Haluatko oppia Brain Relief -menetelmän osaksi palvelukokonaisuuttasi tai aloittaa jopa aivan uuden uran lempeän kosketushoidon parissa?

Kouluttaudu Brain Relief -hoitajaksi​!

Alkeiskoulutus Valkeakoskella 9.8. - 11.9.2022

Brain Relief -hoitajakoulutus tähtää Brain Relief -hoitojen ammattimaiseen ja kaupalliseen tekemiseen. Jos tavoitteenasi on hoitaa vain läheisiä ei-kaupallisesti, kannattaa tutustua Auvo-kotihoitoon.

Brain Relief -hoitajakoulutus on kaikille avoin. Koulutukseen ei vaadita mitään erityistä pohjakoulutusta tai hoitokokemusta. Brain Relief sopii monen yrittäjän ja hoitolan palveluvalikoimaan muiden hoitojen tai palveluiden rinnalle. Yhtä hyvin se voi olla esim. aloittelevan yrittäjän ensimmäinen opiskeltava hoito ja tarjottava palvelu.

Hoitajakoulutus alkaa kuukauden mittaisella verkkokurssilla, jota voi opiskella täysin omaan tahtiin. Kurssi vie aika vain muutaman tunnin viikossa. Verkkokurssin jälkeen on 2,5 päivän lähiopetusjakso. Lähiopetuksen jälkeen tehdään 30-40 harjoitushoitoa ja niiden jälkeen on valmis antamaan hoitajanäytön, josta saa Brain Relief -hoitajan todistuksen.

Voit tutustua koulutuksen rakenteeseen tarkemmin täältä >>

Lisätietoja Valkeakosken kurssista:

Koulutus alkaa 9.8.2022 kuukauden pituisella verkkokurssilla, jossa hoito esitellään pala palalta. Uusia oppitunteja avautuu joka toinen päivä ja verkkokurssia voi opiskella omassa aikataulussaan. Verkkokurssilla saat tietoa myös hoidon musiikista, hoidon taustoista, kontraindikaatiosita, markkinoinnista ja muista hoitoon liittyvistä teoria-asioista.

Verkkokurssin päätteeksi järjestetään lähiopetusviikonloppu Valkeakoskella pe 9.9. – su 11.9.2022. Lähipäivillä perehdytään hoidon otteisiin yksityiskohtaisesti, kädestä pitäen, usean kouluttajan johdolla. Pääset sekä harjoittelemaan hoitoa, että saat sitä itse. Valkeakosken kurssilla Brain Relief -hoidon saloihin sinua on tutustuttamassa useampi kouluttaja, pääkouluttaja Jouko Kivimetsän johdolla. Kurssipaikka on upeissa tiloissa kanavan varrella, osoitteessa Apiankatu 3, Valkeakoski (kartta). Käytössämme on kiinteistössä raikkaat, avarat tilat. Koulutuspäivien alustava aikataulu: pe klo 17.00 – n.20.30, la klo 9.30 – 17.30 ja su klo 9.30 -16.00.

Kysy myös edullisesta majoituksesta kurssipaikalla: [email protected]

Välittömästi alkeiskoulutuksen jälkeen voit jo tehdä maksullisia Brain Relief -harjoitushoitoja. Harjoitushoidoista voi veloittaa noin puolet hoidon normaalihinnasta. (Hoidon valtakunnallinen suositushinta on 65€, sis. ALV.)

Noin 30-40 harjoitushoidon jälkeen voit antaa näyttöhoidon (120€ + ALV24%) ja hyväksytyn näyttösuorituksen jälkeen voit käyttää nimikettä ”Brain Relief® -hoitaja”.

Harjoitushoitoja voi tarjota enintään vuoden, eli tuon jälkeen tulee antaa näyttöhoito tai osallistua kertausvalmennukseen (120€ +ALV24%) jossa voi kerrata ja täydentää osaamistaan Brain Relief -kouluttajan johdolla.

Varaa kurssipaikkasi näin:

Varaa paikkasi kurssilla maksamalla varausmaksu tästä. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä tunnukset verkkokurssialustalle. Voit heti aloittaa kurssiin tutustumisen! Mikäli sähköpostia ei näy, tarkistathan roskapostikansion sekä mahdolliset sähköpostifiltterit. Jos varausmaksun tai tunnusten kanssa on ongelmia, ota yhteyttä: [email protected].

Hinnat ja ehdot:

Alkeiskoulutuksen hinta on yhteensä 795€ +ALV24% (=985,80€). Oma koulutuspaikka varmistetaan maksamalla brainrelief.fi verkkokaupassa varausmaksu 200€ + ALV24% (=248€), joka oikeuttaa aloittamaan kurssin etäkoulutuksen. Koulutusmaksun loppuosasta 595€ +ALV24% (=737,80€) saat laskun, joka erääntyy maksettavaksi 14 pv ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää. Loppuosan voi pyydettäessä maksaa 2-6 erässä, laskutuslisä 5€/lasku.

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Ennen etäkoulutuksen alkua tietoon tulleen esteen vuoksi peruutettaessa palautetaan puolet varausmaksusta, tai voi siirtyä toiselle alkeiskurssille. Etäkoulutuksen alkamisen jälkeen varausmaksua ei palauteta.

Brain Relief® on suojattu tavaramerkki. Kaikki koulutuksen käyneet sitoutuvat olemaan kopioimatta metodia samankaltaisena toisella nimellä. Jokainen koulutukseen tulija otetaan halutessaan yhteisöön kehittämään palvelua eteenpäin. Valvomme tavaramerkin oikeuksia ja suojelemme sitä tavaramerkkiloukkauksilta.

Kurssilaisten tyytyväisyys Brain Relief -alkeiskoulutukseen on todella korkealla tasolla!

Kuinka todennäköisesti suosittelisit kurssia läheisillesi tai ystävillesi?
0 /10
Kuinka onnistunut kurssi oli mielestäsi kokonaisuutena?
0 /10

Luvut alkeiskoulutuksen palautekyselystä 9/2021-5/2022

hoitajille
hoitajille

Varaa kurssipaikkasi nyt!

248,00  sis. ALV 24%

Tämä on koulutuksen varausmaksu.
Alkeiskoulutuksen kokonaishinta on 795€ +ALV24% (=985,80€).

Varastossa

Vinkkaa tästä kaverille:

Alkeiskoulutuksia järjestetään noin kuukausittain eri puolilla Suomea.
>> Tästä näet kaikki kurssit, joiden ilmoittautuminen on käynnissä
>> Yleistä infoa alkeiskoulutuksista löydät täältä