Brian Relief -hoitoon?

Hoitoon?

Brain Relief™ -hoito rentouttaa akuutissa stressitilanteessa ja hoitoa kokeillaan parhaillaan erityisesti levottomista jaloista, esiintymisjännityksestä, kroonisista kivuista, pitkäaikaisen stressin vaivoista ja paniikkihäiriöistä kärsiville. Katso palvelujen tarjoajat kartalta. Ja uusia Brain relief -hoitajia koulutetaan koko ajan.

HUOM! Hoidon kontraindikaatiolista on työn alla ja julkaistaan näillä sivuilla piakkoin. Ennen sitä voit kysyä tarkemmin koulutetulta Brain Relief -hoitajaltasi tai meilillä jouko@brainrelief.fi.

"Olen kärsinyt vuosikausia levottomista jaloista. Huonoina öinä se on tarkoittanut puolen tunnin välein tulevaa PAKKOA nousta, kun armoton  hevosmuurahaisarmeija vaeltaa kaikkialla pallean ja nilkkojen välillä. Kolmen Brain Relief –hoidon sarja kuukauden sisään katkaisi tämän kierteen. On muuten niin ihanaa kun ei tarvitse jännittää nukkumaanmenoa!

 Lisäksi hoitopäivien iltoina on ollut tosi tarmokas olo, energiaa riittänyt vielä kuntosalillekin metsälenkin jälkeen. Jo pelkästään hoidosta tuleva hyvä fiilis saa energian virtaamaan. Kun stressikausi on myöhemmin iskenyt kovana, yörauhattomuuteni on palannut jälleen, mutta hoitojen uusiminen on pitänyt levottomat jalat -oireeni kurissa. Sekin jo hiukan rauhoittaa minua, että tiedän että apu on olemassa."

mari brain relief kopio
Mari Kajasvirta