AJANKOHTAISTA:

Kurssilaisten tyytyväisyys Brain Relief -alkeiskoulutukseen on aivan huikealla tasolla!

Huhhuh! Pysähdyin tänään tarkastelemaan arvioita ja palautteita hoitajakoulutuksestamme viimeisen lukuvuoden ajalta eli alkusyksystä 2021 lähtien. Monet kommentit ilahduttivat, liikuttivat ja häkellyttivät, mutta koulutuksen saamat arviot yllättivät tämän toimitusjohtajan niin että hyvä etten penkiltä pudonnut!

Kun alkeiskoulutuksen käyneiltä kysyttiin nimettömässä palautekyselyssä ”Kuinka todennäköisesti suosittelisit kurssia läheisillesi tai ystävillesi?”, kaikki vastanneet antoivat asteikolla 0-10 vastaukseksi 10. Siis 10/10! Kaikki!!!

Tämä tarkoittaa sitä, että Brain Relief -alkeiskoulutuksen NPS eli Net Promoter Score on käsittämätön +100. Olen aina ajatellut, ettei tuo ole edes mahdollista.

Myös kysymys ”Kuinka onnistunut kurssi oli mielestäsi kokonaisuutena?” sai arvosanan 9,7 / 10. Huhhuh! Tämäkin saa aikaan kylmiä väreitä, hyvällä tavalla.

Tämähän tarkoittaa sitä, ettemme nyt oikein tiedä mitä voisimme kehittää ja missä voisimme vielä parantaa! Onneksi olemme itse niin kriittisiä, että löydämme kehitettävää ja parannettavaa kyllä aina. Myös palautteissa oli muutamia kehitysideoita ja huomioita, joihin kyllä tartumme.

Kokemuksia ja palautteita on nyt lisätty runsain mitoin myös sivustollemme, löydät niitä mm. koulutuksesta kertovalta sivulta ja hieman pidempänä täältä. Olemme muutenkin muokanneet ja päivittäneet sivustoamme reilusti tässä kevään aikana. Siitä toivoisimme myös kovasti kuulevamme palautetta, kehitysideoita ja toiveita! Oletko löytänyt sivuiltamme mitä etsit? Onko jokin epäselvää? Mitä kysymyksiä jäi? Mitä toivoisit lisää? Kerrothan meille, niin pystymme tässäkin suhteessa edelleen parantamaan toimintaamme!

Niin ja jos tällainen, uskaltaisin sanoa että aika kiva ja toimiva koulutus kiinnostaa, lue lisää, kurkkaa tulevat koulutukset ja tule mukaan! Ensi syksyn koulutusten Early Bird -hinta on voimassa vielä toukokuun loppuun!

– Kiitollisuudesta soikeana,
Brain Relief Academyn pääkouluttaja ja toimitusjohtaja Anna.
(Ja kuvassa toinen kiitollinen ja onnellinen, hoidon pääkehittäjä Jouko.)

Jaa:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn