Matkalla opit menetelmän, tutustut lisäksi maailman terveellisimmäksi noteerattuun kreetalaiseen ruokavalioon herkuttelemalla noin 30 eri ruokalajia. Matkan muu ohjelma on kreetalaiseen paikalliskulttuuriin ja uskomattomaan historiaan tutustumista.

Joka päivä alkaa merenrantahotellin huikealla merinäköalaterassilla vedetyllä aamuohjelmalla, joka auttaa sinua työssäsi hoitajana. Opetuksen aikana saat luonnollisesti myös itse rentouttavaa käsittelyä muilta kurssilaisilta.

Ohjelma pääpiirteissään

Sunnuntai 4.10..2020. Saapuminen Iraklioniin klo 11 jälkeen (kokoontuminen Helsingissä klo 5.15). Bussikuljetus korkeatasoiseen hotelli Miramariin Agios Nikolauksen lähelsyydessä kauniilla rannalla. Illallinen ja lepäämään.

 

 

Maanantai: Koulutus alkaa aamulla aamuohjelman ja runsaan aamiaisen jälkeen. Päivällä aikaa olla rannalla ja illalla opastettu kävely Agios Nikolaokseen illalliselle.

 

Tiistai: Aamuohjelma, aamiainen, koulutus, vapaa hetki ja bussiretki yhden maailman vanhimman eläväisen lue (n 3300 vuotta vanha, edelleen tuottoisa oliivipuu) ja syömme huikeissa maisemissa.

 

Keskiviikko: Pitkä retkipäivä bussilla Keski-Kreetalle ja myöhäinen lounas retken aikana.

 

Torstai: Vapaa päivä. Voit käydä esimerkiksi kuuluisan Saari-kirjan Spinalongalla.

 

Perjantai ja lauantai: Aamuharjoitteet ja aamiainen. Päiväohjelmaa ja illlalla ohjatusti opitun kertausta ja harjoittelua tekemällä hoito-osioita kollegoille ja kouluttajille. Molempina päivinä varhaiset illalliset. Iltapäivällä omaa aikaa rannalla tai kaupungissa.

 

Sunnuntai on lähtöpäivä ja aamiaisen ehtii vielä nauttia rauhassa ennen lähtöä klo 8.30 hotellilta.

 


 

 

Matkan hinta on 1690 € sisältäen majoituksen 2 h merinäköalallisessa huoneessa hyvätasoisessa hotellissa, jonka aamiainen on erinomainen, lennot Finnairilla Iraklionioon (ei ateriaa koneessa), lentokenttäkuljetukset, yhden pitkä retkipäivän, 6 kreetalaisen ruokavalion mukaista perinneateriaa paikallisviineineen,  aamuharjoitteiden ohjauksen, kahden Brain Relief -kouluttajan (Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava) ja matkanjohtajan palvelut ja kurssimateriaalit (ennen matkaa verkkokurssi). Normaalisti pelkkä Brain Relief -koulutus lisävalmennuspäivineen maksaa 583,60 € (sis alv 24 %) ja tämä matka sisältää siis laajemman kokonaisuuden ja 50 € palvelupaketin vuosimaksun vuodelle 2020. Jos sinulla on toiminimi, saat suuren osan matkasta vähennyksiisi. Matkaosuuden vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkahaukka, Kirkkonummi.

 

Matkalle ei voi ottaa seuralaista tai lasta. Kaikki paikat on varattu kurssilaisille. Kurssin varausmaksu on 250 € (sis alv 24 %). Jos joudut peruuttamaan kurssisi 2 kk ennen matkaa, saat etumaksustasi puolet takaisin tai voit käyttää sen 150 € varausmaksuna toiseen koulutukseen Suomessa. Kun olet käynyt Kreetan koulutuksen, voit tehdä maksullisia hoitoja harjoitteluna (mitä suositetaan) vaikka 5.10.2020 alkaen.

 

 

Hotellimme on Miramare, korkeatasoinen hotelli huikealla paikalla ja kaikista huoneista, aamiaissalista ja aamuharjoitteiden terassilta on upea merinäköala.

Matkalla on mahdollista saada myös hoitoja kouluttajien tekemänä.

 

 

 

HUOM! Jos sinulla on toiminimi, voit saada suuren osan matkasta kuluihisi ja kirjata matkasta 5 x 60 € Kreikan päivärahaa työmatkana.

Pyydä tarkempi esite jouko@brainrelief.fi. Lue lisää menetelmästä.

Pääosa Kreetan kuvista © Kari Pyykönen.