Auvo-ryhmä ja Auvo-hoitajakoulutus yhteishintaan

529,00  sis. ALV 24%

Varasto loppu

Tämä tarjous on voimassa vain I love me -messuviikonlopun ajan, kun Auvo-hoitajakoulutus julkaistaan messuilla.
Tarjous päättyy ma 24.10. 27.10.2022 klo 24, eikä tule toistumaan!
(Tarjouksen voimassaoloa on jatkettu muutamalla päivällä viikonvaihteen teknisten ongelmien vuoksi, jotta kukaan ei niiden takia menettäisi mahdollisuutta tarttua tarjoukseen.)

Auvo-ryhmä ja Auvo-hoitajakoulutus yhteishintaan 280€ + alv24% (= 347€)

Opettele hoito kouluttajan johdolla lähiopetuksessa Auvo-ryhmässä (arvo 159€) ja jatka siitä Auvo-hoitajakoulutukseen (arvo 370€). Säästät siis 182€!

Voit valmistua Auvo-hoitajaksi jo tammikuun alussa ja lähteä heti tekemään hoitoja kaupallisesti! Koska maksat tästä kokonaisuudesta vain 347€ ja Auvo-hoidon suositushinta on 40€, koulutus maksaa itsensä takaisin jo noin kymmenellä asiakashoidolla!

Huomio!

  • Nappaa tarjous maksamalla tämä Julkaisutarjous-tuote.
  • Oston jälkeen sinulle avautuu Kiitos-sivu. Nappaa siitä talteen henkilökohtainen alennuskoodisi ja klikkaa linkistä varaamaan paikkasi Auvo-ryhmässä.
  • Auvo-ryhmään ilmoittautuessa syötä ostoskorissa tai kassalla alennuskoodisi, niin pääset ilmoittautumaan ryhmään maksutta.

Jokaiseen Auvo-ryhmään otetaan vain 3-6 osallistujaa, ja paikat viedään nopeasti. Tätä tarjousta ei siis kannata jäädä liikaa miettimään, ettei ryhmä ehdi täyttyä nenäsi edestä!

Mikäli haluamasi ryhmä on kuitenkin päässyt täyttymään, voit Auvo-ryhmän sijaan opiskella hoidon itsenäisesti Auvo-verkkokurssin parissa. Tämän huipputarjouksen hintaan valinta ei vaikuta.

 

Lue lisää Auvo-hoitajakoulutuksesta tästä.

Vinkkaa tuotteesta kaverille:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email