Haluatko oppia Brain Relief -menetelmän osaksi palvelukokonaisuuttasi tai aloittaa jopa aivan uuden uran tämän lempeän kosketushoidon parissa?

Kouluttaudu Brain Relief ® -hoitajaksi​

Koulutus on avoin kaikille

Brain Relief -hoitajakoulutus ei edellytä mitään aiempaa koulutusta tai kokemusta terveysalalta, hieronnasta, kosketushoidoista tai kehon anatomiasta. Hoito on hyvin lempeä ja koulutuksessa varmistetaan ettei hoitaja aiheuta mitään uhkaa tai vahinkoa hoidettavalle. Myös hoidon esteet ja hoidon mukauttaminen asiakkaan mahdollisten vammojen tai sairauksien kohdalla käydään läpi sellaisella tavalla ettei niiden ymmärtäminen myöskään vaadi mitään pohjakoulutusta.

Koulutuksen käyminen ei edellytä omaa yritystä, mutta se sopii erityisesti yrittäjälle, jolla on jo hoitotila. Kokemukset erilaisista hoitomuodoista ja asiakastyöstä nopeuttavat myös hoidon oppimista ja asiakastyön aloittamista. Myös kannettavan hoitopöydän avulla tehtävät koti- tai toimistokäynnit ovat hyvä vaihtoehto. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus liittyä aktiivihoitajien verkostoon ja saada tukea myös yrittäjyyteen. Koulutus on verovähennettävää kulua yritykselle tai toiminimelle.

Brain Relief -hoitomenetelmä on suhteellisen helppo oppia alkeistasolle ja sitkeällä harjoittelulla tulee mestariksi. Jo harjoitteluvaiheessa hoidattevien kommentit ovat lähes poikkeukesetta erittäin positiivisia.

Yleistä tietoa Brain Relief -hoitajakoulutuksesta

Brain Relief -hoitajakoulutus tähtää Brain Relief -hoitojen ammattimaiseen ja kaupalliseen tekemiseen.

Brain Relief sopii monen yrittäjän ja hoitolan palveluvalikoimaan muiden hoitojen tai palveluiden rinnalle. Yhtä hyvin se voi olla esim. aloittelevan yrittäjän ensimmäinen opiskeltava hoito ja tarjottava palvelu.

Jos tavoitteenasi on hoitaa vain läheisiä ei-kaupallisesti, kannattaa tutustua Auvo-kotihoitoon.

Alkeiskoulutus koostuu kuukauden pituisesta etäkoulutuksesta sekä 2,5 -päiväisestä lähiopetusjaksosta.

Etäkoulutus verkkokurssin avulla alkaa kuukausi ennen lähipäiviä. Kurssia voi opiskella omaan tahtiin, mutta siihen on hyvä varata noin 3 h viikossa. Saat myös kaikki materiaalit tutustuttavaksi ennakkoon ja printattavaksi itsellesi. Etäkoulutuksen videoiden ja ohjeiden avulla voit jo harjoitella hoidon tekemistä läheistesi ja kavereittesi ihastukseksi.

Lähiopetus on suunniteltu siten, että toimit vaihdellen hoitajana, hoidettavana ja hoitajan sparraajana. Tämän menetelmän ansiosta oppiminen on nopeaa ja tehokasta. Koko hoito harjoitellaan osioittain (olat, käsivarret, selkärangan alue, päänahan alue, kasvot, kädet, jalat) ote otteelta ja kosketus kosketukselta. Kaikkia osioita harjoitellaan intensiivisesti ryhmän kanssa ja samalla opitaan hoidon synkronointia musiikin kanssa.
Lähiopetusta alkeiskurssilla on 2,5 lähipäivää. Viikonloppukursseilla opetusta on pe-ilta, lauantai ja sunnuntai. Viikon pituisilla koulutusmatkoilla opetus on jaettu koko viikolle. Pienryhmien lähiopetusjakso on voitu jakaa myös esim. arki-iltoihin.
Lisäksi lähiopetuksessa käydään läpi Brain Relief -hoidon yleisperiaatteita, turvallisuusnäkökohdtia, hoidon toimintalogiikkaa, asiakaskokemuksia / palautteita, sekä hoidon tarjoamisen ja markkinoinnin tapoja.

Lähipäivien jälkeen alkaa harjoitteluhoitojen tekeminen asiakkaille (läheisille, tutuille tai kaupallisesti).
Harjoitteluhoidoista voi jo veloittaa asiakkaita (suositus noin puolet hoidon suositushinnasta 65€). Harjoitushoitoja voi tarjota enintään vuoden, eli tuon jälkeen tulee antaa näyttöhoito tai osallistua kertausvalmennukseen jossa voi kerrata ja täydentää osaamistaan Brain Relief -kouluttajan johdolla.

Näyttöhoidon voit antaa n.30-40 harjoitushoidon jälkeen ja hyväksytyn näyttösuorituksen jälkeen voit käyttää nimikettä ”Brain Relief® -hoitaja”.

Näytön tehneenä hoitajana voit halutessasi liittyä myös Brain Relief -hoitajien yhteisöön, joka tarjoaa säännöllisesti hoitoja tekeville monipuolista tukea ja palveluja.

Kurssilaisten tyytyväisyys Brain Relief -alkeiskoulutukseen on aivan huikealla tasolla!

Kuinka todennäköisesti suosittelisit kurssia läheisillesi tai ystävillesi?
0 /10
Kuinka onnistunut kurssi oli mielestäsi kokonaisuutena?
0 /10

Luvut alkeiskoulutuksen palautekyselystä 9/2021-5/2022

Kustannukset

EARLY BIRD -HINTA 1.6.2022 ASTI:

Alkeiskoulutus yhteensä 715€ + alv24% (=886,60€)

Hyödynnä etu ilmoittautumalla syksyn koulutukseen viim. 31.5.2022. Etu huomioidaan kurssin loppulaskussa.

Alkeiskoulutuksen hinta on yhteensä 795€ (+alv 24%) = 985,80€.

  • Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 200€ (+alv24%) = 248€. Varausmaksu varmistaa paikkasi koulutuksessa ja oikeuttaa aloittamaan verkkokurssin.
  • Loppuosa koulutusmaksusta 595€ (+alv24%) = 737,80€ laskutetaan etäkoulutuksen alkaessa.
  • Loppuosan voi pyydettäessä maksaa 2-6 erässä, laskutuslisä 5€/lasku.

Alkeiskoulutuksen jälkeen:

  • Kertausvalmennus (vain tarvittaessa), yksi lähipäivä. Hinta 120€ (+alv24%) = 148,80€.
  • Näyttöhoito kouluttajalle, kesto 2-2,5h, 120 €(+alv24%) = 148,80€. Hyväksytysti suoritettu näyttö oikeuttaa käyttämään nimikettä Brain Relief® -hoitaja.
  • Näyttöhoidon jälkeen on mahdollista liittyä mukaan Brain Relief Aktiivihoitajat -yhteisöön, joka tarjoaa mm. monipuolista tukea, markkinointimateriaalia ja -aineistoja, sekä hoitajan tiedot hoitajakartalle brainrelief.fi sivuilla. Palvelun vuosimaksu vuoden 2023 alusta lähtien 100€ (+alv24%) = 124,00€

Ehdot

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova.

Ennen etäkoulutuksen alkua tietoon tulleen esteen vuoksi peruutettaessa palautetaan puolet varausmaksusta, tai osallistuminen voidaan perustelluista syistä siirtää toiselle alkeiskurssille.

Etäkoulutuksen alkamisen jälkeen varausmaksua ei palauteta. Etäkoulutus alkaa verkkokurssina 1 kk ennen kurssin ensimmäistä lähiopetuspäivää. Tämän jälkeen painavasta syystä (esimerkiksi lääkärin kehotuksesta) kurssille tulon estyttyä, pyritään järjestämään paikka toiselle kurssille.

Muutokset ja peruutukset aina kirjallisesti [email protected]

Tekijänoikeudet ja tavaramerkin oikeudet

Auvo Brain Relief® on rekisteröity tavaramerkki. Valvomme tavaramerkin käyttöä ja koulutuksen tekijänoikeuksia.

Hoidon tai kurssimateriaalin osittainenkin kopiointi esimerkiksi kuvaamalla kameralla tai jakamalla tekstitiedostoja on tekijänoikeuslain nojalla ehdottomasti kielletty.

Hoidon tai sen osien kopiointi ja esimerkiksi oman vastaavan musiikkiin integroidun kosketushoidon kehittäminen on kielletty ja tavaramerkkiloukkaus. Kaikki koulutuksen käyneet sitoutuvat olemaan kopioimatta metodia samankaltaisena toisella nimellä.

© Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava