Etsi lähin Brain Relief® -hoitajasi

Katso tästä lähin hoitajasi. Isoissa kaupungeissa on useampia hoitajia; lähennä karttaa niin näet kaikki alueen hoitajat.

Kaikkia hoitajia ei välttämättä ole vielä merkitty kartalle. Kysy tarvittaessa osoitteesta [email protected]

Hoitaja, ilmoita uusista tai muuttuneista tiedoistasi tällä lomakkeella

Asiakaskokemuksia

"Brain Relief -metodi on nykyajan kiireisessä elämäntyylissä ja stressissä erinomainen hoito rentouttamaan erityisesti mielen. Hoidon lopussa olin todella syvästi rentoutunut ja "aivot olivat tyhjät". Olo oli uudistunut."
Virpi Raipala-Cormier
shiatsukouluttaja, fytoterapeuttien ja luontaishoitajien kouluttaja
"Kokeilin Brain Relief –hoitoa kerran Joukon antamana. Kokemus oli erittäin hyvä ja toimiva siitä huolimatta, että olin alkuun todella ylivirittynyt, ajatukset ja mielikuvat laukkasivat tuhatta ja sataa päässäni.

Hoitoon tarkkaan integroitu kaunis musiikki oli aivan uudenlainen psykofyysinen, rentouttava kokemus. Lisäksi se välittyi minulle, että Jouko hoitajana oli hyvällä tavalla läsnä hoidon aikana, se toi myös turvallisuutta hoitotilanteeseen. Jouko myös kertoi tarkasti hoitoprosessista ja oletetuista neurofysiologisista ja psykologisista vaikutuksista, mitkä vakuuttivat myös minut terveydenhuollon ammattilaisena hoidon tehosta ja vaikuttavuudesta."
Karita Palomäki
Psykofyysinen fysioterapeutti, kouluttaja, tietokirjailija
"Olen kärsinyt vuosikausia levottomista jaloista. Huonoina öinä se on tarkoittanut puolen tunnin välein tulevaa PAKKOA nousta, kun armoton hevosmuurahaisarmeija vaeltaa kaikkialla pallean ja nilkkojen välillä. Kolmen Brain Relief –hoidon sarja kuukauden sisään katkaisi tämän kierteen. On muuten niin ihanaa kun ei tarvitse jännittää nukkumaanmenoa!

Lisäksi hoitopäivien iltoina on ollut tosi tarmokas olo, energiaa riittänyt vielä kuntosalillekin metsälenkin jälkeen. Jo pelkästään hoidosta tuleva hyvä fiilis saa energian virtaamaan. Kun stressikausi on myöhemmin iskenyt kovana, yörauhattomuuteni on palannut jälleen, mutta hoitojen uusiminen on pitänyt levottomat jalat -oireeni kurissa. Sekin jo hiukan rauhoittaa minua, että tiedän että apu on olemassa."
Mari Kajasvirta

Tule mukaan kouluttautumaan hoitajaksi!

Haluatko oppia Brain Relief -menetelmän osaksi palvelukokonaisuuttasi tai käytettäväksi lähipiirissäsi?

Pääset tekemään maksullisia harjoitushoitoja jo kuukauden etäkoulutuksen ja yhden viikonlopun lähipäivien jälkeen.

Tutustu kurssikalenteriin ja kysy kursseista lisää [email protected]