Haluatko oppia Brain Relief -menetelmän osaksi palvelukokonaisuuttasi tai aloittaa jopa aivan uuden uran lempeän kosketushoidon parissa?

Kouluttaudu Brain Relief -hoitajaksi​ upealla Kreetan matkalla!

Alkeiskoulutus Kreetalla (10.3.- ) 10.4-14.4.2023

Brain Relief -kursseja ehdittiin pitää sovitettuna upeaan Kreetan matkaan vielä syksyllä 2019 ennen epidemioita. Nyt niihin palataan 2023 Kreetan kevään vehreydessä 10.-14.4.

Normaalin koulutussisällön lisäksi tarjolla on tietoutta hyvinvointia tukevasta kreetalaisesta ruokavaliosta. Siihen tutustutaan viidellä yhteisellä 10 ruokalajin aterialla perinnetavernoissa. Tarjolla on myös patikointeja Spilin vuoristokylän kukka- ja villivihannesylängöille. Käymme myös hiekkarannalla uimassa. Matkan ohjelmaan sisältyy myös valmennusta hoitajan omasta (työ)hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Matkaan sisältyy Brain Relief -alkeiskoulutuksen aivan normaali lähiopetuksen sisältö. Koulutuksen verkkokurssiosio alkaa kuukausi ennen matkalla tapahtumaa lähiopetusta. Kurssin kouluttajina ovat hoidon pääkouluttajat Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava.

Yleistä Brain Relief -hoitajakoulutuksesta:

Brain Relief -hoitajakoulutus tähtää Brain Relief -hoitojen ammattimaiseen ja kaupalliseen tekemiseen. Jos tavoitteenasi on hoitaa vain läheisiä ei-kaupallisesti, kannattaa tutustua Auvo-kotihoitoon.

Brain Relief -hoitajakoulutus on kaikille avoin. Koulutukseen ei vaadita mitään erityistä pohjakoulutusta tai hoitokokemusta. Brain Relief sopii monen yrittäjän ja hoitolan palveluvalikoimaan muiden hoitojen tai palveluiden rinnalle. Yhtä hyvin se voi olla esim. aloittelevan yrittäjän ensimmäinen opiskeltava hoito ja tarjottava palvelu.

Hoitajakoulutus alkaa kuukauden mittaisella verkkokurssilla, jota voi opiskella täysin omaan tahtiin. Kurssi vie aika vain muutaman tunnin viikossa. Verkkokurssin jälkeen on 2,5 päivän lähiopetusjakso. Lähiopetuksen jälkeen tehdään 30-40 harjoitushoitoa ja niiden jälkeen on valmis antamaan hoitajanäytön, josta saa Brain Relief -hoitajan todistuksen.

Voit tutustua koulutuksen rakenteeseen tarkemmin täältä >>

Varaa kurssipaikkasi näin:

Varaa paikkasi kurssilla maksamalla varausmaksu tästä. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä tunnukset verkkokurssialustalle. Voit heti aloittaa kurssiin tutustumisen! Mikäli sähköpostia ei näy, tarkistathan roskapostikansion sekä mahdolliset sähköpostifiltterit. Jos varausmaksun tai tunnusten kanssa on ongelmia, ota yhteyttä: [email protected].

Hinnat ja ehdot:

Nappaa nopean ilmoittautujan alennus!

Ilmoittaudu koulutusmatkalle viimeistään 30.11.2022 ja säästä 75€ (60,48€ +alv24%). Alennus huomioidaan koulutusmatkan loppulaskussa.

Koulutus 795€ +ALV24% (=985,80€)
Reissupaketti 460€ +ALV24% (=570,40€)

Yhteensä 1255€ +alv24% (1556,20€)

  • Normaalin koulutushinnan lisäksi veloitamme ”reissupaketin”, eli hotelli-ateria-patikointiopastus-paikalliskuljetus -paketin, hintaan 460€ +alv24% (=570€)
  • Hintaan ei sisälly lentoja, vaan jokaisen tehtävänä on löytää oma lento Kreetalle tuohon ajankohtaan. Silloin on mahdollista tulla saarelle myös vaikka kahdeksi viikoksi. Kuljetuksiin kentältä tai muusta majoituksesta Spiliin tarjotaan järjestelyapua ja kimppakyytejä.
  • Huomaa, että jos olet yrittäjä, suuri osa matkastasi voi olla vähennyskelpoista verotuksessasi. Kreikan veroton päiväraha on 60€.

 

  • Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 200€ (+alv24%) = 248€. Varausmaksu varmistaa paikkasi koulutuksessa ja oikeuttaa aloittamaan verkkokurssin

  • Reissupaketti laskutetaan tammikuussa 2023 ja koulutuksen loppuosa helmikuussa 2023. Nämä laskut voi pyydettäessä maksaa useammassa erässä, laskutuslisä 5€/lasku.

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Ennen etäkoulutuksen alkua tietoon tulleen esteen vuoksi peruutettaessa palautetaan puolet varausmaksusta, tai voi siirtyä toiselle alkeiskurssille. Etäkoulutuksen alkamisen jälkeen maksuja ei palauteta.

Brain Relief® on suojattu tavaramerkki. Kaikki koulutuksen käyneet sitoutuvat olemaan kopioimatta metodia samankaltaisena toisella nimellä. Jokainen koulutukseen tulija otetaan halutessaan yhteisöön kehittämään palvelua eteenpäin. Valvomme tavaramerkin oikeuksia ja suojelemme sitä tavaramerkkiloukkauksilta.

Kurssilaisten tyytyväisyys Brain Relief -alkeiskoulutukseen on todella korkealla tasolla!

Kuinka todennäköisesti suosittelisit kurssia läheisillesi tai ystävillesi?
0 /10
Kuinka onnistunut kurssi oli mielestäsi kokonaisuutena?
0 /10

Luvut alkeiskoulutuksen palautekyselystä 9/2021-5/2022

Varaa kurssipaikkasi nyt!

Nappaa nopean ilmoittautujan alennus!

Ilmoittaudu koulutusmatkalle viimeistään 30.11.2022 ja säästä 75€ (60,48€ +alv24%). Alennus huomioidaan koulutusmatkan loppulaskussa.

248,00  sis. ALV 24%

Tämä on koulutuksen varausmaksu, joka on osa alkeiskoulutuksen kokonaishintaa 795€ +ALV24% (=985,80€).

Lisäksi laskutetaan koulutukseen kuuluva hotelli-ateria-patikointiopastus-paikalliskuljetus paketti 460€ +ALV24% (=570€).

Varasto loppu

Vinkkaa tästä kaverille:

Alkeiskoulutuksia järjestetään noin kuukausittain eri puolilla Suomea.
>> Tästä näet kaikki kurssit, joiden ilmoittautuminen on käynnissä
>> Yleistä infoa alkeiskoulutuksista löydät täältä