AJANKOHTAISTA:

Auvo -ryhmiä huhti-toukokuussa kuudella paikkakunnalla!

Tunnetko jo Auvon? Auvo on ihana kosketushoito, jonka avulla voit lisätä koko perheesi ja läheistesi hyvinvointia. Auvo-hoito on helppo oppia, sitä on ihana tehdä, ja se hoitaa myös hoitajaansa.

Auvon voi ottaa haltuun verkkokurssilla, tai nyt myös pienryhmässä! Ensimmäiset ryhmät järjestetään huhti-toukokuussa Jyväskylässä, Imatralla, Kuopiossa, Seinäjoella, Kangasalalla ja Akaassa.

3-6 hengen ryhmä kokoontuu neljä kertaa ja jokaisella kerralla sekä opit hoitoa kouluttajan johdolla, että saat ihanaa kosketushoitoa myös itse. Oppimisen tueksi saat myös Auvo-verkkokurssin joka on käytössäsi puoli vuotta. Ei siis haittaa vaikka et pääsisi jokaiseen ryhmän tapaamiseen – lupaamme että opit kyllä hoidon.

Palautetta Auvo-pienryhmä pilotista 2021:

Olin itse käynyt Brain Relief -hoidossa ja sen innostamana lähdin Auvo-kurssille. Se ylitti kyllä odotukseni täysin! Lähiopetuksessa oppi otteet yksityiskohtaisesti ja pääsi myös itse rentoutumaan ja nauttimaan toisen tekemästä hoidosta. Opetus oli palasteltu sopiviin kokonaisuuksiin ja koulutuksessa oli rauhallinen ja lämmin tunnelma. Kurssilla tehdyn harjoittelun ja materiaalien avulla asiat pysyivät mielessä jälkeenpäinkin. Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut kokonaisuus.

Kurssista on nyt vajaa vuosi, ja koen että Auvo-hoidolla pystyn parantamaan läheisteni hyvinvointia, etenkin silloin kun elämä tuo eteen stressaavia ajanjaksoja. Olenkin tästä taidosta hyvin iloinen :)

 

Lue lisää ryhmistä täältä ja tule mukaan!

Jaa:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn