Matkalla opit menetelmän, tutustut lisäksi maailman terveellisimmäksi noteerattuun kreetalaiseen ruokavalioon herkuttelemalla noin 30 eri ruokalajia, kuulet Suomen johtavan aivojen itsehoitoon erikoistuneen kouluttajan ja tietokirjailijan, fytoterapeutti Raija Kivimetsän lisävinkit itsellesi ja asiakkaillesi. Matkan muu ohjelma on kreetalaiseen paikalliskulttuuriin ja uskomattomaan historiaan tutustumista. Joka päivä alkaa merenrantahotellin huikealla merinäköalaterassilla vedetyllä aivojumpalla. Opetuksen aikana saat luonnollisesti myös itse rentouttavaa käsittelyä muilta kurssilaisilta.

Alustava ohjelma

Sunnuntai 13.10. Saapuminen Iraklioniin klo 10.45 (lähtö Helsingistä 7.05). Bussikuljetus korkeatasoiseen hotelli Miramariin Agios Nikolauksen lähelsyydessä kauniilla rannalla. Lounas kaupungilla perinnetavernassa, esittelykierros ja siesta matkasta toipumiseksi. Käytännön harjoitteluun perustuva koulutus alkaa illalla noin klo 17.

MaanantaiOpastettu kävely Agios Nikolaokseen ja sen jälkeen voit jäädä kaupungille tai mennä rentoutumaan rannalle. Koulutus alkaa klo 15 alkaen. Ohjelma päättyy illalliseen kaupungin lähiravintolassa.

Tiistai: Autuutta aivoille teema-aamupäivä, lounas rantatavernassa, illalla Brain Relief -koulutusta kuten maanantaina. Koulutuksen jatko on opitun harjoittelua ja hiomista retkipäivän ja vapaapäivän jälkeen.

Keskiviikko: Pitkä retkipäivä bussilla Keski-Kreetalle ja illallinen retken aikana.

 

Torstai: Vapaa päivä. Voit käydä esimerkiksi kuuluisan Saari-kirjan Spinalongalla.

Perjantai ja lauantai: Aamuharjoitteet ja aamiainen. Päiväohjelmaa ja illlalla ohjatusti opitun kertausta ja harjoittelua tekemällä hoito-osioita kollegoille ja kouluttajille. Molempina päivinä varhaiset illalliset. Iltapäivällä omaa aikaa rannalla tai kaupungissa.

Sunnuntai on lähtöpäivä ja aamiaisen ehtii vielä nauttia rauhassa ennen lähtöä klo 8.30 hotellilta.

Matkan hinta on 1590 € sisältäen majoituksen 2 h merinäköalallisessa huoneessa hyvätasoisessa hotellissa, jonka aamiainen on erinomainen, lennot Finnairilla Iraklionioon (ei ateriaa koneessa), lentokenttäkuljetukset, yhden pitkä retkipäivän, 6 kreetalaisen ruokavalion mukaista perinneateriaa viineineen, Autuutta aivoille oheiskoulutusohjelman, aamuharjoitteiden ohjauksen, kahden Brain Relief -kouluttajan (Jouko Kivimetsä ja Terhi Pyykönen) ja kahden matkanjohtajan palvelut ja kurssimateriaalit (ennen matkaa verkkokurssi). Normaalisti pelkkä Brain Relief -koulutus maksaa 483,60 € (sis alv 24 %) ja tämä matka sisältää siis laajemman kokonaisuuden. Matkalle ei voi ottaa seuralaista tai lasta. Kaikki paikat on varattu kurssilaisille. Kurssin varausmaksu on 250 € (sis alv 24 %).

HUOM! Jos sinulla on toiminimi, voit saada suuren osan matkasta kuluihisi ja kirjata matkasta 5 x 60 € Kreikan päivärahaa työmatkana.

Pyydä tarkempi esite jouko@brainrelief.fi. Lue lisää menetelmästä.

Hotellimme on Miramare, korkeatasoinen hotelli huikealla paikalla ja kaikista huoneista, aamiaissalista ja aamuharjoitteiden terassilta on upea merinäköala.