä. Auvo-hoito vakiinnutti kuitenkin paikkansa ihanana ja kaivattuna kotihoitona, joka tuo hyvää oloa ja helpotusta arkeen, kaikkina aikoina.

Auvo on edelleen hyvin ajankohtainen. Olemme kaikki olleet viimeisen parin vuoden aikana enemmän neljän seinän sisällä kuin ehkä koskaan aikaisemmin. Samalla sosiaalisten kontaktien määrä on vähentynyt ja varsinkin kosketuksen määrä on vähentynyt radikaalisti. 

Auvo on lempeää systemaattista kosketusta yhdistettynä täsmämusiikkiin. Menetelmän pohjalla on ammattimainen Brain Relief -hoito, joka on osoittanut vuosien aikana toimivuutensa. Nyt opit sen kotikäyttöversion, Auvon, nopeasti ja helposti ja voit hyödyntää sitä aina tarvittaessa tulevien vuosien aikana.

Videot ovat selkeitä ja niiden pohjalta on helppo oppia.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Lapseni rakastavat Auvoa ja haluavat hoidon joka ikinen ilta. Ensin tuntui että tämä vie illoista kauhean paljon aikaa, mutta se onkin päinvastoin! Lapset nukahtaa jo siinä paijailun aikana ja kaikki sängystä juoksentelut ja huutelut on jääny pois.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Tätä on ihana tehdä illalla kun se auttaa myös mua itseäni "laskemaan kierroksia". Oon tehny auvon yleensä illalla lapselle tai puolisolle. Lapsi nukahtaa aina nopeammin ja tuntuu että itseki nukahdan nopeammin hoidon tekemisen jälkeen.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Kurssista on nyt vajaa vuosi, ja koen että Auvo-hoidolla pystyn parantamaan läheisteni hyvinvointia, etenkin silloin kun elämä tuo eteen stressaavia ajanjaksoja. Olenkin tästä taidosta hyvin iloinen :)

Palaute Auvo-ryhmään 2021 osallistuneelta

Voit aloittaa kurssin milloin tahansa ja käydä sitä omassa tahdissasi!

Ostettuasi kurssin pääset heti aloittamaan opiskelun ja harjoittelun. Koko verkkokurssin materiaali on käytössäsi saman tien, ja voit opetella ja harjoitella hoitoa aivan omassa tahdissasi. Koko kurssi säilyy käytössäsi kokonaisen vuoden ajan! Tuon ajan voit kerrata oppitunteja ja videoita niin paljon kuin haluat.

Tartu joulutarjoukseen: Kurssi puoleen hintaan!

Auvo-verkkokurssin normaalihinta on 99€, mutta joulukuun 2021 loppuun asti saat sen 50% alennuksella hintaan 49€.

Auvo sopii kaikille.

Auvoa voi tehdä ihan kaikille perusterveille, lapsista vanhuksiin.

Menetelmä on kehitetty siten, että sitä voi turvallisesti tehdä kotioloissa. Otteet ovat keveitä ja turvallisilla alueilla.

Kaikki tarvittava löytyy kotoasi.

Et tarvitse verkkokurssin käymiseen mitään erityisiä välineitä. Riittää että sinulla on perus äänentoistolla varustettu tietokone, tabletti tai älypuhelin.

Myös kaikki itse Auvo-hoidon tekemiseen tarvittava löytyy kotoasi. Auvoa voi tehdä esimerkiksi pöydällä, nojatuolissa, tai jopa lattialla. Erityisesti lapset mielellään nukahtavat Auvon avulla, jolloin hoidon voi hyvin tehdä sängyllä. Hoito vaikuttaa, vaikka hoidettava nukahtaisikin kesken käsittelyn.

Teini-ikäinen tyttäreni ei nykyään anna minun edes koskea. Tätä hoitoa saan hänelle kuitenkin tehdä. En uskalla sanoa tyttärelle miten onnelliseksi tämä minut tekee, ettei hän muuta mieltään.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Olen tehnyt tätä hoitoa aina välillä miehelleni. Hän tykkää kyllä hoidosta mutta ei myönnä että siitä olisi jotain apuakin. Minä kyllä huomaan eron kun hän nukkuu rauhallisemmin ja on aamulla paremmalla tuulella.

Palaute Auvo-verkkokurssista

Tyytyväisyystakuu

Lupaamme, että opit! Annamme tyytyväisyydelle takuun: jos et kurssin avulla opi menetelmää tai siitä ei mielestäsi ollut mitään hyötyä, palautamme rahasi.

Opit menetelmän verkkokurssin avulla takuuvarmasti, vaikket olisi ikinä hieronut ketään. Auvo koostuu ammattimaisen Brain Relief -hoidon tehokkaista ja monipuolisista otteista, mutta kokonaisuuteen on valittu sellaiset otteet ja liikkeet, jotka ovat jokaisen opittavissa myös ilman lähiopetusta.

Kurssin monipuolisen, korkealaatuisen videomateriaalin ja lisäohjeiden avulla opit jokaisen liikkeen yksityiskohtaisesti, ja pääset myös harjoittelemaan hoitoa yhtä tahtia kurssin kouluttajan kanssa.

Miten verkkokurssi etenee?

Verkkokurssilla on yhteensä kolmetoista oppituntia, joilla käydään johdantoa, hoidon opettelu pala palalta, hoidon musiikin esittely ja sen käytön ohjeistus, sekä esitellään vielä hoito kokonaisuutena. Itse Auvo -hoito opetellaan kuudella oppitunnilla, yksityiskohtaisesti, pala palalta. Hoidossa käsitellään ensin hartianseutu, sitten hiuspohja, seuraavaksi kasvot, kädet ja lopuksi jalat ja viimeinen ”paketti”, joka lisää turvallisuuden tunnetta ja tässä hetkessä olemista. Lopuksi kokonaisuus yhdistetään musiikkiin. Saat myös koontivideon hoidosta kokonaisuutena, sekä muistilistan hoidon kaikista otteista.

Ostettuasi kurssin saat heti koko kurssin sisällön käyttöösi ja voit opiskella aivan omassa tahdissasi. Verkkokurssi on käytettävissäsi vuoden ajan!

Kouluttajasi

Verkkokurssin kouluttajina toimivat Brain Relief -menetelmän pääkehittäjä Jouko Kivimetsä ja Brain Relief -pääkouluttaja Anna Jalava.

”Meillä on molemmilla omakohtaisia kokemuksia kosketushoidon vaikuttavuudesta ja merkityksestä. Joukolla on pitkä ja monipuolinen kokemus kosketushoitojen parista ja ammatillisen koulutuksen maailmasta. Annalla on pedagogisen koulutuksen lisäksi pitkä kokemus erityisesti lasten kanssa työskentelystä.

Meille on tärkeää, että Auvo on hoitona tehokas ja vaikuttava, mutta menetelmä helppo oppia ja muistaa. Yhdessä olemme rakentaneet verkkokurssista kokonaisuuden, jonka avulla opit menetelmän takuuvarmasti, vaikket olisi ikinä hieronut ketään tai tehnyt mitään kosketushoitoja.”

Kurssista on nyt vajaa vuosi, ja koen että Auvo-hoidolla pystyn parantamaan läheisteni hyvinvointia, etenkin silloin kun elämä tuo eteen stressaavia ajanjaksoja. Olenkin tästä taidosta hyvin iloinen :)

Palaute Auvo-ryhmään 2021 osallistuneelta

Tartu joulutarjoukseen: Kurssi puoleen hintaan!

Auvo-verkkokurssin normaalihinta on 99€, mutta joulukuun 2021 loppuun asti saat sen 50% alennuksella hintaan 49€.

Tule mukaan nyt ja pääset aloittamaan harjoittelun saman tien!

Huom! Auvo on tarkoitettu vain kotikäyttöön. Auvo -kurssin tai sen sisällön kaupallinen käyttö tai Auvo-hoitojen tekeminen kaupallisesti on kielletty. Tämän kurssin materiaalin osittainenkin kopiointi esimerkiksi kuvaamalla kameralla tai jakamalla tekstitiedostoja on tekijänoikeuslain nojalla kielletty. © Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava