Haluatko oppia Brain Relief -menetelmän osaksi palvelukokonaisuuttasi tai aloittaa jopa aivan uuden uran lempeän kosketushoidon parissa?

Kouluttaudu Brain Relief -hoitajaksi​!

Alkeiskoulutus pienryhmä Ylivieska 8.3. - 10.4.2022

Brain Relief -hoitajakoulutus tähtää Brain Relief -hoitojen ammattimaiseen ja kaupalliseen tekemiseen. Jos tavoitteenasi on hoitaa vain läheisiä ei-kaupallisesti, kannattaa tutustua Auvo-kotihoitoon.

Brain Relief -hoitajakoulutus on kaikille avoin. Koulutukseen ei vaadita mitään erityistä pohjakoulutusta tai hoitokokemusta. Brain Relief sopii monen yrittäjän ja hoitolan palveluvalikoimaan muiden hoitojen tai palveluiden rinnalle. Yhtä hyvin se voi olla esim. aloittelevan yrittäjän ensimmäinen opiskeltava hoito ja tarjottava palvelu.

Hoitajakoulutus alkaa kuukauden mittaisella verkkokurssilla, jota voi opiskella täysin omaan tahtiin. Kurssi vie aika vain muutaman tunnin viikossa. Verkkokurssin jälkeen on 2,5 päivän lähiopetusjakso. Lähiopetuksen jälkeen tehdään 30-40 harjoitushoitoa ja niiden jälkeen on valmis antamaan hoitajanäytön, josta saa Brain Relief -hoitajan todistuksen.

Voit tutustua koulutuksen rakenteeseen tarkemmin täältä >>

Tervetuloa Brain Relief -alkeiskoulutukseen pienryhmässä

Olet ilmoittautumassa pienryhmäkoulutukseen, jonka lähipäivät järjestetään Ylivieskassa 8.-10.4.2022.
Tämän ryhmän viimeinen ilmoittatumispäivä on 8.3.2022.

Ennen lähipäiviä itsenäinen opiskelu tapahtuu verkkokurssin avulla. Uusia osioita aukeaa 2-3 päivän välein. Kaikki kurssimateriaali on käytössäsi hyvissä ajoin ennen ryhmäsi lähipäiviä.

Lähipäivien tarkemmasta aikataulusta ja muista niihin liittyvistä käytännön järjestelyistä saat infoa sähköpostitse noin kuukausi ennen lähipäiviä.

Kaikille avoimia alkeiskoulutusryhmiä järjestetään noin kuukausittain eri puolilla Suomea.
>> Tästä näet kaikki kurssit, joiden ilmoittautuminen on käynnissä
>> Yleistä infoa alkeiskoulutuksista löydät täältä

Varaa kurssipaikkasi näin:

Klikkaa tällä sivulla ”Varaa kurssipaikkasi tästä” -painiketta, täytä kassalla tietosi ja maksa varausmaksu. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä tunnukset verkkokurssialustalle. Voit heti aloittaa kurssiin tutustumisen! Mikäli sähköpostia ei näy, tarkistathan roskapostikansion sekä mahdolliset sähköpostifiltterit. Jos kurssin ostaminen ei onnistu, kurssi on todennäköisesti täyttynyt. Voit silloin kysyä peruutuspaikkoja [email protected]

Hinnat ja ehdot:

Alkeiskoulutuksen hinta pienryhmässä opiskeleville on 730€ +alv 24% (=905€). Oma koulutuspaikka varmistetaan maksamalla brainrelief.fi verkkokaupassa pienryhmäkoulutuksen varausmaksu 250€ (sis.alv), joka oikeuttaa aloittamaan kurssin etäkoulutuksen. Koulutusmaksun loppuosasta 656€ (sis.alv) saat laskun, joka erääntyy maksettavaksi 14 pv ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää.

Alkeiskoulutuksen jälkeen voit halutessasi antaa harjoitteluhoitojen (30-40 kpl) jälkeen näyttöhoidon (120€ + alv) ja hyväksytyn näyttösuorituksen jälkeen voit käyttää nimikettä ”Brain Relief® -hoitaja”. Alkeiskoulutuksen käyneille on tarjolla myös kertausvalmennuspäiviä (120€+alv) joissa voi kerrata ja täydentää osaamistaan.

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Koska pienryhmäkoulutuksissa etäkoulutus käynnistyy ilmoittautumisen jälkeen välittömästi, varausmaksua ei voida palauttaa. Lähiopetuspäiviä koskevan ylitsepääsemättömän esteen sattuessa osallistuminen voidaan siirtää toisen ryhmän lähipäiville.

Brain Relief® on suojattu tavaramerkki. Kaikki koulutuksen käyneet sitoutuvat olemaan kopioimatta metodia samankaltaisena toisella nimellä. Jokainen koulutukseen tulija otetaan halutessaan yhteisöön kehittämään palvelua eteenpäin.

Välittömästi alkeiskoulutuksen jälkeen voit jo tehdä maksullisia Brain Relief -harjoitushoitoja. Harjoitushoidoista voi veloittaa noin puolet hoidon normaalihinnasta. (Hoidon valtakunnallinen suositushinta on 65€, sis. ALV.)

Noin 30-40 harjoitushoidon jälkeen voit antaa näyttöhoidon (120€ + ALV24%) ja hyväksytyn näyttösuorituksen jälkeen voit käyttää nimikettä ”Brain Relief® -hoitaja”.

Harjoitushoitoja voi tarjota enintään vuoden, eli tuon jälkeen tulee antaa näyttöhoito tai osallistua kertausvalmennukseen (120€ +ALV24%) jossa voi kerrata ja täydentää osaamistaan Brain Relief -kouluttajan johdolla.

Varaa kurssipaikkasi näin:

Varaa paikkasi kurssilla maksamalla varausmaksu tästä. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä tunnukset verkkokurssialustalle. Voit heti aloittaa kurssiin tutustumisen! Mikäli sähköpostia ei näy, tarkistathan roskapostikansion sekä mahdolliset sähköpostifiltterit. Jos varausmaksun tai tunnusten kanssa on ongelmia, ota yhteyttä: [email protected].

Hinnat ja ehdot:

Alkeiskoulutuksen hinta on yhteensä 795€ +ALV24% (=985,80€). Oma koulutuspaikka varmistetaan maksamalla brainrelief.fi verkkokaupassa varausmaksu 200€ + ALV24% (=248€), joka oikeuttaa aloittamaan kurssin etäkoulutuksen. Koulutusmaksun loppuosasta 595€ +ALV24% (=737,80€) saat laskun, joka erääntyy maksettavaksi 14 pv ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää. Loppuosan voi pyydettäessä maksaa 2-6 erässä, laskutuslisä 5€/lasku.

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Ennen etäkoulutuksen alkua tietoon tulleen esteen vuoksi peruutettaessa palautetaan puolet varausmaksusta, tai voi siirtyä toiselle alkeiskurssille. Etäkoulutuksen alkamisen jälkeen varausmaksua ei palauteta.

Brain Relief® on suojattu tavaramerkki. Kaikki koulutuksen käyneet sitoutuvat olemaan kopioimatta metodia samankaltaisena toisella nimellä. Jokainen koulutukseen tulija otetaan halutessaan yhteisöön kehittämään palvelua eteenpäin. Valvomme tavaramerkin oikeuksia ja suojelemme sitä tavaramerkkiloukkauksilta.

Kurssilaisten tyytyväisyys Brain Relief -alkeiskoulutukseen on todella korkealla tasolla!

Kuinka todennäköisesti suosittelisit kurssia läheisillesi tai ystävillesi?
0 /10
Kuinka onnistunut kurssi oli mielestäsi kokonaisuutena?
0 /10

Luvut alkeiskoulutuksen palautekyselystä 9/2021-5/2022

hoitajille
hoitajille

Varaa kurssipaikkasi nyt!

250,00  sis. ALV 24%

Varastossa

Vinkkaa tästä kaverille:

Alkeiskoulutuksia järjestetään noin kuukausittain eri puolilla Suomea.
>> Tästä näet kaikki kurssit, joiden ilmoittautuminen on käynnissä
>> Yleistä infoa alkeiskoulutuksista löydät täältä