Miksi Brain Relief Academy on olemassa?

Länsimainen arki on erkaantunut hoitavasta kosketuksesta. Monen stressiin liittyvän vaivan taustalla on tuntoaistin aliravitsemus. Brain Relief Academyn toiminta tukeutuu arvoihin, jotka tähtäävät tämän perusongelman selättämiseen.

Yhtiömme olemassaolon juurisyy on merkityksellisyyden kokeminen.

Brain Relief Academy luo yhä laajempaa toiminta-alustaa merkitykselliselle työlle – sekä hoitotyössä että yhtiön omassa toiminnassa. Koulutuksiimme hakeutuu jatkuvasti henkilöitä, joiden elämästä ja työstä puuttuu merkityksellisyyttä ja arvostusta.

Koulutuksemme käyneet, aktiivisen toiminnan aloittaneet hoitajamme kokevat säännönmukaisesti tekevänsä todella merkityksellistä auttamistyötä. He saavat aikaan selkeitä ja hämmästyttäviä tuloksia kosketusvajeen selättämisessä ja näin stressin oireiden helpottamisessa.

Hoidon teho perustuu vaikuttavuuteen

Auvo Brain Relief -metodin kehittämisen keskiössä on ollut saada aikaan maksimaalinen vaikutus mahdollisimman pienellä panostuksella ja matalalla kynnyksellä. Tämä ”tiivistäminen” näkyy koulutusten vaatiman ajan määrässä, alkuinvestointien pienuudessa ja itse hoidon lyhyydessä.

Koulutuksissa panostetaan opiskelun selkeyteen, helppouteen ja tehokkuuteen. Iso osa koulutussisällöistä on pystytty viemään itseopiskeltavaksi verkkoon, jolloin lähiopetuspäiviä on pystytty vähentämään. Näin koulutukseen osallistuminen on tehty helpoksi mahdollisimman monelle.

Kiireinen, stressaantunut ihminen ei lähde hoitoon jota pitää liian pitkänä ja silloin kipeästi kaivattu apu jää saamatta. Menetelmän kulmakivenä on kehoa rentouttavan kosketuksen lisäksi mieltä rauhoittava musiikki. Näiden kahden – tunto- ja kuuloaistimuksen – lopputulos ei ole yksi plus yksi vaan vaikuttavuudeltaan moninkertainen. Rentoutuminen on niin syvää, että monet asiakkaat kertovat sen olevan enemmän kuin mitä ovat koskaan kokeneet.

Hoidot ovat auttaneet ihmisiä löytämään tasapainon, palaamaan takaisin töihin burn outin jälkeen, pääsemään irti kroonisista kivuista ja vaivoista, sekä monin tavoin jaksamaan ja voimaan paremmin.

Hoito vaikuttaa hoitavasti myös hoitajaan. Usein rankka hoitotyö aiheuttaa rasittumista ja jopa uupumusta, mutta monille Auvo ja Brain Relief -hoitajille tämä hoitotyö on nimenomaan tapa pitää oma jaksaminen kunnossa ja uupuminen loitolla.

Tämän inhimillisempää työtä on vaikea löytää

Tässä kosketustyössä mennään luvalla ja taitavasti toisen iholle. Lähestyminen on lempeää ja turvallisuutta luovaa, toista arvostavaa ja läsnä olevaa.

Inhimillisyyden arvomme tulee esiin myös koulutuksissamme. Koulutuksemme ovat palvelumuotoilun ja pedagogiikan erityisosaajien kehittämiä. Oppimisessa hyödynnetään tehokasta vertaisvalmennusta, tiimiytymistä ja monia eri oppimismenetelmiä, jotka tukevat erilaisten oppijoiden tarpeita ja vahvuuksia.

Myös itse hoitotyö on inhimillistä. Siinä ei ole sijaa hoidettavien arvioinnille tai kommenteille kehon puutteista tai kireyksistä. Asiakas saa rauhassa keskittyä kipua aiheuttamattomaan hoitavaan kosketukseen ja hyvään oloon, ja olemaan täysin oma itsensä. Hänelle kerrotaan hoidon alussa, että hänen ei tarvitse nyt tehdä mitään. Ei yhtään mitään. Saa ihan vain olla.

Hoitajat muodostavat jo ennen ensimmäistä tapaamistaan lujan yhteisön

Kaikkia hoitajiamme kannustetaan ja ohjataan monin tavoin osaksi yhteisöämme. Sen sisällä, kuin isossa perheessä, voi tehdä vaihtarihoitoja, saa vertaistukea niin haasteissa kuin onnistumisissa ja kaikki sparraavat toisiaan kannustavasti ja hyvillä vinkeillä. Yhteisössä jaetaan koskettavia palautteita, mietitään yhdessä ratkaisuja erityistilanteisiin ja toteutetaan yhteisiä tempauksia ja projekteja.

Koulutuspalautteissa nousee toistuvasti esiin se, että kurssilaiset kokevat tulleensa osaksi ”jotain suurempaa”. Hoitajien yhteistyötä ja Academyn tukea arvostetaan paljon. Hoitajia ei jätetä yksin vaan tuetaan jatkuvasti.

Kaikki arvomme: merkityksellisyys, vaikuttavuus, inhimillisyys ja yhteisöllisyys, tukevat toisiaan ja näkyvät toimintamme kaikilla tasoilla. Academyn tavoitteena on maailman muuttaminen (eikä yhtään vähempää) – pieni kosketus kerrallaan.

Jaa kirjoitus:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn