Auvo-ryhmä ja Auvo-hoitajakoulutus yhteishintaan

469,00  sis. ALV 24%

Tämä tarjous päättyy ti 28.2.2023 klo 24.

Auvo-ryhmä ja Auvo-hoitajakoulutus yhteishintaan 378 € + ALV24% (= 469€)

Opettele hoito kouluttajan johdolla lähiopetuksessa Auvo-ryhmässä (arvo 159€) ja jatka siitä Auvo-hoitajakoulutukseen (arvo 370€).

Voit valmistua Auvo-hoitajaksi jo toukokuun alussa ja lähteä heti tekemään hoitoja kaupallisesti! Koska maksat tästä kokonaisuudesta vain 469€ ja Auvo-hoidon suositushinta on 40€, koulutus maksaa itsensä takaisin jo reilulla kymmenellä asiakashoidolla!

Huomio!

  • Nappaa tarjous maksamalla tämä tarjoushintainen tuote.
  • Oston jälkeen sinulle avautuu Kiitos-sivu. Nappaa siitä talteen henkilökohtainen alennuskoodisi ja klikkaa linkistä varaamaan paikkasi Auvo-ryhmässä.
  • Auvo-ryhmään ilmoittautuessa syötä ostoskorissa tai kassalla alennuskoodisi, niin pääset ilmoittautumaan ryhmään maksutta.
  • Jos ryhmään ilmoittautumisessa on jotain ongelmia tai epäselvyyttä, ota yhteyttä [email protected]

Jokaiseen Auvo-ryhmään otetaan vain 3-6 osallistujaa, ja paikat viedään nopeasti. Tätä tarjousta ei siis kannata jäädä liikaa miettimään, ettei ryhmä ehdi täyttyä nenäsi edestä!

Mikäli haluamasi ryhmä on kuitenkin päässyt täyttymään, voit Auvo-ryhmän sijaan opiskella hoidon itsenäisesti Auvo-verkkokurssin parissa. Tämän tarjouksen hintaan valinta ei vaikuta.

 

Lue lisää Auvo-hoitajakoulutuksesta tästä.

Vinkkaa tuotteesta kaverille:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email