AJANKOHTAISTA:

Uutta! Nyt myynnissä valtakunnalliset lahjakortit Brain Relief -hoitoon!

Brain Relief -sivustolta voi nyt ostaa valtakunnallisia lahjakortteja. Lahjakortti käy yli 60:lla Brain Relief -hoitajalla eri puolilla Suomea!

Meiltä on jo pitkään kysytty mahdollisuutta ostaa lahjakortteja Brain Relief -hoitoon. Vihdoin pääsemme iloisina kertomaan, että nyt tämä on mahdollista.

Nyt kenen vain on helppo ostaa hoito lahjaksi esim. kaukana asuvalle ystävälle tai sukulaiselle. Valtakunnallinen lahjakortti antaa myös lahjan saajalle vapauden itse valita kenelle hoitajalle hän haluaa hoitoon mennä.

Lahjakortin ostaminen onnistuu verkkokaupassamme kaikilla tutuimmilla maksutavoilla. Lahjakortin ostamisesta ja lähettämisestä on tehty mahdollisimman helppoa, joten vaihtoehtoja on vain yksi: Yhteen Brain Relief -hoitoon oikeuttava lahjakortti. Sinun tarvitsee vain täyttää omat sekä lahjan saajan tiedot ja valita päivä jona lahjakortti toimitetaan lahjan saajalle. Maksun jälkeen lahjakortti toimitetaan automaattisesti lahjan saajan sähköpostiin. Jos et tiedä lahjan saajan sähköpostiosoitetta tai haluat esimerkiksi antaa lahjakortin henkilökohtaisesti, voit tilausvaiheessa kirjoittaa lahjan saajan sähköpostiosoitteeksi oman sähköpostisi, ja sitten tulostaa lahjakortin omasta sähköpostistasi.

Lahjan saaja voi itse valita kenelle hoitajalle hän varaa ajan. Aktiivisesti hoitoja tekeviä, hoitajanäytön tehneitä Brain Relief -hoitajia on jo lähes 70 eri puolilla Suomea ja lisää tulee koko ajan! Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ennen lahjakortin ostamista, että lahjakortin saajan asuinpaikan lähellä todella on hoitajia, kenellä lahjakortin voi käyttää. Tämä onnistuu tarkistamalla hoitajien tiedot hoitajakartaltamme täältä: https://brainrelief.fi/hoitajat/. Lahjakortti on voimassa 6kk.

Olisiko tässä ratkaisu vaikka isänpäivän lahjaksi? Tai joululahja kauempana asuvalle sukulaiselle tai ystävälle? ;) Brain Relief -hoito on erittäin toivottu ja pidetty, aineeton ja ekologinen lahja. Se sopii ihan kaikille; niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.

Osta lahjakortti tästä: https://brainrelief.fi/tuote/lahjakortti/

 

Jaa:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn