Matkalla opit menetelmän, nautit aidoista paikallisista ja välimerellisen terveellisistä kyproslaisista herkuista (n 30 erilaista ruokalajia). Matkan muu ohjelma on kyproslaiseen paikalliskulttuuriin ja uskomattomaan historiaan tutustumista.

Asumme Larnakan kaupungissa ihanan rannan, historiallisten monumenttien ja palvelujen äärellä. Opetuksen aikana saat luonnollisesti myös itse rentouttavaa käsittelyä muilta kurssilaisilta.

 

Ohjelma pääpiirteissään

Tiistai 10.11.2020. Lähtöä varten kokoontuminen Helsinki-Vantaalla 8.15, lähtö 10.15. Vaihto Riikassa 2 tuntia eli siellä ehtii syömään. Saapuminen Larnakaan klo 17.15. Ensimmäisenä iltana on lepoa ja illallinen jonka aikana esittelykierros.

     

Keskiviikko: Ohjelma alkaa aamulla aamiaisen jälkeen klo 9.30 Larnakan  pienellä esittelyllä ja saavumme koulutuspaikkaan kävellen. Koulutus on paikallisessa Tree of Life -keskuksessa, jossa on usein mielenkiintoisia luentoja. Ensimmäisen päivän koulutus loppuu klo 15 ja ehdit vielä rannalle uimaan, jos haluat, ennen illallista.

 

Torstai: Patikoimme mielenkiintoisiin maastoihin Larnakan lähiluonnossa, jossa on muun muassa ainutlaatuinen suolajärvi, jolla on marraskuussa flamingoja. Luennoimme patikoinnin aikana Brain Reliefistä ja aivojen toimintalogiikasta. Päädymme Tekken mielenkiintoiselle moskeijalle, joka on muslimimaailman ehkä viidenneksi pyhin paikka.

Perjantai: Aamusta lähtien koulutustiloissa kovaa harjoittelua ja illalla vain illallinen.

Lauantai: Vapaa päivä, ei ohjelmaa mutta Larnakassa on mielenkiintoinen maalaistoripäivä, johon voi järjestää paikallisoppaan. Ei maksa mitään.

Sunnuntai: Aamusta koulutukseen, varhainen lopetus ja myöhäinen lounas, ilta vapaa.

Maanantaina: Bussikierros aamusta Lefkaran kylään vuoristossa ja illalla vielä harjoittelua koulutustiloissa. Myöhäinen illallinen.

Tiistaina: Aamulla vielä harjoittelua jos tarve, jos ei, vapaata pakkaamiseen ja kaupungilla oloon. Lähtö kentälle klo 15. Lähtö 17.55. Suomessa Riikan välilaskun jälkeen 00.20.

Oikeus ohjelman tarkistuksiin pidätetään.


Matkan hinta on 1690 € sisältäen majoituksen hyvätasoisessa hotellissa, aamiaiset kahvilassa, lennot Air Baltic Riikan välilaskulla (ei ateriaa koneessa), lentokenttäkuljetukset, yksi pitkä retkipäivä, 6 kyproslaista perinneateriaa paikallisviineineen, kaksi Brain Relief -kouluttajaa (Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava), Raija Kivimetsän luennot, matkanjohtajan palvelut ja kurssimateriaalit (ennen matkaa verkkokurssi 1 kk ajan, auki 3 kk matkan jälkeen).

Normaalisti pelkkä Brain Relief -koulutus lisävalmennuspäivineen maksaa 583,60 € (sis alv 24 %) ja tämä matka sisältää siis laajemman kokonaisuuden. HUOM! Jos sinulla on toiminimi, voit saada suuren osan matkasta kuluihisi ja kirjata matkasta 5 x 62 € Kyproksen päivärahaa työmatkana. Matkaosuuden vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkahaukka, Kirkkonummi.

    

Jouko on menetelmän pääkehittäjä ja Anna on ollut mukana tekemässä hoitoja ja kouluttajana lähes alusta saakka. Raija Kivimetsä on aivojen itsehoidon pioneeri, Parasta aivoillesi –kirjan äiti, tietokirjailija, fytoterapeutti ja hyvinvointikouluttaja sekä autuuttaaivoille.fi -sivuston ylläpitäjä. Raija luennoi kolmessa eri otteessa aivojen hyvinvoinnin itsehoidosta ja niiden toimintalogiikasta ja suhteesta muihin elimiimme.

Matkalle ei voi ottaa seuralaista tai lasta. Kaikki paikat on varattu kurssilaisille. Kurssin varausmaksu on 250 € (sis alv 24 %). Jos joudut peruuttamaan kurssisi 2 kk ennen matkaa, saat etumaksustasi puolet takaisin tai voit käyttää sen 150 € varausmaksuna toiseen koulutukseen Suomessa. Kun olet käynyt Kyproksen koulutuksen, voit tehdä maksullisia hoitoja harjoitteluna (mitä suositetaan) vaikka heti 18.11.2020 alkaen.

Viime vuotinen vastaava matka Kreetalle sai ryhmältä palautearvosanan 9,7!

Hotellimme on Opera aivan Larnacan uimarannan tuntumassa ja huikealla Lasaruksen kirkon aukiolla. Matkalla on mahdollista saada myös hoitoja kouluttajien tekemänä.

   

Pyydä tarkempi esite jouko@brainrelief.fi. Lue lisää menetelmästä.

Osa kuvista ©Kari Pyykönen