Opi Brain relief -hoito yhden viikonlopun aikana Nokialla!

Ensimmäistä kertaa monien pyynnöstä järjestetään koulutus suositun Brain relief -hoitomentelmän supistettuun versioon, jonka oppii helposti kuka tahansa.

Normaalisti ammattilaisen tekemä hoito sisältää noin 85 otetta ja se kestää musiikkiin synkronoituna 50 minuuttia. Tämä Nokian koulutus opettaa 30 minuutin version, joka rentouttaa kyllä hoidettavan mutta liikkeistä on poistettu monia vaativia osioita, joilloin menetelmän voi oppia täysi ”ummikkokin” ja käyttää hoitoa kotioloissa tai työpaikalla. Lue lisää menetelmästä sivuilta www.brainrelief.fi.

Kurssi järjestetään 16.-17.3.2019 Nokialla Tehdas108 -keskuksen suuressa joogasalissa, joka on osoittautunut pidetyksi koulutuspaikaksi. Kurssi sisältää kirjalliset materiaalit, joiden avulla otteita voi harjoitella ennakkoon ennen koulutusviikonloppua.

Koulutuksen hinta on 290 € (netto 233,87 €, alv 56,13 €).

Jos haluat osallistua myöhemmin ammatilliseen toimintaan johtavalle kurssille, tämän pohjakurssin käyneille järjestetään siihen erikoiskurssi, joka maksaa myös 290 €. Toisen kurssin jälkeen voit tehdä maksullisia hoitoja, joiden ovh on 60-70 € paikkakunnasta riippuen ja hoitoaika on n 1 h.

Tee hoitoja tiimillesi!

Onko työpaikallasi stressaava vaihe? Kysy, voiko työpaikkasi maksaa koulutuksen, koska tästä taidostasi hyötyy koko yhteisö, jos voit tehdä hoitoja omalla työpaikallasi. Stressinsietokyky kasvaa, oireet vähenevät, unenlaatu ja palautuminen paranee, ajatus ja muisti kirkastuvat ja tiimihenki kasvaa sanovat asiaa kokeilleet.

Hoitoon tarvittava kokoon laitettava, kevyt pöytä maksaa 120 €.

Kokeile hoitoa messuilla!

Tule Minä olen -messuille Finlandia-taloon 9.-10.2.2019 kokeilemaan demohoitoa osastolle 415. Hoito maksaa messuilla 20 € ja saat samalla 10 € etukortin täysimittaiseen Brain relief -hoitoon. Hoitajien tiedot löydät tästä.

Ilmoittaudu heti!

Kurssille otetaan vain rajattu määrä osallistujia. Paikan voi varata maksamalla varausmaksuna 100 €. Saat heti materiaalin, jonka avulla voit harjoitella ennakkoon. Varausmaksua ei esteen tullessa palauteta, koska saat materiaalin, mutta voit käyttää maksun myöhemmälle kurssille. Loppumaksun eräpäivä on  8.3.2019. Varaukset jouko.kivimetsa@gmail.com ja kysymykset 040 5568880/Jouko.