Koulutuskalenteri

Ammattilaiskurssit

Ammattilaiskoulutuksen tavoitteena on saavuttaa taso, jolla voi markkinoida palveluaan Brain relief™ –hoitona. Ennen lähipäivien koulusta on n. kuukauden itsenäinen valmistava etäopiskeluvaihe, johon tulee materiaali hoidosta vaihe vaiheelta. Lähiopetuspäivien jälkeen hoitoja harjoitellaan n. 20-30kpl opiskelijahinnoin. Riittävän harjoittelun ja osaamisen jälkeen suoritetaan näyttökoe kouluttajalle, jolloin vielä varmistutaan oppimisesta ja hyväksytyn suorituksen jälkeen voi käyttää ”Brain Relief –hoitaja” –nimikettä. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus liittyä vertaisvalmennusverkostoon ja saada tukea yrittäjyyteen.

Koko tutkinnon hinta joka kurssilla materiaaleineen on 390 € + alv 93,60 €. Koulutuksen käyminen ei edellytä omaa yritystä. Jos yritys tai toiminimi on, koulutus on vähennettävää kulua.

 

Brain relief -koulutuskalenteri tällä hetkellä:

14.-16.6.2019 Hämeenkyrö, Frantsila (paikat jo varattavissa) Lue lisää!

Kesäkurssi Rääkkylän Koivuniemessä järven rannalla. 16.-18.7.2019.

7.-8.9.2019 Helsinki Vuosaari Villa LillKalvik (paikat jo varattavissa)

UUTUUS. Mahtava Brain Relief koulutusmatka, johon yhdistyy Autuutta aivoille opit (Raija Kivimetsä kouluttajana) ja kreetalainen ruokavalio esiteltynä aterioilla perinnetavernoissa Kreetalla Agios Nikolaoksessa ja lähiseudulla. Aamuharjoituksia meriterassilla, patikointia ihanissa maisemissa ja huoneesta mahtava merinäköala. 13.-20.10.2019

Kysy lisää ja pyydä kurssiseloste jouko@brainrelief.fi

Miramare
Frantsila kurssilaiset 2018

Demohoidot

Kokeile Brain Relief -hoitoa vaikka työpaikallasi. Noin 20 minuutin hoito (varaa 30 min keskusteluineen) kertoo sinulle miten hoito toimii ja saat myös työpäivän pysäyttävän, ihanan virkistävän tauon. Demohoidosta veloitetaan 20 € ja sen tekee koulutettu Brain Relief -hoitaja. Pyydä hänet paikalle jouko@brainrelief.fi.