Auvo-ryhmä

159,00  sis. ALV 24%

Tervetuloa opettelemaan ja harjoittelemaan Auvo-hoito pienryhmäopetuksessa!
Jokaiseen otetaan enintään 3-6 ryhmäläistä.

Katso tulevien ryhmien tarkemmat tiedot täältä

 

Ehdot:

  • Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmä toteutuu jos sen niminimäärä (3 osallistujaa) täyttyy viimeistään ilmoittautumisajan päättyessä.
  • Jos ryhmä ei toteudu, osallistumismaksu palautetaan täysimääräisesti tai voit halutessasi siirtyä toiseen ryhmään.
  • Saat heti oston jälkeen tunnukset BrainRelief-kurssisivustolle (tarkista sähköposti ja tarvittaessa roskapostikansio). Verkkokurssin saat käyttöösi heti kun ryhmän toteutuminen varmistuu. Verkkokurssi säilyy käytössäsi toistaiseksi.
  • Jos olet sairastumisen vuoksi estynyt osallistumasta ryhmään, voit lääkärintodistuksen perusteella osallistua johonkin toiseen Auvo-ryhmään. Sellaisissa Auvo-ryhmissä, jotka on jaettu useampaan tapaamiseen, ei yksittäisten tapaamiskertojen poissaoloja korvata.
  • Jos tapaaminen joudutaan perumaan kouluttajan estymisen vuoksi (esim. sairastuminen), tapaaminen siirretään uuteen ajankohtaan.

Brain Relief Auvo® on suojattu tavaramerkki. Kaikki ryhmän käyneet sitoutuvat olemaan kopioimatta metodia samankaltaisena toisella nimellä.

Auvo-hoitojen kaupallinen tekeminen pelkän tämän ryhmän oppien perusteella on ehdottomasti kielletty. Jos haluat tehdä hoitoja kaupallisesti, tule tämän ryhmän jälkeen myös Auvo-hoitajakoulutukseen.

Kurssin ja ryhmän materiaalin osittainenkin kopiointi esimerkiksi kuvaamalla kameralla tai jakamalla tekstitiedostoja on tekijänoikeuslain nojalla kielletty.
© Jouko Kivimetsä ja Anna Jalava

Vinkkaa tuotteesta kaverille:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email