AJANKOHTAISTA:

Lähetä Äitienpäivänä lahjaksi Brain Relief -hoito

Lahjakortti Brain Relief -hoitoon on ollut vuodesta toiseen aivan superpidetty lahja, myös äitienpäivänä. Mikä olisikaan sen ihanampi lahja, kuin rentouttava ja monella tavalla hyvää tekevä hoito, jossa saa vain olla ja nauttia, tekemättä yhtään mitään?

Nyt voit antaa hoidon helposti lahjaksi, valtakunnallisella Brain Relief -lahjakortilla joka käy yli 70:llä Brain Relief -hoitajalla eri puolilla Suomea!

Lahjakortin ostaminen onnistuu verkkokaupassamme kaikilla tutuimmilla maksutavoilla. Lahjakortin ostamisesta ja lähettämisestä on tehty mahdollisimman helppoa, joten vaihtoehtoja on vain yksi: Yhteen Brain Relief -hoitoon oikeuttava lahjakortti. Sinun tarvitsee vain täyttää omat sekä lahjan saajan tiedot ja valita päivä jona lahjakortti toimitetaan lahjan saajalle. Maksun jälkeen lahjakortti toimitetaan automaattisesti lahjan saajan sähköpostiin. Jos et tiedä lahjan saajan sähköpostiosoitetta tai haluat esimerkiksi antaa lahjakortin henkilökohtaisesti, voit tilausvaiheessa kirjoittaa lahjan saajan sähköpostiosoitteeksi oman sähköpostisi, ja sitten tulostaa lahjakortin omasta sähköpostistasi.

Lahjan saaja voi itse valita kenelle hoitajalle hän varaa ajan. Aktiivisia Brain Relief -hoitajia on jo yli 70 eri puolilla Suomea ja lisää tulee koko ajan! Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ennen lahjakortin ostamista, että lahjakortin saajan asuinpaikan lähellä todella on hoitajia, kenellä lahjakortin voi käyttää. Tämä onnistuu tarkistamalla hoitajien tiedot hoitajakartaltamme täältä: https://brainrelief.fi/hoitajat/. Lahjakortti on voimassa 6kk.

Brain Relief -lahjakortti on erittäin toivottu ja pidetty, aineeton ja ekologinen lahja. Brain Relief -hoitajat ovat lähes poikkeuksetta paikallisia pienyrittäjiä, joiden toimintaa lahjakortti myös tukee. Hoito sopii kaikille; niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.

Osta lahjakortti tästä >

Jaa:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn