Katkaise kerralla stressikierre työpaikallasi Brain Reliefin avulla

Osallistu testiryhmiin

Brain Reliefin on todettu napsauttavan pois päältä usein vuosiakin katkeamattomana kestäneen stressitilan. Haluamme kokeilla mitä työyhteisössäsi tapahtuu kun suurin osa henkilökunnasta saa hoidon vain muutamien päivien aikana. Miten ilmapiiri muuttuu? Miten työteho kasvaa? Mitä vaivoja, kipuja poistuu kultakin? Miten yöuni paranee kaikilla? Miten käyttäytyminen palavereissa tai paineisessa tilanteessa muuttuu? Kaikki tämä todennäköisesti paljonkin ja vain positiiviseen suuntaan. Oletko edelläkävijäyrityksessä töissä? Puhu työnantajallesi tai HR-päällikölle. Tämä testi voidaan tehdä TYHY-toimenpiteenä ja jatko voi olla halukkaille vapaaehtoista ja omakustanteista mutta ryhmänä edullisempaa ja joustavampaa.

Haluamme tutkia mitä tapahtuu

Brain Relief on Suomessa kehitetty hoito, jolla on paljon hämmentävän hyviä hoitotuloksia stressiperäisten oireiden hoitamiseen. Se mitä lähes kaikki hoidetut raportoivat saaneensa on: syvä rentoutuminen, laadukkaampi yöuni, parempi mieliala, monen kivun poistuminen, kroonisten vaivojen helpottuminen, ajatusten kirkastuminen. Katkaise kerralla stressikierre työpaikallasi Brain Reliefin avulla ja kerro mitä sitten tapahtui. Lue lisää metodista.

Pyydä lisätietoja

Ole ensimmäisten ryhmien joukossa ja kysy lisää käytänteistä meilillä jouko@brainrelief.fi. Tälle tulee varmasti suuri kysyntä, joten toimi heti.