Kokemuksia Brain Relief- koulutuksista

Kurssilaisten tyytyväisyys Brain Relief -alkeiskoulutukseen on aivan huikealla tasolla!

Kuinka todennäköisesti suosittelisit kurssia läheisillesi tai ystävillesi?
0 /10
Kuinka onnistunut kurssi oli mielestäsi kokonaisuutena?
0 /10

Luvut alkeiskoulutuksen palautekyselystä 9/2021-5/2022

“Olen tehnyt hoitotyötä 15 vuotta ja välillä on aina tullut sellainen olo että miksi minä tätä teen. Haluan hoitaa toisia ihmisiä, mutta mikä se syvin ajatus siinä on. Sitten tämän kurssin aikana sen taas. Se syvä rakkauden tunne mikä kurssilla tuli,niin ei sitä voi sanoin kuvailla. Sen vaan koki sen kurssin aikana. Ei voi muuta sanoa kuin että taas muistaa miksi haluaa hoitaa toisia ihmisiä. Siinä se on. Kiitos tosi paljon. Kurssi vastas ihan kaikkea sitä mitä halusin ja ajattelin.”

Sointu Rask, Savonlinna

”Etsin uusia, rentouttavia hoitoja asiakkailleni. Brain Relief-hoidosta kertovilla sivuilla innostuin: Tämä on saatava valikoimiin! Pääsin koulutukseen ja koin harjoitushoito-asiakkaana jo pienessä hetkessä hoidon tehon. Vaivuin ihanaan, unenomaiseen horrokseen ja kuitenkin tunsin koko ajan, kuinka minua hoidettiin. Koulutuksessa meille neuvottiin liikkeet todella huolella ja jokaista yksilöllisesti opettaen. Kotiharjoittelu pääsi alkuun.

Ensikommentit asiakkailta olivat että, tää on niin ihanaa! Ja miksi ei olisi, kun myös itse nautin suunnattomasti hoidon tekemisestä ja sen aikana soivista kappaleista. Tähän hoitoon huolella valittu taustamusiikki ja yhteen sovitettu liike toimivat vastustamattomasti. Hoito todella antaa asiakkaalle mielihyvää ja syvän rauhoittumisen kokemuksen.

Olen onnellinen kun saan tarjota asiakkailleni hyvää oloa tämän hoidon kautta. Asiakkaat kertovat, kuinka eivät ole onnistuneet missään hoidossa katkaisemaan ajatustulvaansa. Tällä hoidolla se on toteutunut! Arkiset mietteet väistyvät syvän rentoutumisen tieltä. Palaute seuraavalla kerralla on ollut yhtä kannustavaa. Parempaa nukkumista ja päänsäryn helpottamista. Näitä hoitoja halutaan jatkaa, koska nämä tarjoavat kokemuspohjalla lepoa sekä keholle että mielelle!”

Marjaana Siilimäki, Hämeenkoski

“Miksi lähdin Brain Relief -koulutukseen? Oma elämä oli sellaisessa murroksessa että olin juuri jäänyt opintovapaalle ja aloitin ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin opinnot. Olin ajatellut että siihen tarvii monenlaista työkalua ihmisen hoitamiseen. Päätin itse kokeilla Brain Relief -hoitoa ja sille tielle sitten jäin. Ajattelen että hoito on tosi hyvä lisätyökalu, esimerkiksi juuri sellaiselle kuka ei välttämättä halua puhua, ei jaksa puhua, tai haluaa jotenkin muuten virkistää ja ladata itseään. brain relief onkin osoittautunut hyväksi ja tehokkaaksi hoitomuodoksi sellaisenaan ja lyhytterapian rinnalla. Vaikutuksen näkee jo ensimmäisestä kerrasta.”

Anja Suoninen, Savonlinna

“Brain Relif- hoitajaksi lähdin opiskelemaan, kun itsellä oli pitkittynyt työstressi ja etsin erilaisia keinoja saada apua. Minulle pelkästään puhuminen ei ole keino, millä pystyn omia stressioireita mm. univaikeuksia, narskuttelua työstämään. Ensimmäinen hoitokerta toi jo tosi erilaisen rentoutumisen olon kuin mitä olin koskaan kokenut. Pitkittyneessä kuormituksessa sain avun toisen hoitavista käsistä, musiikista ja läsnäolosta, jolloin pystyn päästämään irti ja rauhoittumaan.”

Jonna Patamäki, Savonlinna

Löydät lisää koulutuksen käyneiden kokemuksia myös blogistamme!