AJANKOHTAISTA:

Biohacker Summit 2022 – nappaa messutarjous Auvo-verkkokurssista

Osallistumme Helsingissä Kaapelitehtaalla 3.-4.6. järjestettävään Biohacker Summit 2022 -tapahtumaan.

Brain Relief -hoidon kehittäjä Jouko Kivimetsällä on tapahtumassa Keynote aiheella ”Aging Myth Busters: How to Actually Live Long & Die Boots On”, jossa hän pääsee hieman raottamaan energisyytensä ja nuorekkuutensa saloja! Jos olet tulossa tapahtumaan, tule ehdottomasti kuulolle la klo 15 aikoihin.

Biohacker Summitin teemana on tänä vuonna ”Reversing Aging, Extending Healthspan”. Healthspan viittaa tavoitteeseen lisätä tervetä ikävuosia, eikä vain ikävuosia (lifespan). Tässä stressillä on iso osansa. Pitkittynyt stressi kuormittaa kehoa ja johtaa paitsi moninaisiin pienempiin oireisiin, pitkällä aikavälillä myös todella lisää sairastuvuutta ja lyhentää elinikää. Pienemmät stressioireet ohittaa helposti ”väliaikaisena kremppana”, mutta me ihmiset olemme valitettavan tehokkaita ohittamaan myös selkeämmät voimakkaan tai pitkittyneen stressin ilmentymät ja oireilut. Moni huomaa vasta hoidon jälkeen miten stressaantunut hän on itseasiassa ollut hoitoon tullessaan. ”Ai tältä se tuntuu kun keho on rento.” tai ”En muistanut miltä tuntuu olla näin rento.” ovat usein kuultuja lauseita välittömästi Brain Relief -hoidon jälkeen.

Auta sekä itseäsi että läheisiäsi palautumaan ja helpottamaan stressikuormaa:

Auvo-kotihoito on tehokas, helppo ja edullinen tapa tukea koko perheen hyvinvointia. Kosketushoito käynnistää kehon omia palautumis- ja paranemismekanismeja, mikä tukee palautumista ja helpottaa stressioireita. Kosketushoito lisää myös ihanasti kiintymystä ja yhteenkuuluvaisuudentunnetta ja olemmekin saaneet kuulla ihania kokemuksia siitä miten hoitojen tekeminen on vaikuttanut positiivisesti mm. perheenjäsenten mielialaan ja läheisyyden kokemuksiin ja sitä kautta koko perheen hyvinvointiin.

Summit-tarjouksena Auvo-verkkokurssi on pe-su myynnissä verkkokaupassamme huippualennuksella, hintaan 49€ (norm. 99€).

Lue tästä lisää verkkokurssista ja tule mukaan!

 

Jaa:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn