Jatko- ja täydennyskoulutukset

sekä muut palvelut
Brain Relief -alkeiskoulutuksen käyneille

Kertausvalmennus

Vapaaehtoiseen kertausvalmennukseen voi osallistua ennen näyttöhoitoa tai milloin tahansa hoitajanäytön jälkeen.

Kertausvalmennuksessa pääsee päivittämään, kertaamaan ja täydentämään osaamistaan, ammattitaitoisen Brain Relief -kouluttajan johdolla.

Kertausvalmennus on erinomainen lisävalmennus alkeiskoulutuksen ja näyttöhoidon välissä, kun pääset tarkistamaan oppimaasi ja viilaamaan osaamaasi vielä ennen näyttöhoidon tekemist. Kertausvalmennus on myös hyvä muistutus ja ”tarkistus” jo pidempään hoitoa tehneille, varsinkin jos hoitojen tekemisessä on ollut taukoa.

Kertausvalmennuksen hinta on 120€ + ALV24%, riippumatta osallistujien määrästä; Yksilövalmennukseen varataan 1,5-2 tuntia ja pienryhmävalmennukseen 2-5 tuntia osallistujien lukumäärästä riippuen. Kertausvalmennuksen osallistujat saavat lisäksi maksutta käyttöönsä digitaalisen Kertausmateriaalin (norm. hinta 37€).

Sovi kertausvalmennnuksesta ottamalla suoraa yhteyttä haluamaasi kouluttajaan. Kouluttajien yhteystiedot >

Kertauskurssi verkkomateriaalina

Verkkomateriaalin kanssa voit kerrata hoitoa omatoimisesti, esimerkiksi näyttöhoitoon valmistautuessa tai muuten vain muistin virkistykseksi. Kertausmateriaalin hinta on 37€ (sis ALV 24%) ja se on käytössä 3kk ajan.

Lue lisää ja osta kertausmateriaali käyttöösi: https://brainrelief.fi/tuote/kertausmateriaali/. HUOM! Tuote on myynnissä vain alkeiskoulutuksen käyneille.

Näyttöhoito

Näyttöhoidon voi antaa alkeiskoulutuksen ja riittävien harjoitteluhoitojen (30-40 kpl) jälkeen. Varsinkin jos alkeiskoulutuksesta on vierähtänyt aikaa, suosittelemme kertausvalmennusta ennen näyttöhoitoa.

Hinta 120 € + ALV24 %, kesto 2 – 2,5 tuntia. Hyväksytysti suoritettu näyttö oikeuttaa käyttämään nimikettä Brain Relief® -hoitaja.

Sovi hoitajanäytöstä suoraa haluamasi Brain Relief -kouluttajan kanssa. Näytön antaja tulee kouluttajan luo tai matkakulut sovitaan tapauskohtaisesti. Kouluttajien yhteystiedot >

Aktiivihoitajat

Aktiivihoitajat on Brain Relief -hoitajien oma yhteisö. Aktiivihoitajiin voivat liittyä vain näyttöhoidon tehneet Brain Relief -hoitajat.

Yhteisön vuosimaksu sisältää aktiivihoitajien jäsenyyden aina seuraavan vuoden tammikuulle asti. Vuosimaksu ei uusiudu automaattisesti, vaan seuraavan vuoden liittymisestä muistutetaan seuraavan vuoden alkaessa.

Liity Aktiiivihoitajiin tästä >

Aktiivihoitajana saat tietosi halutessasi hoitajakartalle. Ilmoita uusista tai muuttuneista tiedoistasi tällä lomakkeella.

Tulossa:

Täydennyskoulutus Brain Relief -hoidon vaikutusmekanismeista -verkkokurssi

Täydennyskoulutus kertoo alkeiskoulutuksen ”mitä tehdään” -vaiheen jälkeen pala palalta ”miksi tehdään mitä tehdään”. Eli koulutus avaa hoidon toimintamekanismeja laajemmin mitä alkeiskoulutuksessa tehtiin.

Tämä jatkokoulutus toteutettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2021. Nyt koulutuksesta on tulossa verkkokurssi, syksyllä 2022.

Kouluttaja: hoidon pääkehittäjä Jouko Kivimetsä

Tämä täydennyskoulutus on tarjolla vain Aktiivihoitajille.