Täydennyskoulutus Brain Relief -hoidon vaikutusmekanismeista 30.10.2021

120,00  sis. ALV 24%

Varasto loppu

Tämä koulutus on tarjolla vain Aktiivihoitajille. (Lue Aktiivihoitajiin liittymisestä tästä > )

Täydennyskoulutus kertoo alkeiskoulutuksen ”mitä tehdään” -vaiheen jälkeen pala palalta ”miksi tehdään mitä tehdään”. Eli koulutus avaa hoidon toimintamekanismeja laajemmin mitä alkeiskoulutuksessa tehtiin.

Koulutuksessa demonstroidaan hoitopöydällä hoito vaihe vaiheelta ja kerrotaan esim. pisteiden heijasteista, mitä erilaisilla voimakkuuksilla ja täsmäliikkeillä havitellaan, mistä hoitomuodosta ne on lainattu tai mikä tutkimustieto tai teoria niiden kehittämisessä on ollut takana. Koulutuksessa avataan myös mitä eri vaikutuksia hoidolla saattaa olla pitkäaikaisesta stressistä ja sen moninaisista oireista kärsivälle.

Brain Reliefin tehokkaaksi osoittautunut holistinen hoitokokonaisuus on vakioutu, eikä sitä muokata eri asiakkaiden tarpeisiin (muuta kuin asiakaslomakkeella esiin tulevien asioiden osalta). On kuitenkin hyvä ymmärtää hoidon taustoja oman hoitomotivaation lisäämiseksi ja asiakkaan kysyessä tarkemmin pystyy vastaamaan suositeltavalla tavalla eri efektien syntymisestä. Tämä poistaa myös mahdollisia ennakkoluuloja niillä asiakkailla, jotka pelkäävät esim energiahoitoja tai niillä jotka hoidon tehotessa jopa miettivät onko kyse jonkun sortin ”taikuudesta”!

Täydennyskoulutuksesta voi tarttua mukaan myös hyödyllisiä täsmäniksejä ystäville ja perheelle käytettäväksi ilman että tekisi koko hoitoa (kuten migreenipisteet).

Koulutukseen voi osallistua etänä (striimauksen kautta) tai paikan päällä.

Täydennyskoulutus Brain Relief -hoidon vaikutusmekanismeista

  • Aika: 30.10.2021 klo 10-16 (sis. lounastauon)
  • Paikka: Hybriditoteutus, eli osallistua voi joko paikan päällä Hämeenlinnan Rengossa tai etänä verkkoyhteydellä. Huom, paikan päällä tilaa on vain 10 osallistujalle!
  • Osoite: Riihikalliontie 11, Renko. (Kartta) Verkkototeutus Zoomissa, linkki toimitetaan maksun jälkeen.
  • Kouluttaja: Jouko Kivimetsä, joka on kehittänyt hoitoa parinkymmen vuoden aikana ja hionut hoidon palasista kokonaisuuden.
  • Hinta: 120€ + ALV (148,80€). Hinta on sama riippumatta osallistutko paikan päällä vai etänä.
  • Täydennyskoulutuksesta saa todistuksen.
  • Koulutuksesta jää tallenne, joka on katsottavissa viikon ajan koulutuksen jälkeen.
  • Verkkototeutus toteutetaan niin että etänä osallistuvat näkevät ja kuulevat kouluttajan aitiopaikalta. Etänä osallistuvilla on mahdollisuus myös esittää kysymyksiä koulutuksen aikana.
  • Paikan päällä osallistuvilla on lisäksi mahdollisuus ostaa kotiruokalounas hintaan 15€ ja/tai majoitus aamiaisella hintaan 30€. Varaukset [email protected]

Etänä koulutukseen voi osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai tabeltilla. Linkki ja ohjeet osallistumiseen toimitetaan viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkua sähköpostitse ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen tapahtuu ostamalla koulutus brainrelief.fi -verkkokaupassa ja se on sitova.

Saat onnistuneesta ostosta kuitin sähköpostiin. Kaikille ilmoittautuneille lähetämme lisätietoja muutama päivä ennen koulutusta.

 

Muutos- ja peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle ilmoittamalla siitä hyvissä ajoin sähköpostitse [email protected]

Brain Relief Academy Oy pidättää oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää sen ajankohtaa. Peruutuksesta tai siirtymisestä ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille viimeistään 5 vuorokautta ennen etäkoulutuksen suunniteltua alkamisajankohtaa. Poikkeuksena edellä mainittuun on kouluttajan akuutista sairastumisesta johtuva siirto, jolloin ilmoitus siirrosta tehdään viimeistään tunti ennen etäkoulutuksen alkua.

Koulutuksen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä siten, että ilmoittautuneella ei ole mahdollista osallistua koulutukseen uutena ajankohtana, jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Järjestäjä ei vastaa muista koulutukseen osallistumisesta, sen peruuttamiseen tai ajankohdan siirtämiseen liittyvistä kustannuksista.

Tarkastamme Aktiivihoitajien jäsenyyden rekisteristämme ennen koulutusta. Jos täydennyskoulutukseen ilmoittautunut ei ole Aktiivihoitajien jäsen, hänellä on vielä ennen koulutusta mahdollisuus liittyä jäseneksi (jos hän täyttää muut ehdot eli on näytön tehnyt Brain Relief -hoitaja). Muussa tapauksessa osallistuminen perutaan ja jo maksettu osallistumismaksu palautetaan

Varasto loppu

Vinkkaa kurssista kaverille:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email