Haluatko oppia Brain Relief -menetelmän osaksi palvelukokonaisuuttasi tai aloittaa jopa aivan uuden uran lempeän kosketushoidon parissa?

Kouluttaudu Brain Relief -hoitajaksi​!

Alkeiskoulutus Espoossa 1.3. - 2.4.2023

Brain Relief -hoitajakoulutus tähtää Brain Relief -hoitojen ammattimaiseen ja kaupalliseen tekemiseen. (Jos tavoitteenasi on hoitaa vain läheisiä ei-kaupallisesti, kannattaa tutustua Auvo-hoitoon.)

Brain Relief -hoitajakoulutus on kaikille avoin. Koulutukseen ei vaadita mitään erityistä pohjakoulutusta tai hoitokokemusta. Brain Relief sopii monen yrittäjän ja hoitolan palveluvalikoimaan muiden hoitojen tai palveluiden rinnalle. Yhtä hyvin se voi olla esim. aloittelevan yrittäjän ensimmäinen opiskeltava hoito ja tarjottava palvelu.

Hoitajakoulutus alkaa kuukauden mittaisella verkkokurssilla, jota voi opiskella täysin omaan tahtiin. Kurssi vie aika vain muutaman tunnin viikossa. Verkkokurssin jälkeen on 2,5 päivän lähiopetusjakso. Lähiopetuksen jälkeen tehdään 30-40 harjoitushoitoa ja niiden jälkeen on valmis antamaan hoitajanäytön, josta saa Brain Relief -hoitajan todistuksen.

Voit tutustua koulutuksen rakenteeseen tarkemmin täältä >>

Lisätietoja Espoon koulutuksesta:

Koulutus alkaa 1.3.2022 noin kuukauden pituisella verkkokurssilla, jossa hoito esitellään pala palalta. Uusia oppitunteja avautuu joka toinen päivä ja verkkokurssia voi opiskella itsenäisesti, täysin omassa aikataulussaan. Verkkokurssilla saat tietoa myös hoidon musiikista, hoidon taustoista, kontraindikaatioista, markkinoinnista ja muista hoitoon liittyvistä teoria-asioista.

Verkkokurssin päätteeksi järjestetään lähiopetusviikonloppu Espoossa pe 31.3. – su 2.4.2023. Lähipäivillä perehdytään hoidon otteisiin kouluttajan johdolla yksityiskohtaisesti, kädestä pitäen. Pääset sekä harjoittelemaan hoitoa, että saat sitä itse. Espoon kurssilla Brain Relief -hoidon saloihin sinut tutustuttaa pääkouluttajamme Anna Jalava. Kurssipaikkana toimii Liikuntastudio Luhtavilla (Timpurinkuja 3, 02650 Leppävaara). Lähiopetuspäivien aikataulu: pe klo 17.00 – n.20.30, la klo 9.30 – 17.30 ja su klo 9.30 -15.00.

Tämän koulutuksen ilmoittautuminen päättyy 27.2.2023 (tai aiemmin jos ryhmä täyttyy).

Välittömästi alkeiskoulutuksen jälkeen voit jo tehdä maksullisia Brain Relief -harjoitushoitoja. Harjoitushoidoista voi veloittaa noin puolet hoidon normaalihinnasta. (Hoidon valtakunnallinen suositushinta on 65€, sis. ALV.)

Noin 30-40 harjoitushoidon jälkeen voit antaa näyttöhoidon (120€ + ALV24%) ja hyväksytyn näyttösuorituksen jälkeen voit käyttää nimikettä ”Brain Relief® -hoitaja”.

Harjoitushoitoja voi tarjota enintään vuoden, eli tuon jälkeen tulee antaa näyttöhoito tai osallistua kertausvalmennukseen (120€ +ALV24%) jossa voi kerrata ja täydentää osaamistaan Brain Relief -kouluttajan johdolla.

Varaa kurssipaikkasi näin:

Varaa paikkasi kurssilla maksamalla varausmaksu tästä.

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä tunnukset verkkokurssialustalle. Mikäli sähköpostia ei näy, tarkistathan roskapostikansion sekä mahdolliset sähköpostifiltterit. Jos varausmaksun tai tunnusten kanssa on ongelmia, ota yhteyttä: [email protected]

Koulutukseen liittyvä verkkokurssi ilmestyy kurssialustalle verkkokurssin alkamispäivänä. Pääset silloin heti käsiksi koko verkkokurssin materiaaliin. Alkeiskoulutukseen liittyvä verkkokurssi säilyy käytössäsi kokonaisen vuoden ajan.

 

Hinnat:

Alkeiskoulutuksen hinta on yhteensä 795€ +ALV24% (=985,80€). Oma koulutuspaikka varmistetaan maksamalla brainrelief.fi verkkokaupassa varausmaksu 200€ + ALV24% (=248€).

Koulutusmaksun loppuosasta 595€ +ALV24% (=737,80€) saat laskun, joka erääntyy maksettavaksi 14 pv ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää. Loppuosan voi pyydettäessä maksaa 2-6 erässä, laskutuslisä 5€/lasku.

Ehdot:

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova.

Ennen etäkoulutuksen alkua tietoon tulleen esteen vuoksi osallistuminen voidaan perustelluista syistä siirtää toiselle alkeiskurssille, tai ilmoittautuminen voidaan perua. Varausmaksua ei palauteta.

Etäkoulutus alkaa verkkokurssina noin 1 kk ennen kurssin ensimmäistä lähiopetuspäivää. Tämän jälkeen painavasta syystä (esimerkiksi lääkärin todistuksella) kurssille tulon estyttyä, pyritään järjestämään paikka toiselle kurssille.

Jos koulutusryhmään ei tule riittävästi ilmoittautumisia eikä se toteudu, voidaan osallistumisesi siirtää toiseen vastaavaan ryhmään, tai saat maksamasi varausmaksun takaisin täysimääräisenä.

Muutokset ja peruutukset aina kirjallisesti [email protected]

 

Brain Relief® on suojattu tavaramerkki. Kaikki koulutuksen käyneet sitoutuvat olemaan kopioimatta metodia samankaltaisena toisella nimellä. Jokainen koulutukseen tulija otetaan halutessaan yhteisöön kehittämään palvelua eteenpäin. Valvomme tavaramerkin oikeuksia ja suojelemme sitä tavaramerkkiloukkauksilta.

 

Kurssilaisten tyytyväisyys Brain Relief -alkeiskoulutukseen on todella korkealla tasolla!

Kuinka todennäköisesti suosittelisit kurssia läheisillesi tai ystävillesi?
0 /10
Kuinka onnistunut kurssi oli mielestäsi kokonaisuutena?
0 /10

Luvut alkeiskoulutuksen palautekyselystä 9/2021-5/2022

hoitajille
hoitajille

Varaa kurssipaikkasi nyt!

248,00  sis. ALV 24%

Tämä on koulutuksen varausmaksu.
Alkeiskoulutuksen kokonaishinta on 795€ +ALV24% (=985,80€).

Varastossa

Vinkkaa tästä kaverille:

Alkeiskoulutuksia järjestetään noin kuukausittain eri puolilla Suomea.
>> Tästä näet kaikki kurssit, joiden ilmoittautuminen on käynnissä
>> Yleistä infoa alkeiskoulutuksista löydät täältä