Brain Relief Alkeiskoulutus Jyväskylä 02/2021

Description

Tervetuloa Brain Relief -alkeiskoulutukseen verkkokoulutuksena ja lähiopetuksessa Jyväskylän Säynätsalossa!

 

Alkeiskoulutuksia järjestetään noin kuukausittain eri puolilla Suomea.
>> Tästä näet kaikki kurssit, joiden ilmoittautuminen on käynnissä: https://brainrelief.fi/kurssit/
>> Yleistä infoa alkeiskoulutuksista löydät täältä: https://brainrelief.fi/alkeiskoulutus/

Lisätietoja Jyväskylän Säynätsalon kurssista:

Lähiopetusta edeltävän verkkokurssin orientaatiovaihe on nähtävillä tämän sivuston kurssialustalla heti kurssille ilmoittautumisen jälkeen. Varsinainen kurssiosio, jossa hoitoa opetellaan pala palalta, alkaa 12.1.2021. Uusia oppitunteja tulee joka toinen päivä. Saat tietoa myös hoidon musiikista ja lähipäivien ohjelmasta hyvissä ajoin ennen lähiopetusjaksoa.

Lähiopetus järjestetään Säynätsalossa, Juurikkasaaressa pe 12.02. – su 14.02.2021 (kartta). Käytössämme on tämän juhla- ja tapahtumapaikan juhlasali, joten tilaa ja väljyyttä on runsaasti.

Koulutuspäivien alustava aikataulu: pe klo 17.00 – n.20.30, la klo 9.30 – 17.30 ja su klo 9.30 -16.00.
Huom! Säynätsalon lähipäiville on tilattavissa Juurikkasaari Cateringin omakustanteinen lounas 12€/hlö/päivä. Lisätietoja lounaasta ja varausohjeet toimitetaan kurssilaisille tammikuussa 2021.

Lähipäivillä Brain Relief -hoidon saloihin sinut tutustuttavat pääkouluttaja Anna Jalava, kouluttaja Pirjo Luomala, sekä apuopettaja Piia Mustikkamaa-Jokelainen.

Varaa kurssipaikkasi näin:

Klikkaa sivun oikeasta reunasta ”Varaa kurssipaikkasi tästä”, täytä tietosi ja maksa varausmaksu. Saat sähköpostiisi  tilausvahvistuksen sekä tunnukset verkkokurssialustalle. Voit heti aloittaa kurssiin tutustumisen! Mikäli sähköpostia ei näy, tarkistathan roskapostikansion sekä mahdolliset sähköpostifiltterit.

Jos kurssin ostaminen ei onnistu, kurssi on todennäköisesti täyttynyt. Voit silloin kysyä peruutuspaikkoja [email protected]

Huom! Tarkistathan, että olet ilmoittautumassa oikean paikkakunnan kurssille. Alkeiskursseja pidetään useita vuodessa. Tästä näet kaikki kurssit, joiden ilmoittautuminen on käynnissä.

Hinnat ja ehdot:

Alkeiskoulutuksen hinta kun ilmoittaudut viimeistään 20.12.2020: Yhteensä 480€ +alv 24% (=595 €). Oma koulutuspaikka varmistetaan maksamalla brainrelief.fi verkkokaupassa varausmaksu 150€ (sis.alv), joka oikeuttaa aloittamaan kurssin etäkoulutuksen. Koulutusmaksun loppuosasta 445,20€ (sis.alv) saat laskun, joka erääntyy maksettavaksi 10 pv ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää.

Alkeiskoulutuksen hinta 21.12.2020 alkaen: Yhteensä 562€ +alv 24% (=697€). Oma koulutuspaikka varmistetaan maksamalla brainrelief.fi verkkokaupassa varausmaksu 150€ (sis.alv), joka oikeuttaa aloittamaan kurssin etäkoulutuksen. Koulutusmaksun loppuosasta 547€ (sis.alv) saat laskun, joka erääntyy maksettavaksi 10 pv ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää.

Alkeiskoulutuksen jälkeen voit halutessasi antaa harjoitteluhoitojen (30-40 kpl) jälkeen näyttöhoidon (120€ + alv) ja hyväksytyn näyttösuorituksen jälkeen voit käyttää nimikettä ”Brain Relief® -hoitaja”. Alkeiskoulutuksen käyneille on tarjolla myös kertausvalmennuspäiviä (100€+alv) joissa voi kerrata ja täydentää osaamistaan.

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Ennen etäkoulutuksen alkua tietoon tulleen esteen vuoksi peruutettaessa palautetaan puolet varausmaksusta, tai voi siirtyä toiselle alkeiskurssille. Etäkoulutuksen alkamisen jälkeen varausmaksua ei palauteta.

Brain Relief® on suojattu tavaramerkki. Kaikki koulutuksen käyneet sitoutuvat olemaan kopioimatta metodia samankaltaisena toisella nimellä. Jokainen koulutukseen tulija otetaan halutessaan yhteisöön kehittämään palvelua eteenpäin.

 

Topics for this course

21 Lessons

Tervetuloa koulutukseen

Tervetuloa aloittamaan verkkokoulutus
Orientaatio
Kurssin alkua odotellessa

Hoidon osiot

Musiikki

Lähiopetuspäivät

Lähiopetuksen jälkeen

150,00 sis. ALV 24%