AUVO –
Hyvää oloa ja rentoutusta KOKO PERHEELLE

AUVO on uusi kotikäyttöön tarkoitettu rentouttava hoito, jonka opit nyt helposti verkkokurssin avulla.

Auvo on pelkistetty ja helpotettu versio ammattilaisten tekemästä Brain Relief -hoidosta. Kokemustemme ja kurssilaisten palautteen pohjalta Auvo voi helpottaa stressiä, tehostaa palautumista, nopeuttaa unen saantia ja parantaa unen laatua.

Mahtava joulutarjous: Kurssi puoleen hintaan!

Auvo-verkkokurssin normaalihinta on 99€, mutta joulukuun 2021 loppuun asti saat sen 50% alennuksella hintaan 49€.

Auvo tuo pyhiin hymyä, rentoutta ja joulun rauhaa. Hoito tekee hyvää sekä hoidon saajille, että hoitajalle itselleen. Ostamalla kurssin itsellesi, voit antaa läheisillesi monen monta hoitolahjaa, vuoden ympäri ja vuodesta toiseen.

UUTTA!

Nyt Auvon voi opetella myös lähiopetuksessa!

Auvo -hoidon on voinut tähän asti oppia itsenäisesti verkkokurssilla, mutta nyt sen pääsee ottamaan haltuun myös lähiopetuksessa kun Auvo -hoidon lähiopetusryhmät käynnistyvät!

Auvo -ryhmien toiminta alkaa syksyllä 2021. Alkuun ryhmiä on vain muutama ja jokaiseen otetaan enintään kuusi ryhmäläistä, joten mukaan pääsee rajoitettu määrä osallistujia.

Helpotusta arjen paineisiin ja stressiin - oman kodin rauhassa

Auvo perustuu ammattilaiskäyttöön kehitettyyn Brain Relief -hoitoon, joka tarjoaa rasittuneille aivoille keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen.

Kun poikkeusaikana hoitoihin pääseminen vaikeutui, halusimme tarjota ihan jokaiselle mahdollisuuden hyötyä tämän hoidon vaikutuksista, omassa ”kotihoitolassa” ja perhepiirissä. Keväällä 2020 kehitetty Auvo -hoito vakiinnutti kuitenkin paikkansa ihana ja kaivattuna kotihoitona joka tuo hyvää oloa ja helpotusta arkeen, kaikkina aikoina.

Kurssi on mielestämme edelleen hyvin tarpeellinen, sekä poikkeusaikoina että siitä toipumisessa.

Olemme kaikki olleet viimeisen parin vuoden aikana enemmän neljän seinän sisällä kuin ehkä koskaan aikaisemmin. Samalla sosiaalisten kontaktien määrä on vähentynyt ja varsinkin kosketuksen määrä on vähentynyt radikaalisti.

Tämä tilanne on monelle todella stressaava, mutta se on myös pysäyttänyt katsomaan arkea uusin silmin ja voi tuoda uusia avauksia perhedynamiikkaan.

Auvo on lempeää systemaattista kosketusta yhdistettynä täsmämusiikkiin. Menetelmän pohjalla on ammattimainen Brain Relief -hoito, joka on osoittanut vuosien aikana toimivuutensa. Nyt opit sen kotikäyttöversion, Auvon, nopeasti ja helposti ja voit hyödyntää sitä aina tarvittaessa tulevien vuosien aikana.

Voit aloittaa kurssin milloin tahansa ja käydä sitä omassa tahdissasi!

Ostettuasi kurssin pääset heti aloittamaan opiskelun ja harjoittelun. Uutta sisältöä tulee näkyvillesi joka toinen päivä ja kaikki oppitunnit ovat käytössäsi kahden viikon kuluessa. Koko kurssi säilyy katsottavana kuuden kuukauden ajan! Tuona aikana voit katsoa oppituntien videoita niin usein ja paljon kuin haluat.

Tartu joulutarjoukseen: Kurssi puoleen hintaan!

Auvo-verkkokurssin normaalihinta on 99€, mutta joulukuun 2021 loppuun asti saat sen 50% alennuksella hintaan 49€.

Auvo sopii kaikille.

Auvoa voi tehdä ihan kaikille perusterveille, lapsista vanhuksiin.

Menetelmä on kehitetty siten, että sitä voi turvallisesti tehdä kotioloissa. Otteet ovat keveitä ja turvallisilla alueilla.

Kaikki tarvittava löytyy kotoasi.

Et tarvitse kurssin käymiseen mitään erityisiä välineitä. Riittää että sinulla on perus äänentoistolla varustettu tietokone, tabletti tai älypuhelin.

Itse hoidon tekemiseen tarvittava löytyy kotoasi. Auvoa voi tehdä esimerkiksi pöydällä tai jopa lattialla. Erityisesti lapset haluavat ehkä nukahtaa Auvon avulla, jolloin hoidon voi hyvin tehdä sängyllä. Käsittely lisää oksitoniinin eli rauhoittumisjärjestelmän välittäjäaineen tuotantoa, vaikka hoidettava nukahtaisikin kesken käsittelyn!

Tyytyväisyystakuu

Lupaamme, että opit! Annamme tyytyväisyydelle takuun: jos et kurssin avulla opi menetelmää tai siitä ei mielestäsi ollut mitään hyötyä, palautamme rahasi.

Opit menetelmän verkkokurssin avulla takuuvarmasti, vaikket olisi ikinä hieronut ketään. Auvo koostuu ammattimaisen Brain Relief -hoidon tehokkaista ja monipuolisista otteista, mutta kokonaisuuteen on valittu sellaiset otteet ja liikkeet, jotka ovat jokaisen opittavissa myös ilman lähiopetusta.

Kurssin monipuolisen, korkealaatuisen videomateriaalin ja lisäohjeiden avulla opit jokaisen liikkeen yksityiskohtaisesti, ja pääset myös harjoittelemaan hoitoa yhtä tahtia kurssin kouluttajan kanssa.

Miten verkkokurssi etenee?

Verkkokurssilla on yhteensä kaksitoista oppituntia, joilla käydään johdantoa, hoidon opettelu pala palalta, hoidon musiikin esittely ja sen käytön ohjeistus, sekä esitellään vielä hoito kokonaisuutena. Itse Auvo -hoito opetellaan kuudella oppitunnilla, yksityiskohtaisesti, pala palalta. Hoidossa käsitellään ensin hartianseutu, sitten hiuspohja, seuraavaksi kasvot, kädet ja lopuksi jalat ja viimeinen ”paketti”, joka lisää turvallisuuden tunnetta ja tässä hetkessä olemista. Lopuksi kokonaisuus yhdistetään musiikkiin. Saat myös koontivideon hoidosta kokonaisuutena, sekä muistilistan hoidon kaikista otteista.

Ostettuasi kurssin pääset heti orientaatiosivuille ja ensimmäiselle oppitunnille. Lisää materiaalia avautuu opiskeltavaksi joka toinen päivä.

Voit tutustua materiaaliin omassa rytmissäsi. Kaikki materiaali on käytettävissäsi kahden viikon kuluessa kurssin aloittamisesta ja materiaalit ovat käytettävissäsi kuuden kuukauden ajan!

Kouluttajasi

Verkkokurssin kouluttajina toimivat Brain Relief -menetelmän pääkehittäjä Jouko Kivimetsä ja Brain Relief -pääkouluttaja Anna Jalava.

”Meillä on molemmilla omakohtaisia kokemuksia kosketushoidon vaikuttavuudesta ja merkityksestä. Joukolla on pitkä ja monipuolinen kokemus kosketushoitojen parista ja ammatillisen koulutuksen maailmasta. Annalla on pedagogisen koulutuksen lisäksi pitkä kokemus erityisesti lasten kanssa työskentelystä.

Meille on tärkeää, että Auvo on hoitona tehokas ja vaikuttava, mutta menetelmä helppo oppia ja muistaa. Yhdessä olemme rakentaneet verkkokurssista kokonaisuuden, jonka avulla opit menetelmän takuuvarmasti, vaikket olisi ikinä hieronut ketään tai tehnyt mitään kosketushoitoja.”

Tartu joulutarjoukseen: Kurssi puoleen hintaan!

Auvo-verkkokurssin normaalihinta on 99€, mutta joulukuun 2021 loppuun asti saat sen 50% alennuksella hintaan 49€.

Tule mukaan nyt ja pääset aloittamaan harjoittelun saman tien!

Huom! Auvo on tarkoitettu vain kotikäyttöön. Auvo -kurssin tai sen sisällön kaupallinen käyttö tai Auvo-hoitojen tekeminen kaupallisesti on kielletty. Tämän kurssin materiaalin osittainenkin kopiointi esimerkiksi kuvaamalla kameralla tai jakamalla tekstitiedostoja on tekijänoikeuslain nojalla kielletty. © Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava