Haluatko oppia menetelmän osaksi palvelukokonaisuuttasi tai käytettäväksi lähipiirissäsi?

Kouluttaudu Brain Relief® -hoitajaksi

Alkeiskoulutuksen tavoitteena on saavuttaa taso, jolla voit markkinoida palvelua Brain Relief® -hoitona.

Alkeiskoulutus koostuu noin kuukauden pituisesta etäkoulutuksena verkkokurssin avulla sekä lähiopetusjaksosta. Voit heti alkeiskoulutuksen jälkeen tehdä hoitoja läheisille sekä harjoitteluhoitoina kaupallisesti. Lähiopetusta järjestetään useita kursseja vuodessa viikonloppu- ja iltakursseina sekä matkojen yhteydessä.

Alkeiskoulutuksen jälkeen voit halutessasi jatkaa opintoja kertausvalmennuksissa ja n.30-40 harjoitteluhoidon jälkeen tehdä näyttöhoidon. Hyväksytyn näyttösuorituksen jälkeen voit käyttää nimikettä ”Brain Relief -hoitaja”.

Alkeiskoulutus sopii kaikille

Hoitomenetelmä on suhteellisen helppo oppia alkeistasolle ja sitkeällä harjoittelulla tulee mestariksi. Aloitusvaiheessakin asiakkaiden kommentit ovat yleensä myönteisiä ja koulutuksessa varmistetaan, ettei aiheuta mitään uhkaa tai vahinkoa hoidettavalle, koska kosketushoito on lähtökohtaisesti hellävaraista.

Koulutus ei edellytä mitään aiempaa koulutusta tai kokemusta hieronnasta, kosketushoidoista tai kehon anatomiasta, mutta kokemukset hoitomuodoista kuten intialainen päähieronta, lymfahieronta, kraniosakraali-käsittely, faskiahoito, shiatsu tai vyöhyketerapia nopeuttavat oppimista ja asiakastyön alkamista selkeästi.

Koulutuksen käyminen ei edellytä omaa yritystä, mutta sopii erityisesti yrittäjälle, jolla on jo hoitotila. Myös kannettavan hoitopöydän avulla tehtävät koti- tai toimistokäynnit ovat hyvä vaihtoehto. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus liittyä aktiivihoitajien verkostoon ja saada tukea yrittäjyyteen. Koulutus on verovähennettävää kulua yritykselle tai toiminimelle.

Frantsilan 2018 kurssilaiset.
Brain Relief -hoidon kehittäjä Jouko Kivimetsä (kesk.), sekä kouluttajat Terhi Pyykönen ja Anna Jalava. Kuva: Sonja Sipilä
Kurssilaisia Helsingissä 2019.

Tulevat ammattilaiskoulutukset

Huom! Covid-19 & Brain Relief -koulutukset:

Tämänhetkisten suositusten mukaisesti tulevien kurssien osallistujamäärä rajataan normaalia pienemmäksi, tällä hetkellä kymmeneen henkeen. Luonnollisesti huolehdimme erityisen hyvin myös hygieniasta, jotta kaikilla olisi turvallinen olo osallistua kurssille.
Kipeänä ja oireisena lähiopetuspäiviin ei voi osallistua, tällöin osallistuminen voidaan siirtää jollekin tulevalle kurssille (joita järjestetään noin kuukausittain ympäri Suomea).
Osallistujamäärän rajoittamisen vuoksi kurssit täyttyvät nyt pian, varaa siis paikkasi pian!

Viikonloppukoulutus HELSINGISSÄ marraskuussa

Pe 13. – su 15.11.2020 Helsingin keskustassa Kasarmikadulla.

Vain yksi paikka jäljellä!

Viikonloppukoulutus ensimmäistä kertaa Oulussa! 

Paljon kysytty ja odotettu Oulun kurssi toteutetaan 27.11. – 29.11., perjantai-illasta sunnuntaihin.
Varmista paikkasi pian!

Kyproksen koulutusmatka siirtyy keväältä loppuvuoteen 2021.

Kysy lisätietoja ja varaa paikkasi [email protected]

Kouluttaudu Brain Relief -hoitajaksi ihanalla Kyproksen matkalla 20.-27.3.2021

Ensimmäinen Kreetalle suuntautunut Brain Relief -koulutusmatka lokakuussa 2019 sai huikean palautteen, keskiarvosanalla 9,7. Nyt uusimme sen keväällä 2021. Katkaisemme kaamoksen Kyproksen lämmössä! Matkalla esitellään ammatillisen BR-koulutuksen lisäksi kyproslaista luontoa, kulttuuria ja ruokakulttuuria. Lue lisää.

Kysy lisätietoja ja varaa paikkasi [email protected]

Tulevat täydennys- ja jatkokoulutukset

Kertausvalmennukset

Kertaus- ja harjoittelupäivä alkeiskoulutuksen jälkeen, ennen näyttöhoitoa. Yksi lähipäivä.
Hinta 100€ + alv 24%€. Varaukset [email protected]

Seuraavat kertausvalmennuspäivät:

  • Tampereella 26.9.2020 klo 11-17
  • Kuopiossa 24.10.2020 klo 11-17
  • Ylivieskassa 21.11.2020 klo 11-17

Verkkokurssi aivojen itsehoidosta

Aivot kuntoon -verkkokurssilla Autuutta aivoille -sivuston perustaja, aivojen itsehoidon pioneeri, hyvinvointikouluttaja, Terveys Summitin vakiasiantuntija, FM Raija Kivimetsä opettaa pitämään parempaa huolta aivoista. Sopii kenelle tahansa. Auttaa Brain Relief -hoitajia auttamaan laajemmin asiakkaitaan heidän arjessaan. Verkkokurssin hinta 99 €. Ilmoittaudu tästä

"Tutustuin Brain Relief -hoitoon ensimmäisen kerran 3 vuotta sitten, keskellä äärimmäisen stressaavaa ajanjaksoa, vakavasta burnoutista edelleen toipuessa. Olin hoidon suhteen hyvin skeptinen, mutta jo ensimmäinen hoitokerta toi arvokkaan katkon stressikierteeseen, virkisti ja paransi unen laatua. Jollain lailla ajatukset oli helpompi sammuttaa. Seuraavilla hoitokerroilla vaikutukset olivat vielä voimakkaammat ja hoito helpotti paljon jaksamista ja keskittymistä.

Olen käynyt hoidoissa satunnaisesti ja kun hoitajakoulutukset alkoivat, osallistuin sellaiseen, vaikka minulla ei ollut minkäänlaista aiempaa kokemusta hoitotyöstä. Koulutus oli ihanan konkreettista, jossa pääsi heti itse harjoittelemaan liikkeitä. Pianistin taustasta oli kyllä selvästi hyötyä liikkeiden ja oikeanlaisen kosketuksen oppimisessa! Aluksi ajatuksenani oli hoitaa vain perheenjäseniäni ja auttaa erityisesti kouluikäistä lastani rauhoittumisen haasteissa. Olen kuitenkin pitänyt myös vastaanottoa noin yhtenä päivänä viikossa. Saamani asiakaspalaute on ollut alusta saakka huikean positiivista, koskettavaa ja voimauttavaa. Hoitojen tekeminen tarjoaa myös itselleni rentouttavan pysähdyksen ja vastakohdan kiireiselle muulle työlleni."
”Etsin uusia, rentouttavia hoitoja asiakkailleni. Brain Relief-hoidosta kertovilla sivuilla innostuin: Tämä on saatava valikoimiin! Pääsin koulutukseen ja koin harjoitushoito-asiakkaana jo pienessä hetkessä hoidon tehon. Vaivuin ihanaan, unenomaiseen horrokseen ja kuitenkin tunsin koko ajan, kuinka minua hoidettiin. Koulutuksessa meille neuvottiin liikkeet todella huolella ja jokaista yksilöllisesti opettaen. Kotiharjoittelu pääsi alkuun.

Ensikommentit asiakkailta olivat että, tää on niin ihanaa! Ja miksi ei olisi, kun myös itse nautin suunnattomasti hoidon tekemisestä ja sen aikana soivista kappaleista. Tähän hoitoon huolella valittu taustamusiikki ja yhteen sovitettu liike toimivat vastustamattomasti. Hoito todella antaa asiakkaalle mielihyvää ja syvän rauhoittumisen kokemuksen.

Olen onnellinen kun saan tarjota asiakkailleni hyvää oloa tämän hoidon kautta. Asiakkaat kertovat, kuinka eivät ole onnistuneet missään hoidossa katkaisemaan ajatustulvaansa. Tällä hoidolla se on toteutunut! Arkiset mietteet väistyvät syvän rentoutumisen tieltä. Palaute seuraavalla kerralla on ollut yhtä kannustavaa. Parempaa nukkumista ja päänsäryn helpottamista. Näitä hoitoja halutaan jatkaa, koska nämä tarjoavat kokemuspohjalla lepoa sekä keholle että mielelle!”

PERUUTUSEHDOT:

Koulutus varataan maksamalla 150€ (sis.alv) varausmaksu, joka oikeuttaa etäkoulutukseen noin kuukautta ennen lähipäiviä. Loppuosa kurssista laskutetaan, ja se tulee olla maksettuna viimeistään viikkoa ennen koulutusta. Ennen etäkoulutusjaksoa varausmaksusta voidaan maksaa puolet takaisin, jos muutos elämäntilanteessa tms estää kurssille tulon. Etäkoulutuksen alettua varausmaksua ei enää palauteta. Loppumaksun maksamisen jälkeen esimerkiksi lääkärin kehotuksesta kurssille tulon estyttyä, pyritään järjestämään paikka toiselle kurssille tai jos ongelma on pysyvä, loppumaksuosuuden voi luovuttaa toiselle henkilölle (joka maksaa lisäksi varausmaksun).

Haluan kurssiesitteen Brain Relief -hoitajakoulutuksesta:

Helsinki 13.-15.11.2020

Haluan kurssiesitteen Brain Relief -hoitajakoulutuksesta:

Oulu 27.-29.11.2020