Jatko- ja täydennyskoulutukset

sekä muut palvelut Brain Relief -alkeiskoulutuksen käyneille

Ajankohtaista: Täydennyskoulutus Brain Relief -hoidon vaikutusmekanismeista 30.10.2021

Täydennyskoulutus kertoo alkeiskoulutuksen ”mitä tehdään” -vaiheen jälkeen pala palalta ”miksi tehdään mitä tehdään”. Eli koulutus avaa hoidon toimintamekanismeja laajemmin mitä alkeiskoulutuksessa tehtiin.

Koulutukseen voi osallistua etänä verkkoyhteydessä tai paikan päällä. Koulutuksen tallenne lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille ja se on katsottavissa viikon ajan, joten kannattaa ilmoittautua mukaan vaikka live-ajankohta ei sopisi.

Tämä koulutus on tarjolla vain Aktiivihoitajille. Lue Aktiivihoitajiin liittymisestä tästä >

30.10.2021 klo 10-16
Riihikalliontie 11, Renko. Verkkototeutus Zoomissa.
Kouluttaja: hoidon pääkehittäjä Jouko Kivimetsä
Hinta: 120€ + ALV (148,80€).
Täydennyskoulutuksesta saa todistuksen.

Alkeiskoulutuksen jälkeen voit halutessasi jatkaa opintoja osallistumalla kertasvalmennukseen ja tekemällä harjoitteluhoitojen jälkeen näyttöhoidon. Hyväksytyn näyttösuorituksen jälkeen voit käyttää nimikettä ”Brain Relief -hoitaja”. Silloin voit myös halutessasi liittyä Brain Relief Aktiivihoitajien yhteisöön, joka tarjoaa monipuolista tukea ja palveluja.

Kertausvalmennus

Kertausvalmennuksessa pääset kouluttajan johdolla kertaamaan alkeiskoulutuksen oppeja ja harjoittelemaan hoidon yksityiskohtia. Kertausvalmennus on erinomainen lisävalmennus alkeiskoulutuksen ja näyttöhoidon välissä, kun pääset tarkistamaan oppimaasi ja viilaamaan osaamaasi vielä ennen näyttöhoidon tekemist. Kertausvalmennus on myös hyvä muistutus ja ”tarkistus” jo pidempään hoitoa tehneille, varsinkin jos hoitojen tekemisessä on ollut taukoa.

Kertausvalmennuksen hinta on 120€ + alv24%, riippumatta osallistujien määrästä; Yksilövalmennukseen varataan 1,5-2 tuntia ja pienryhmävalmennukseen 2-5 tuntia osallistujien lukumäärästä riippuen. Kertausvalmennuksen osallistujat saavat lisäksi maksutta käyttöönsä digitaalisen Kertausmateriaalin (norm. hinta 37€).

Sovi kertausvalmennnuksesta ottamalla suoraa yhteyttä haluamaasi kouluttajaan. Yhteystiedot tämän sivun lopussa.

Kertauskurssi verkkomateriaali

Verkkomateriaalin kanssa voit kerrata hoitoa omatoimisesti, esimerkiksi näyttöhoitoon valmistautuessa tai muuten vain muistin virkistykseksi. Kertausmateriaalin hinta on 37€ (sis ALV 24%) ja se on käytössä 3kk ajan.

Lue lisää ja osta kertausmateriaali käyttöösi: https://brainrelief.fi/tuote/kertausmateriaali/. HUOM! Tuote on myynnissä vain alkeiskoulutuksen käyneille.

Näyttöhoito

Näyttöhoidon voi antaa alkeiskoulutuksen ja riittävien harjoitteluhoitojen (30-40 kpl) jälkeen. Varsinkin jos alkeiskoulutuksesta on vierähtänyt aikaa, suosittelemme kertausvalmennusta ennen näyttöhoitoa.

Hinta 120 € + alv 24 %, kesto 2 – 2,5 tuntia. Hyväksytysti suoritettu näyttö oikeuttaa käyttämään nimikettä Brain Relief® -hoitaja.

Sovi hoitajanäytöstä suoraa haluamasi Brain Relief -kouluttajan kanssa. Näytön antaja tulee kouluttajan luo tai matkakulut sovitaan tapauskohtaisesti. Kouluttajien lista on tämän sivun lopussa.

Kouluttajat

Kaikki Brain Relief -kouluttajat järjestävät kertausvalmennuksia ja ottavat vastaan näyttöhoitoja.