AJANKOHTAISTA:

Black Week – vinkit selviytymiseen

Black Friday tai kokonainen ”musta viikko” on monelle odotettu tarjoustaivas, mutta monelle se on myös ahdistava ja painostava kulutusjuhla keskellä muutenkin harmaata marraskuuta.

Pimeys itsessään on jo valtava kuormitus keholle ja mielelle. Hektinen tekeminen, paineet ja kiire eivät auta. Kaamoksen keskellä ihminen tarvitsee tasapainoa, rauhallista olemista, yhteyttä toisiin ihmisiin ja merkityksellistä tekemistä josta tulee hyvä mieli.

Läheisyys, kosketus ja sosiaalisen yhteyden vahvistaminen muihin ihmisiin tukee hyvinvointia monin tavoin. Jo leppoisa yhdessä mukavien ihmisten kanssa vietetty aika tasapainottaa hermostoa ja tukee jaksamista. Erityisen tehokkaasti kehon ja mielen hyvinvointia lisää lempeä, hellä, hoitava kosketus.

Olemme huomanneet, että monia mietityttää toisten koskettaminen, hierominen tai hoitaminen, jopa läheisten. ”En minä osaa hieroa, en tiedä miten.” ”Ei minulla ole voimaa sormissa.” ”En minä tiedä mikä tuntuu kivalta.” Miellyttävä, hoitava kosketuskin on kuitenkin asia jota voi opetella. Jos olet kiinnostunut oppimaan tarkemmin, millainen kosketus on kaikkein rentouttavinta ja miten lempeällä kosketuksella voi auttaa stressin hallinnassa tai vaikka unen haasteissa, tutustu Auvo-hoitoon.

Haluamme osaltamme tuoda tähän mustaan viikkoon hieman levollisuutta ja rentoutta.
Siksi tarjoamme Auvo-hoidon verkkokurssin loppuviikon ajan puoleen hintaan 49€ (norm. 99€). Tarjous on voimassa 24.-27.11.2022.

Auvo-verkkokurssilla rentouttavan kosketushoidon voi opetella vaikka yhdessä koko perheen kanssa. Hoidossa ei ole mitään ”mystistä” ja ”hörhöä”. Kosketuksen voima ja vaikutukset on todistettu monissa tutkimuksissa. Auvo-hoidon vaikutus perustuu mm. tarkkaan määritellyn kosketuksen rentouttavaan ja turvallisuuden tunnetta vahvistavaan vaikutukseen, yhdistettynä erityiseen musiikkiin. Hoito on helppo oppia, sitä on ihana tehdä, ja se sopii kaikille.

Ota mustasta viikosta lempeä ote ja keskity omaan ja läheistesi hyvinvointiin.

Tartu tarjoukseen tästä >

Jaa:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn