Tule oppimaan ihana
Auvo-hoito nyt lähiopetuksessa, sekä itsesi että läheistesi
hyvinvoinnin tueksi.

Ryhmäopetuksessa pääset harjoittelemaan hoidon tekemistä osaavan kouluttajan opastuksessa ja saat jokaisella kokoontumiskerralla nauttia ihanasta hoidosta myös itse.

Syksylle avataan lisää ryhmiä kesän aikana!

Lähiopetuksessa opit hoidon tekemisen, ja saat myös itse hoitoa

3-6 henkilön ryhmä kokoontuu kouluttajan johdolla opettelemaan ja harjoittelemaan Auvo -hoitoa. Hoito opetellaan huolellisesti pala palalta ja harjoitellaan hoidon tekemistä yhdessä toisten ryhmäläisten kanssa. Auvo-ryhmässä pääset siis itse oppimaan hoidon ja harjoittelemaan hoidon tekemistä muille, mutta saat jokaisella kokoontumiskerralla hoitoa myös itse.

Ryhmiä järjestetään 1-2 päivän tiiviskursseina (yht. 6h) ja neljälle arki-illalle jaettuna (1,5h kerrallaan).

Auvo sopii kaikille

Voit viedä ryhmässä oppimasi käytäntöön välittömästi ja tarjota rentouttavaa ja rauhoittavaa hoitoa esimerkiksi läheisillesi ja ystävillesi.

Auvoa voi tehdä ihan kaikille perusterveille, lapsista vanhuksiin. Menetelmä on kehitetty siten, että sitä voi turvallisesti tehdä kotioloissa. Otteet ovat keveitä ja turvallisilla alueilla.

Opit antamaan turvallista ja miellyttävää kosketushoitoa, vaikka et olisi koskaan ennen hieronut tai hoitanut ketään.

Hoito on kehitetty niin, että se on myös hoitajalle kevyt ja miellyttävä tehdä, eikä rasita pahasti esim. sormia tai niveliä.

Kaikki tarvittava löytyy kotoasi

Et tarvitse kurssin käymiseen ja hoidon tekemiseen mitään erityisiä välineitä. Kaikki tarvittava löytyy kurssipaikalta, samoin kuin kotoasi. Auvon tekemiseen et tarvitse hierontapöytää, vaan hoidon voi tehdä esimerkiksi pöydällä tai jopa lattialla.

Erityisesti lapset haluavat ehkä nukahtaa Auvon avulla, jolloin hoidon voi hyvin tehdä sängyllä. Käsittely lisää oksitoniinin eli rauhoittumisjärjestelmän välittäjäaineen tuotantoa, vaikka hoidettava nukahtaisikin kesken hoidon.

Olin itse käynyt Brain Relief -hoidossa ja sen innostamana lähdin Auvo-kurssille. Se ylitti kyllä odotukseni täysin! Lähiopetuksessa oppi otteet yksityiskohtaisesti ja pääsi myös itse rentoutumaan ja nauttimaan toisen tekemästä hoidosta. Opetus oli palasteltu sopiviin kokonaisuuksiin ja koulutuksessa oli rauhallinen ja lämmin tunnelma. Kurssilla tehdyn harjoittelun ja materiaalien avulla asiat pysyivät mielessä jälkeenpäinkin. Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut kokonaisuus.

Palaute Auvo-ryhmään 2021 osallistuneelta

Ryhmiä järjestetään muutamilla paikkakunnilla  eri puolilla Suomea. Jokaiseen ryhmään otetaan vain 3-6 osallistujaa.

Ryhmän osallistumismaksu on 159€. Siihen sisältyy sekä Auvo -verkkokurssi (arvo 99€) että yhteensä kuusi tuntia lähiopetusta. Lähiopetusta järjestetään sekä viikonloppuisin 1-2 päivän tiiviskurssina, että arki-illoille jaettuna. Kokoontumisissa ryhmä opiskelee ja harjoittelee hoitoa kouluttajan johdolla. 

Ryhmien ilmoittautumisaika päättyy 4-14 vrk ennen sen alkamista. Ilmoittautuminen on sitova ja ryhmä toteutuu jos sen niminimäärä (3 osallistujaa) täyttyy viimeistään ilmoittautumisajan päättyessä. Jos ryhmä ei toteudu, osallistumismaksu palautetaan tai sen voi käyttää toiseen ryhmään.

Verkkokurssi säilyy kurssilaisten käytössä kokonaisen vuoden ajan, joten sen avulla pääsee kertaamaan hoidon oppeja vielä ryhmän kokoontumisten jälkeenkin!

Tulossa olevat Auvo-ryhmät:

Syksylle avataan lisää ryhmiä kesän aikana!

Kuopio 18.7.

 • Maanantai 18.7.2022 klo 12-19
 • Brain Relief Academy, Jalava & Co, Satamakatu 32
 • Kouluttaja: Anna Jalava
 • Ilmoittaudu viimeistään 10.7.2022

Kuopio 3.9.

 • Lauantaina 3.9.2022 klo 10-17
 • Brain Relief Academy, Jalava & Co, Satamakatu 32
 • Kouluttaja: Anna Jalava
 • Ilmoittaudu viimeistään 26.8.2022.

Kuopio 29.10.

 • Lauantaina 29.10. klo 10-17
 • Brain Relief Academy, Jalava & Co, Satamakatu 32
 • Kouluttaja: Anna Jalava
 • Ilmoittaudu viimeistään 21.10.2022

Ryhmän osallistumismaksu on 159€.

Hintaan sisältyy sekä Auvo -verkkokurssi (arvo 99€) että yhteensä kuusi tuntia lähiopetusta. 

Lähiopetusta järjestetään sekä viikonloppuisin 1-2 päivän tiiviskurssina, että arki-illoille jaettuna.

Kokoontumisissa ryhmä opiskelee ja harjoittelee hoitoa kouluttajan johdolla.

Verkkokurssi on käytettävissä kokonaisen vuoden ajan.

Kurssista on nyt vajaa vuosi, ja koen että Auvo-hoidolla pystyn parantamaan läheisteni hyvinvointia, etenkin silloin kun elämä tuo eteen stressaavia ajanjaksoja. Olenkin tästä taidosta hyvin iloinen :)

Palaute Auvo-ryhmään 2021 osallistuneelta

Missä meidän pitäisi jatkossa järjestää Auvo -ryhmäopetusta?

Auvo -ryhmien toimintaa pyritään syksyllä 2022 laajentamaan useammille paikkakunnille, ympäri Suomea.

Esitä toiveesi ryhmän ajankohdasta ja paikasta lähettämällä oheisen lomakkeen. Samalla varmistat, että saat meiltä tiedon uusista ryhmistä ensimmäisten joukossa! Lomakkeen lähettämällä liityt Brain Relief Academyn uutiskirjeen tilaajaksi ja saat muutaman kuukauden välein kiinnostavaa tietoa Auvosta, Brain Relief -hoidosta ja koulutuksista, sekä tutustut hoitajiin ja kuulet hoitokokemuksista. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen.

Tyytyväisyystakuu

Lupaamme, että opit! Annamme tyytyväisyydelle takuun: jos et kurssin avulla opi menetelmää tai siitä ei mielestäsi ollut mitään hyötyä, palautamme rahasi.

Opit menetelmän lähiopetuksessa takuuvarmasti, vaikket olisi ikinä hieronut tai millään muullakaan tavalla hoitanut ketään. Auvo koostuu ammattimaisen Brain Relief -hoidon tehokkaista ja monipuolisista otteista, mutta kokonaisuuteen on valittu sellaiset otteet ja liikkeet, jotka ovat jokaisen opittavissa.

Kouluttajasi

Kouluttajina toimivat Brain Relief -hoidon ammattilaiset, joilla on lisäksi Brain Relief- kouluttajan pätevyys. Osaavat kouluttajat varmistavat, että jokainen ryhmäläinen aivan varmasti oppii hoidon.

Meille on tärkeää, että Auvo on hoitona tehokas ja vaikuttava, mutta menetelmä helppo oppia ja muistaa.

Olemme hyödyntäneet kaiken pedagogisen osaamisemme ja kokemuksemme rakentaessamme kurssista kokonaisuuden, jonka avulla opit menetelmän takuuvarmasti, vaikket olisi ikinä hieronut ketään tai tehnyt mitään kosketushoitoja.

Verkkokurssilla, jonka saat käyttöösi kokonaiseksi vuodeksi, kouluttajina toimivat Brain Relief -menetelmän pääkehittäjä Jouko Kivimetsä ja Brain Relief -pääkouluttaja Anna Jalava. Auvo on heidän yhdessä kehittämänsä kevennetty ja helpotettu versio ammattimaisesti tehdystä Brain Relief -hoidosta.

Meillä on molemmilla omakohtaisia kokemuksia kosketushoidon vaikuttavuudesta ja merkityksestä. Joukolla on pitkä ja monipuolinen kokemus kosketushoitojen parista ja ammatillisen koulutuksen maailmasta. Annalla on pedagogisen koulutuksen ja opetustaustan lisäksi pitkä kokemus erityisesti lasten kanssa työskentelystä.

Auvo on lempeää systemaattista kosketusta yhdistettynä täsmämusiikkiin. Menetelmän pohjalla on ammattimainen Brain Relief -hoito, joka on osoittanut vuosien aikana toimivuutensa. Nyt opit sen kotikäyttöversion, Auvon, nopeasti ja helposti ja voit hyödyntää sitä aina tarvittaessa tulevien vuosien aikana.

Ryhmän osallistumismaksu on 159€ ja siihen sisältyy sekä Auvo -verkkokurssi (arvo 99€) että yhteensä 6 tuntia lähiopetusta. Verkkokurssi on käytettävissä vuoden ajan.

Huom! Auvo on tarkoitettu vain kotikäyttöön. Auvo -hoitojen tekeminen kaupallisesti on ehdottomasti kielletty. Samoin kaikki Auvo -kurssin tai sen sisällön kaupallinen käyttö on kielletty. Tämän kurssin materiaalin osittainenkin kopiointi esimerkiksi kuvaamalla kameralla tai jakamalla tekstitiedostoja on tekijänoikeuslain nojalla kielletty.
© Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava