Brain relief -hoitajaksi?

Brain Relief™ -hoitajaksi?

Haluatko oppia menetelmän osaksi palvelukokonaisuuttasi tai käytettäväksi lähipiirissäsi? Perustason oppiminen tapahtuu kolmen lähipäivän ja etäkoulutuksen puitteissa ja sopii erityisesti yrittäjälle, jolla on jo hoitotila, mutta myös kannettavan hoitopöydän avulla tehtävät koti- tai toimistokäynnit ovat vaihtoehto.

Seuraava hoitajakoulutus Hämeenkyrössä on 14.-16.6.2019  Frantsilan Hyvän Olon keskuksessa.

Koulutus ei edellytä aiempaa hierojakokemusta tai -koulutusta. Koulutuksen voi silloin käydä myös kahdessa eri vaiheessa, ensin lyhyemmän, yksityiskäyttöön tarkoitetun ohjelman (seuraavan kerran koulutus Nokialla 16.-17.3.2019) ja myöhemmin harjoittelujakson jälkeen halutessasi voit nostaa osaamisesi ammattimaiselle hoitajatasolle.

Kysy koulutuksista lisää jouko.kivimetsa@gmail.com ja katso kurssikalenterimme 2019. Molempiin koulutuksiin otetaan ilmoittautumisia jo vastaan

"Tutustuin Brain Relief -hoitoon ensimmäisen kerran 3 vuotta sitten, keskellä äärimmäisen stressaavaa ajanjaksoa, vakavasta burnoutista edelleen toipuessa. Olin hoidon suhteen hyvin skeptinen, mutta jo ensimmäinen hoitokerta toi arvokkaan katkon stressikierteeseen, virkisti ja paransi unen laatua. Jollain lailla ajatukset oli helpompi sammuttaa. Seuraavilla hoitokerroilla vaikutukset olivat vielä voimakkaammat ja hoito helpotti paljon jaksamista ja keskittymistä.

Olen käynyt hoidoissa satunnaisesti ja kun hoitajakoulutukset alkoivat, osallistuin sellaiseen, vaikka minulla ei ollut minkäänlaista aiempaa kokemusta hoitotyöstä. Koulutus oli ihanan konkreettista, jossa pääsi heti itse harjoittelemaan liikkeitä. Pianistin taustasta oli kyllä selvästi hyötyä liikkeiden ja oikeanlaisen kosketuksen oppimisessa!

Aluksi ajatuksenani oli hoitaa vain perheenjäseniäni ja auttaa erityisesti kouluikäistä lastani rauhoittumisen haasteissa. Olen kuitenkin pitänyt myös vastaanottoa noin yhtenä päivänä viikossa. Saamani asiakaspalaute on ollut alusta saakka huikean positiivista, koskettavaa  ja voimauttavaa. Hoitojen tekeminen tarjoaa myös itselleni rentouttavan pysähdyksen ja vastakohdan kiireiselle muulle työlleni."

Anna Jalavan hoidoista saat tietoa hänen sivuiltaan.

Anna Jalava
Anna Jalava

”Etsin uusia, rentouttavia hoitoja asiakkailleni. Brain Relief-hoidosta kertovilla sivuilla innostuin: Tämä on saatava valikoimiin! Pääsin koulutukseen ja koin harjoitushoito-asiakkaana jo pienessä hetkessä hoidon tehon. Vaivuin ihanaan, unenomaiseen horrokseen ja kuitenkin tunsin koko ajan, kuinka minua hoidettiin. Koulutuksessa meille neuvottiin liikkeet todella huolella ja jokaista yksilöllisesti opettaen. Kotiharjoittelu pääsi alkuun.

Ensikommentit asiakkailta olivat että, tää on niin ihanaa! Ja miksi ei olisi, kun myös itse nautin suunnattomasti hoidon tekemisestä ja sen aikana soivista kappaleista. Tähän hoitoon huolella valittu taustamusiikki ja yhteen sovitettu liike toimivat vastustamattomasti. Hoito todella antaa asiakkaalle mielihyvää ja syvän rauhoittumisen kokemuksen.

Olen onnellinen kun saan tarjota asiakkailleni hyvää oloa tämän hoidon kautta. Asiakkaat kertovat, kuinka eivät ole onnistuneet missään hoidossa katkaisemaan ajatustulvaansa. Tällä hoidolla se on toteutunut! Arkiset mietteet väistyvät syvän rentoutumisen tieltä. Palaute seuraavalla kerralla on ollut yhtä kannustavaa. Parempaa nukkumista ja päänsäryn helpottamista. Näitä hoitoja halutaan jatkaa, koska nämä tarjoavat kokemuspohjalla lepoa sekä keholle että mielelle!”

Maija Siilimäen hoidoista saat tietoa hänen sivuiltaan.

maija siilimäki
Maija Siilimäki