Auvo-ryhmä

159,00  sis. ALV 24%

Tervetuloa opettelemaan ja harjoittelemaan Auvo-hoito pienryhmäopetuksessa!
Jokaiseen otetaan enintään 3-6 ryhmäläistä.

Katso tulevien ryhmien tarkemmat tiedot täältä

 

Ehdot:

  • Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmä toteutuu jos sen niminimäärä (3 osallistujaa) täyttyy viimeistään ilmoittautumisajan päättyessä.
  • Jos ryhmä ei toteudu, osallistumismaksu palautetaan täysimääräisesti tai voit halutessasi siirtyä toiseen ryhmään.
  • Saat heti oston jälkeen tunnukset BrainRelief-kurssisivustolle (tarkista sähköposti ja tarvittaessa roskapostikansio). Verkkokurssin saat käyttöösi heti kun ryhmän toteutuminen varmistuu. Verkkokurssi säilyy käytössäsi toistaiseksi.
  • Jos olet sairastumisen vuoksi estynyt osallistumasta ryhmään, voit lääkärintodistuksen perusteella osallistua johonkin toiseen Auvo-ryhmään. Sellaisissa Auvo-ryhmissä, jotka on jaettu useampaan tapaamiseen, ei yksittäisten tapaamiskertojen poissaoloja korvata.
  • Jos tapaaminen joudutaan perumaan kouluttajan estymisen vuoksi (esim. sairastuminen), tapaaminen siirretään uuteen ajankohtaan.

Brain Relief Auvo® on suojattu tavaramerkki. Kaikki ryhmän käyneet sitoutuvat olemaan kopioimatta metodia samankaltaisena toisella nimellä.

Auvo-hoitojen kaupallinen tekeminen pelkän tämän ryhmän oppien perusteella on ehdottomasti kielletty. Jos haluat tehdä hoitoja kaupallisesti, tule tämän ryhmän jälkeen myös Auvo-hoitajakoulutukseen.

Kurssin ja ryhmän materiaalin osittainenkin kopiointi esimerkiksi kuvaamalla kameralla tai jakamalla tekstitiedostoja on tekijänoikeuslain nojalla kielletty.
© Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava

Nimetön
5/5

Tosi mukava oli pienryhmässä opiskella. Tunnelma oli rento, mutta opetus perusteellista!

1 kuukausi sitten
Jaana Wilkins
4/5

Hyvä ohjaaja, pieni kiva ryhmä, itse tekemällä ja kokemalla paras mahdollinen tulos

7 kuukautta sitten
Auli
5/5

Ihanan levollista, kädestä pitäen ohjausta. Hyvä ryhmä. Antoisaa itselle, innostaa hoitamaan.

8 kuukautta sitten
Nimetön
4/5
8 kuukautta sitten
Heta Viinikainen
5/5
9 kuukautta sitten
Kirsi T.
5/5

Hoito on lempeää ja rauhoittavaa, niin hoidettavalle kuin itsellekin. Musiikit ovat aivan ihanat. Innolla tätä opetellen!

9 kuukautta sitten
Marita
5/5

Hoito on niin tekijälle kuin saajalle erittäin rentouttava. Meitä on pieni porukka ja ei tämä isossa ryhmässä toimisikaan. Musiikki tuo oman säväyksen ja kuuntelen varsinkin yhtä kappaletta ihan kotona, mieltäni rauhoittaakseni. Tarvitsemme lempeitä hoitoja - tämä on juuri sitä.

9 kuukautta sitten

Vinkkaa tuotteesta kaverille:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email