Onnea on oma Brain Relief -hoitajaystävä

Olen todella kiitollinen siitä, että saan tehdä Brain Relief -hoitoja! Täytyy kuitenkin myöntää, että vaikka onkin hyvin voimaannuttavaa nähdä, kuinka asiakkaani heräilevät hoitopöydältä ensin vähän pöllämystyneenä, mutta hetken päästä jo virkeämpänä näyttäen hyvin levänneeltä, toivon välillä, että olisin heidän asemassaan! Että pääsisin itsekin tuntemaan tuon ihanan levollisuuden tunteen, mitä Brain Relief saa aikaan. Haluaisin saada oikein kunnon hyvänolonhormonien pölläytyksen!

No, toki kyllä ne hyvänolonhormonit pöllyää Brain Relief -hoitoa tehdessäkin, mutta eihän se nyt ihan sama asia ole. Sain järjestettyä itselleni Brain Relief -hoidon ja voit lukea tästä minun hoitokokemukseni.

Onnea on oma Brain Relief -hoitajaystävä!

Olen ihan superonnekas, koska minun ystäväpiirissäni on useitakin Brain Relief -hoitajia. Kurssikavereitani asustelee lähellä ja muutamasta asiakkaastani on myös tullut Brain Relief -hoitajia! Päätin siis varata ajan omaan Brain Relief -tuokiooni. Pääsin hoidettavaksi ystäväni Johannan ihanan, tunnelmalliseen hoitolaan Kangasalle, josta muuten nuo kuvassa olevat makrameet ovat (molemmat työt ovat Johannan käsialaa!). Olin tarkoituksella rauhoittanut työpäiväni, jotta olisin mahdollisimman vastaanottavainen Brain Relief -hoidolle.
Olin aivan täpinöissäni, tiesinhän, miten ihanaa oli luvassa! Asettauduin pedille ja Johanna peitteli minut ihanan pehmeällä peitolla. Valaistus oli hämyinen. Brain Relief -musiikki alkoi soimaan taustalla. Suljin silmäni.

Brain Relief -hoidosta saa eniten irti, jos ei jää miettimään hoidon aikana mieleen tulevia asioita sen enempää. Antaa niiden vain mennä! Huomasin kuitenkin, että vaikka päiväni oli ollut rauhallinen, ajatuksia tuli ja meni vilkaasti mielessäni. Jonkin aikaa. Kunnes keskityin kuuntelemaan musiikkia, enkä enää ajatellutkaan mitään. Nautin vain Johannan lempeistä otteista.

Oloni keveni hetkittäin. Välillä huomasin vajoavani syvemmälle niin, että en edes huomannut, mitä Johanna minulle teki. Erityisesti päähieronta on minun suosikkini – en saa siitä koskaan tarpeekseni! Päänahan raapaisut – niin nannaa, että oikein kylmät väreet menee! Kulmakarvojen rauhoittavat sivelyt. Jalkapohjien käsittely kruunaa koko hoidon. Ja säärien ”muurahaispolku”, se on ihanan tuntuista! Koko keho saa huomiota päästä varpaisiin.

En saanut heti silmiäni auki hoidon päätyttyä. Nautin Brain Relief -hoidon aiheuttamasta hyvänolon tunteesta ja laitoin sen visusti talteen mieleeni, jotta voisin sen sieltä sitten kaivella tarpeen mukaan esiin.

Tallensin Brain Relief -hoidon jälkeisen tunteen muistiini

Menin hoidettavaksi illalla, ja olin varmistanut, että hoidon jälkeinen ilta olisi leppoisa ja kiireetön. Halusin todellakin saada Brain Reliefistä kaikki irti. Kotiin päästyäni olin erityisen virkeä. Vähän ihmettelin sitä, koska yleensä olen iltaisin kovin nuutunut.

Nukuin seuraavan yön sikeästi, enkä herännyt kertaakaan, vaikka yleensä niin teen. Brain Relief vaikutti selvästi uneni laatuun. Seuraavina päivinä olin paremmalla tuulella, leppoisampi. Ihan merkittäviä vaikutuksia! Kiitos Johanna!

Olen itsekin hoitoja tekevänä jäävi suosittelemaan tätä hoitoa, mutta ei tässä muutakaan voi! Omat kokemukseni sekä asiakkaideni kokemukset puhuvat puolestaan. Näin kirjallisesti on myös vähän vaikea kuvailla hoidon vaikutuksia ja tuntemuksia, siksipä haluaisinkin rohkaista sinua kokeilemaan – mitään menetettävää sinulla ei ole! Brain Relief -hoitajia on jo useita kymmeniä aivan ympäri Suomea. Toivottavasti sinunkin paikkakunnaltasi löytyy oma Brain Relief -hoitaja! Täältä voit sen tarkistaa: Brain Relief -hoitajat kartalla

 

Kirjoittaja:

Heli Wigelius
Helin Huilimo, Kangasala
Brain Relief -hoitaja ja -kouluttaja

Jaa kirjoitus:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.