BRAIN RELIEF -KOULUTUS FRANTSILASSA

frantsila ulkoa

Erittäin pidetty Brain Relief –intensiivikoulutus kolmen päivän jaksona Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa pidetään jälleen 14-16.6.2019. Paikkoja varataan jo ja on mahdollista, että ne on varattu loppuun Minä olen -messujen jälkeen 12.2.2019, joten toimi ajoissa ja kysy lisää jouko.kivimetsa@gmail.com!

Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa taso, jolla voi markkinoida palveluaan Brain relief –hoitona. Harjoitteluhoitojen (yhteensä noin 30 kpl tutuille tai kaupallisesti) jälkeen on mahdollisuus antaa työnäytehoito, jolloin hyväksytyn suorituksen jälkeen voi käyttää ”Brain relief –hoitaja” –nimikettä.

Aloitus etäkoulutuksella

Vaikka kaikki opetetaan perusteellisesti lähipäivillä, on hyväksi harjoitella tekniikoita etukäteen jo ennen koulutusta vaikkapa perheenjäsenillä tai kaverien kanssa. Koulutukseen kuuluu ennen koulutusta saatava melko yksityiskohtainen kuvitettu kirjallinen ohjeisto ja videomateriaalia. Lähipäiviä on 3 x 6 h perjantaista sunnuntaihin klo 10-17 välillä lounaineen ja kahvineen, yksi saunailta (sisältyvät hintaan, mutta ei illallinen eikä majoitus Frantsilassa).

Ensimmäisenä lähipäivänä kerrotaan Brain relief-hoidon yleisperiaatteista, turvallisuusnäkökohdista, hoidon toimintalogiikasta, tähänastisista asiakaskokemuksista/palautteesta sekä tavasta tuottaa palveluja. Hoidosta harjoitellaan pala kerrallaan osiot 1-2.

Toisena päivänä kerrataan alkuosuutta, joka on vaikeampi kuin loput ja opitaan kasvot, kädet ja jalat. Ne opitaan uutena asiana ja aletaan harjoitella kokonaisuutta musiikin tahdissa.

Kolmas päivä on kokonaisuuden harjoittelua toisten oppijoiden kanssa. Meillä on käytössä 9-10 hoitopöytää eli saat olla paljon sekä hoitajana tai hoidettavana. Eli saat myös itse rentouttavaa käsittelyä viikonlopun aikana ja mahdollisuuden kuulla monia muita mielenkiintoisia asioita yrttipuolelta, patikoida ja saunoa.

     

Brain relief –kouluttajat Frantsilassa

 

Pääkouluttajana toimii Brain relief -menetelmän pääkehittäjä Jouko Kivimetsä (ammatillinen opettaja, pedagoginen kehittämispäällikkö Omniassa). Lisäksi kouluttajana toimii fysio- ja lymfaterapeutti Terhi Pyykönen, joka on käynyt useita ammatillisia koulutuksia vuosien aikana mm. faskiakoulutuksia sekä viimeisimpänä pidempänä koulutuksena psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutuksen Tampereen Ammattikorkeakoulussa. Koska valmennus on hyvin yksilöllistä ja otteet on tarkoitus oppia hyvin tarkkaan, mukana koulutuksessa on myös kolmantena Brain relief -ohjaaja Anna Jalava. 

Menetelmä on tavallista enemmän vakioitu, jotta saavutetut hoitotulokset voisivat toistua uusilla hoitajilla ja jotta menetelmä tulisi enemmän tutkimuskelvolliseksi (jokaisen hoitajan hyödyksi).

  

 

Tästä oheisohjelmasta saat tarkemman tiedon saatuasi vahvistuksen alustavasta paikkavarauksesta. Laskutus on kahdessa osassa, heti 150 € ja se on osa 390 € + alv 24 % (483,60 €) kokonaiskoulutusmaksua. Puolet varausmaksusta palautetaan jos sinulle tulee este, jonka ilmoitat viimeistään toukokuun alussa. Ensimmäiset materiaalit, joita tulee siitä eteenpäin osissa kurssimaisesti, alat saada varausmaksun maksamisen jälkeen puolitoista kuukautta ennen koulutusta. Peruutustapauksessa etäkoulutuksen alkamisen jälkeen varausmaksua ei enää palauteta, mutta voit siirtä varauksen myöhemmin pidettävään kurssiin. Loppuosa koulutuksesta maksetaan kesäkuun alkuun mennessä. Näyttöhoito maksaa erikseen 100 € (plus alv 24 %), tämä vaihe on vapaaehtoinen). Lisätietoja menetelmän kehittäjältä Jouko Kivimetsältä
jouko.kivimetsa@gmail.com puh. 040 556 8880.