AJANKOHTAISTA:

Kevään koulutuksissa muutama paikka jäljellä – kouluttaudu nyt vielä vanhalla hinnalla

Kevätkauden Brain Relief -hoitajakoulutukset alkavat käydä vähiin. Paikkoja on enää kahdessa koulutuksessa: Espoossa ja Rovaniemellä.

Espoon koulutuksen verkkokurssi on alkamaisillaan ja huipentuu läpiopetuspäiviin 22.-24.4.2022. Lähipäivien paikkaa jouduttiin kertaalleen vaihtamaan, joten koulutus siirtyi Helsingistä Espoon puolelle, Länsiväylän varrelle Karhusaareen. Käytössämme on hurmaava Karhusaaren Hevosmiehentalo, vanha (erittäin hyväkuntoinen ja sisäilmaltaan terve) ja viihtyisä hirsirakennus. Lue lisää ja tule mukaan >

Myös Rovaniemellä järjestävässä koulutuksessa on vielä tilaa. Tämän ryhmän verkkokurssi alkaa 20.4. ja lähipäiville kokoonnutaan 20.-22. toukokuuta. Kurssipaikkana toimii upea, aivan uusi Jooga- ja kiipeilykeskus VÄKI, Liikekeskus Suosiossa. Kurssille on jo mukavasti ilmoittautumisia ja sen toteutumisen on siis varmistunut, mutta isompien tilojen myötä pystymme ottamaan mukaan vielä muutamia kurssilaisia lisää. Rovaniemen kurssille järjestellään parhaillaan myös edullista yöpymismahdollisuutta. Lue lisää ja tule mukaan >

Syksylle 2022 hoitajakoulutuksen hinta nousee hieman, joten nyt on viimeiset mahdollisuudet napata osaaminen vanhalla hinnalla!

P.S. Myös Ylivieskassa järjestettävällä kurssilla on sittenkin vielä yksi paikka jollekin viimehetken ilmoittautujalle. Oletko se sinä? Kurssin lähipäivät järjestetään jo 8.-10.4. Jos tämä kiinnostaa, ota yhteyttä [email protected]!

Jaa:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn