AJANKOHTAISTA:

Osta työtä Suomeen -päivä 2.12.2022

Tänään vietetään Osta työtä Suomeen -päivää.
Päivä kannustaa ostamaan vain suomalaista ja tekemään siitä tavan. Tänään on siis hyvä päivä tarkastella omia valintojaan ja niiden vaikutuksia.

Me haluamme osallistua päivään nostamalla esiin suomalaisten pienyrittäjien osaamista ja työpanosta. Brain Relief ja Auvo ovat 100% suomalaisia, Suomessa kehitettyjä hoitoja, ja kaikki hoitajamme tekevät töitä Suomessa. Jokainen Auvo-hoito, Brain Relief -hoito ja hoitoon ostettu lahjakortti tuo työtä Suomeen.

Lähes jokainen kouluttamamme hoitajamme on mikroyrittäjä. Erityisesti tänä syksynä kun lähes jokaisen kuluttajan talous on tiukalla ja hankintoja harkitaan yhä tarkemmin, erityisen lujilla ovat juuri pienet palveluyrittäjät. Pienyrittäjälle joka ikinen asiakas on arvokas <3

Tänä aikana myös tarve rentouttaville, stressiä ja pitkittynyttä kuormitusta helpottaville hoidoille on suurempi kuin ehkä koskaan. Kannustamme lämpimästi huolehtimaan omasta jaksamisesta ja läheisten hyvinvoinnista. Osta tänään työtä työtä Suomeen. Varaa itsellesi aika rentouttavaan hoitoon, tai osta läheiselle tai ystävälle hoitolahja.

Sinua lähimmän Auvo-hoitajan tai Brain Relief -hoitajan löydät sivuiltamme.
Sivuiltamme voit ostaa myös valtakunnallisen lahjakortin Brain Relief -hoitoon, joka käy jo lähes 90 hoitajalla ympäri Suomea.

P.S. Tiesitkö, että jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi vuodessa 10 000 työpaikkaa. Pienistä puroista todellakin koostuu iso virta. Jokainen valinta suomalaisen tuotteen tai palvelun puolesta merkitsee. <3

Jaa:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn