Kouluttaudu Brain Relief® -hoitajaksi

Haluatko oppia menetelmän osaksi palvelukokonaisuuttasi tai käytettäväksi lähipiirissäsi?

Alkeiskoulutuksen tavoitteena on saavuttaa taso, jolla voit markkinoida palvelua Brain Relief® -hoitona.

Alkeiskoulutus koostuu noin kuukauden pituisesta etäkoulutuksena verkkokurssin avulla sekä lähiopetusjaksosta. Voit alkeiskoulutuksen jälkeen tehdä hoitoja läheisille sekä harjoitteluhoitoina kaupallisesti. Lähiopetusta järjestetään useita kursseja vuodessa viikonloppu- ja iltakursseina sekä matkojen yhteydessä.

Alkeiskoulutuksen jälkeen voit halutessasi jatkaa opintoja osallistumalla lisäharjoittelupäivään ja tekemällä harjoitteluhoitojen (noin 20-30 kpl) jälkeen näyttöhoidon. Jatkokoulutuksen sekä hyväksytyn näyttösuorituksen jälkeen voit käyttää nimikettä ”Brain Relief -hoitaja”.

 

Hoitomenetelmä on suhteellisen helppo oppia alkeistasolle ja sitkeällä harjoittelulla tulee mestariksi. Aloitusvaiheessakin asiakkaiden kommentit ovat yleensä myönteisiä ja koulutuksessa varmistetaan, ettei aiheuta mitään uhkaa tai vahinkoa hoidettavalle, koska kosketushoito on lähtökohtaisesti hellävaraista. Koulutus ei edellytä mitään aiempaa koulutusta tai kokemusta hieronnasta, kosketushoidoista tai kehon anatomiasta, mutta kokemukset hoitomuodoista kuten intialainen päähieronta, lymfahieronta, kraniosakraali-käsittely, faskiahoito, shiatsu tai vyöhyketerapia nopeuttavat oppimista ja asiakastyön alkamista selkeästi.

Koulutuksen käyminen ei edellytä omaa yritystä, mutta sopii erityisesti yrittäjälle, jolla on jo hoitotila. Myös kannettavan hoitopöydän avulla tehtävät koti- tai toimistokäynnit ovat hyvä vaihtoehto. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus liittyä vertaisvalmennusverkostoon ja saada tukea yrittäjyyteen. Jos sinulla on jo yritys tai toiminimi, koulutus on vähennettävää kulua.

Perustason oppiminen tapahtuu kolmen lähipäivän ja etäkoulutuksen puitteissa ja sopii erityisesti yrittäjälle, jolla on jo hoitotila, mutta myös kannettavan hoitopöydän avulla tehtävät koti- tai toimistokäynnit ovat vaihtoehto.

Koulutus ei edellytä aiempaa hierojakokemusta tai -koulutusta. 

Ennen lähipäivien koulusta on noin kuukauden itsenäinen valmistava etäopiskeluvaihe, johon tulee materiaali hoidosta vaihe vaiheelta. Lähiopetuspäivien jälkeen hoitoja harjoitellaan noin 20-30kpl opiskelijahinnoin.

Riittävän harjoittelun ja osaamisen jälkeen suoritetaan näyttökoe kouluttajalle, jolloin vielä varmistutaan oppimisesta ja hyväksytyn suorituksen jälkeen voi käyttää ”Brain Relief -hoitaja” -nimikettä. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus liittyä vertaisvalmennusverkostoon ja saada tukea yrittäjyyteen.

Koko alkeiskoulutuksen hinta joka kurssilla materiaaleineen on 483,60 € (sis alv 24 % 93,60 €, netto 390 €).  Jos haluat tulla ylimääräiseen valmennuspäivään erillisen kalenterin mukaan (ympäri Suomea) se maksaa 100 € (sis alv 24 %) ja hoitajanäytön tekeminen 148,80 € (sis alv 24 %).

Koulutuksen käyminen ei edellytä omaa yritystä. Jos yritys tai toiminimi on, koulutus on vähennettävää kulua.

Tulevat ammattilaiskoulutukset

Kouluttaudu Brain Relief -hoitajaksi ihanalla Kreetan matkalla 4.10.-11.10.2020

UUSINTA! Ensimmäinen Brain Relief -koulutusmatka lokakuussa 2019 sai huikean palautteen, keskiarvosanalla 9,7. Nyt uusimme sen kesäkuussa! Matkalla esitellään ammatillisen BR-koulutuksen lisäksi kreetalainen ruokavalio aterioiden kautta perinnetavernoissa. Kuljemme kahtena päivä bussiretkillä tutustumaan myös Kreetan tuhansien vuosien historiaan ja tämän päivän arkeen. Majoitumme huikeassa merinäköalahotellissa Agios Nikolaoksen lähettyvillä ja teemme aamuharjoituksia meriterassilla. 

Lue lisää!

Iltakoulutus Kuopiossa marraskuussa

UUTUUS! Pienryhmäkoulutus arki-iltaisin Kuopiossa (4 x 3,5 h kahden viikon aikana). Pyydä kurssiseloste anna@brainrelief.fi.

ti 12.11., to 14.11., ti 26.11. ja to 28.11. (klo 17.30-21.00) Kurssille suunnitellaan uusintaa keväällä 2020.

Alkeiskoulutus Tampereella

La-su 25.-26.1.2020, Brain Relief Centre, Rautatienkatu 20, Tampere.

Tälle kurssille on vain peruutuspaikkoja jäljellä.

Pyydä kurssiseloste jouko@brainrelief.fi

Viikonloppukoulutus Helsingissä helmikuussa

Lähipäivät ovat 15.-16.2.2020 Kasarmikadulla Helsingin keskustassa lähellä rautatieasemaa. Etäkoulutus alkaa verkkokurssina 20.1.2020. Jos ilmoittaudut ennen 15.12.2019, saat varmistettua paikkasi (kysyntä on kova!) ja saat heti koulutuksen jälkeen 50 € promootio- ja palvelupaketin velotuksetta vuodelle 2020.

Pyydä kurssiseloste jouko@brainrelief.fi.

Kesäkurssi Rääkkylässä heinäkuussa

Vuoden 2019 kesäkurssi uusitaan huikeassa Koivuniemen keskuksessa 14.-16.7.2020. Pyydä kurssiseloste: jouko@brainrelief.fi.

Frantsila kurssilaiset 2018
Frantsilassa kouluttamassa kesällä 2018. Kuvassa Brain Relief -menetelmän kehittäjä Jouko Kivimetsä, sekä kouluttajat Terhi Pyykönen (vas.) ja Anna Jalava. Kuva: Sonja Sipilä
Kurssilaisia Helsingissä 2019
"Tutustuin Brain Relief -hoitoon ensimmäisen kerran 3 vuotta sitten, keskellä äärimmäisen stressaavaa ajanjaksoa, vakavasta burnoutista edelleen toipuessa. Olin hoidon suhteen hyvin skeptinen, mutta jo ensimmäinen hoitokerta toi arvokkaan katkon stressikierteeseen, virkisti ja paransi unen laatua. Jollain lailla ajatukset oli helpompi sammuttaa. Seuraavilla hoitokerroilla vaikutukset olivat vielä voimakkaammat ja hoito helpotti paljon jaksamista ja keskittymistä.

Olen käynyt hoidoissa satunnaisesti ja kun hoitajakoulutukset alkoivat, osallistuin sellaiseen, vaikka minulla ei ollut minkäänlaista aiempaa kokemusta hoitotyöstä. Koulutus oli ihanan konkreettista, jossa pääsi heti itse harjoittelemaan liikkeitä. Pianistin taustasta oli kyllä selvästi hyötyä liikkeiden ja oikeanlaisen kosketuksen oppimisessa! Aluksi ajatuksenani oli hoitaa vain perheenjäseniäni ja auttaa erityisesti kouluikäistä lastani rauhoittumisen haasteissa. Olen kuitenkin pitänyt myös vastaanottoa noin yhtenä päivänä viikossa. Saamani asiakaspalaute on ollut alusta saakka huikean positiivista, koskettavaa ja voimauttavaa. Hoitojen tekeminen tarjoaa myös itselleni rentouttavan pysähdyksen ja vastakohdan kiireiselle muulle työlleni."
”Etsin uusia, rentouttavia hoitoja asiakkailleni. Brain Relief-hoidosta kertovilla sivuilla innostuin: Tämä on saatava valikoimiin! Pääsin koulutukseen ja koin harjoitushoito-asiakkaana jo pienessä hetkessä hoidon tehon. Vaivuin ihanaan, unenomaiseen horrokseen ja kuitenkin tunsin koko ajan, kuinka minua hoidettiin. Koulutuksessa meille neuvottiin liikkeet todella huolella ja jokaista yksilöllisesti opettaen. Kotiharjoittelu pääsi alkuun.

Ensikommentit asiakkailta olivat että, tää on niin ihanaa! Ja miksi ei olisi, kun myös itse nautin suunnattomasti hoidon tekemisestä ja sen aikana soivista kappaleista. Tähän hoitoon huolella valittu taustamusiikki ja yhteen sovitettu liike toimivat vastustamattomasti. Hoito todella antaa asiakkaalle mielihyvää ja syvän rauhoittumisen kokemuksen.

Olen onnellinen kun saan tarjota asiakkailleni hyvää oloa tämän hoidon kautta. Asiakkaat kertovat, kuinka eivät ole onnistuneet missään hoidossa katkaisemaan ajatustulvaansa. Tällä hoidolla se on toteutunut! Arkiset mietteet väistyvät syvän rentoutumisen tieltä. Palaute seuraavalla kerralla on ollut yhtä kannustavaa. Parempaa nukkumista ja päänsäryn helpottamista. Näitä hoitoja halutaan jatkaa, koska nämä tarjoavat kokemuspohjalla lepoa sekä keholle että mielelle!”
Kurssilaisia Rääkkylässä Koivuniemessä kesällä 2019. Seuraava vastaava kesäkurssi on suunnitteilla ti-to 14.-16.7.2020. Kysy lisää jouko@brainrelief.fi.

Koulutushinnasto

Miten endorfiinit, dopamiini ja oksitosiini vaikuttavat kehossasi ja miten ne saadaan akvitoitua?