AJANKOHTAISTA:

Takana Auvoisa vuosi ja edessä joustava tulevaisuus

Maailma muuttuu nopeassa tahdissa. Silti joulu tulee aina ajallaan.

Joulun ja vuodenvaihteen alla on aina mukava pysähtyä tarkastelemaan kulunutta vuotta. Pysähtymisen hetki on todellakin tarpeen, sillä kun katse on koko ajan suunnattuna eteenpäin ja vauhti on kova, ei aina huomaa kurkkia taaksepäin ja tarkastella mitä kaikkea on jo tehty ja mitä kaikkea onkaan tapahtunut.

Eihän tämä(kään) vuosi helppo ole ollut, mutta meille se on ollut silti erittäin Auvoisa. Tämän vuoden iso rutistus oli Auvo-hoidon uudelleenlanseeraus ja Auvo-hoitajakoulutuksen aloittaminen. Olemme aivan häkeltyneinä seuranneet miten upean vastaanoton Auvo on saanut, sekä asiakkailta että hoitajilta.

Auvon lisäksi olemme toki edelleen kouluttaneet myös Brain Relief -hoitajia. Kevätkaudella järjestimme kuusi ja syyskaudella viisi Brain Relief -alkeiskoulutusryhmää. Hoitajanäytöstä on valmistunut Brain Relief-hoitajiksi tämän vuoden aikana yli 40 hoitajaa, Helsingistä Sodankylään. Näyttöhoidolla osaamisensa osoittaneita Brain Relief -hoitajia onkin jo lähes 150!

Kustannusten nousu tuo paineita koulutushintojen nostolle.

Kustannukset nousevat kaikkialla, ja meilläkin koulutushintojen korotuspaine on suuri. Joulutunnelmissamme päätimme kuitenkin, että emme korota koulutushintojamme.

Jo korona-ajan esiin nostama ja nyt maailmantilanteen ylläpitämä stressi, pelot ja kosketusvaje lisäävät entisestään tarvetta näille stressiä helpottaville ja turvallisuuden tunnetta lisääville kosketushoidoille.

Siksi menimme vieläkin pidemmälle, jotta pääset mukaan: tarjoamme entistä joustavampia maksuaikoja, entisillä hinnoilla – sekä Brain Relief -hoitajakoulutukseen että räjähdysmäisen vastaanoton saaneeseen Auvo-hoitajakoulutukseen.

Katse kevätkauteen

Kevään Brain Relief -hoitajakoulutusten ilmoittautuminen on avattu. Tulevat ryhmät löydät täältä.

Samoin nyt on avattu kevätkaudelle uusia Auvo-ryhmiä, jotka löydät täältä.

Auvo-hoitajakoulutuksen tämän talven ryhmän ilmoittautuminen on auki vielä 31.12. saakka täällä. Jos Auvo-hoitajakoulutus kiinnostaa, mutta et vielä ehdi tähän ryhmään mukaan, seuraava hoitajakoulutuksen ryhmä aloittaa huhtikuussa 2023.

 

Haluamme toivottaa teille kaikille ihanaa, rentouttavaa ja koskettavaa joulun aikaa.
Voikaa hyvin <3

Kiitollisina tästä vuodesta,
– Anna ja Jouko

Jaa:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn