Seuraavat Brain Relief -alkeiskoulutukset:

Brain Relief -alkeiskoulutus koostuu kuukauden etäopiskelusta verkkokurssin avulla ja 2,5 lähiopetuspäivästä sen päätteeksi.

Brain Relief -hoitajaksi valmistuminen edellyttää lisäksi 30-40 harjoitteluhoitoa ja hoitajanäytön hyväksytyn suorittamisen.

Loppi 11.1. - 13.2.2022

Verkkokurssi on juuri alkanu, mutta ehdit vielä mukaan kun toimit nopeasti.

Helsinki 22.3 - 24.4.2022

Rovaniemi 20.4. - 22.5.2022

Asikkala 10.5. - 12.6.2022

Etkö löydä sinulle sopivaa koulutuspaikkaa tai ajankohtaa? Järjestämme nyt myös räätälöityjä Brain Relief -alkeiskoulutuksia 2-3 hengen pienryhmille. Lue lisää alta.

Haluatko kuulla uusista koulutuksista ensimmäisenä? Tilaa uutiskirjeemme (sivun alalaidasta) ja seuraa some-tilejämme @brainreliefhoito

Haluatko kuulla uusista koulutuksista ensimmäisenä?
Tilaa uutiskirjeemme (sivun alalaidasta) ja seuraa some-tilejämme @brainreliefhoito

Covid-19 & Brain Relief -koulutukset:
Kurssien osallistujamäärä on rajattu normaalia pienemmäksi, tällä hetkellä enintään kymmeneen henkeen. Seuraamme valtakunnallisia ja alueellisia suosituksia ja reagoimme niihin aina tarvittaessa.
Luonnollisesti huolehdimme erityisen hyvin hygieniasta, jotta kaikilla olisi turvallinen olo osallistua kurssille. Kipeänä ja oireisena lähiopetuspäiviin ei voi osallistua. Tällöin osallistuminen voidaan siirtää jollekin tulevalle kurssille (joita järjestetään noin kuukausittain ympäri Suomea).
Osallistujamäärän rajoittamisen vuoksi kurssit täyttyvät nyt pian, varaa siis paikkasi pian!

UUTTA: Räätälöidyt pienryhmäkoulutukset

Etkö löydä sinulle sopivaa koulutuspaikkaa tai ajankohtaa? Tai onko teillä valmis työ- tai kaveriporukka jolle haluaisitte oman räätälöidyn koulutuksen?

Järjestämme nyt myös räätälöityjä Brain Relief -alkeiskoulutuksia 2-3 hengen pienryhmille. Koulutukseen sisältyy kuukauden pituinen verkkokurssi ja 2-5 päivää lähiopetusta. Lähiopetus voidaan järjestää viikonloppuna, arkipäivinä, tai esim. neljälle arki-illalle pilkottuna. Tällä hetkellä pienryhmäkoulutusta tarjotaan ensisijaisesti muutamilla paikkakunnilla (Helsinki, Lahti, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kuopio), mutta myös muut paikkakunnat ovat mahdollisia.

Sisällöllisesti pienryhmäkoulutus on täsmälleen samanlainen kuin ryhmässä käyty alkeiskoulutus ja se sisältää lähiopetuksen lisäksi kattavan verkkomateriaalin itseopiskeluun. Pienryhmäkoulutuksen osallistumismaksu on hieman ryhmäkoulutusta korkeampi, 730€ + alv.

Jos pienryhmäkoulutus kiinnostaa, ota yhteyttä Joukoon puh. 040 556 8880 tai [email protected]!

Yleistä tietoa Brain Relief® -alkeiskoulutuksesta

Brain Relief -hoitoja voi tehdä ammattimaisesti (esim. muiden hoitojen tai palveluiden rinnalla) tai koulutuksen voi käydä omaksi iloksi (tavoitteena esim. lähimmäisten hoitaminen ei-kaupallisesti). Alkeiskoulutuksen tavoitteena on saavuttaa taso, jolla voit markkinoida palvelua Brain Relief® -hoitona.

Alkeiskoulutus koostuu kuukauden pituisesta etäkoulutuksesta sekä 2,5 -päiväisestä lähiopetusjaksosta.

Etäkoulutus verkkokurssin avulla alkaa kuukausi ennen lähipäiviä. Siihen kannattaa varata noin 1-2 h viikossa. Saat myös kaikki materiaalit tutustuttavaksi ennakkoon ja printattavaksi itsellesi. Etäkoulutuksen videoiden ja ohjeiden avulla voit jo harjoitella hoidon tekemistä läheistesi ja kavereittesi ihastukseksi.

Lähiopetus on suunniteltu siten, että toimit vaihdellen hoitajana, hoidettavana ja hoitajan sparraajana. Tämän menetelmän ansiosta oppiminen on nopeaa ja tehokasta. Koko hoito harjoitellaan pala kerrallaan (olat, käsivarret, selkärangan alue, päänahan alue, kasvot, kädet, jalat). Kaikkia osioita harjoitellaan intensiivisesti ryhmän kanssa ja samalla opitaan hoidon synkronointia musiikin kanssa.
Lähiopetusta alkeiskurssilla on 2,5 lähipäivää. Viikonloppukursseilla opetusta on pe-ilta, lauantai ja sunnuntai. Viikon pituisilla koulutusmatkoilla opetus on jaettu koko viikolle.
Lisäksi kerrotaan Brain Relief -hoidon yleisperiaatteista, turvallisuusnäkökohdista, hoidon toimintalogiikasta, tähänastisista asiakaskokemuksista/palautteesta sekä tavoista tuottaa ja markkinoida hoitoa.

Lähipäivien jälkeen alkaa harjoitteluhoitojen tekeminen asiakkaille (läheisille, tutuille tai kaupallisesti).
Harjoitteluhoidoista voi jo veloittaa asiakkaita (suositus noin puolet hoidon suositushinnasta 62€).

Alkeiskoulutuksen jälkeen voit halutessasi jatkaa opintoja osallistumalla kertasvalmennuspäivään ja tekemällä harjoitteluhoitojen (30-40 kpl) jälkeen näyttöhoidon. Hyväksytyn näyttösuorituksen jälkeen voit käyttää nimikettä ”Brain Relief -hoitaja”. Silloin voit myös halutessasi liittyä Brain Relief -hoitajien yhteisöön, joka tarjoaa säännöllisesti hoitoja tekeville monipuolista tukea ja palveluja.

Alkeiskoulutus sopii kaikille

Hoitomenetelmä on suhteellisen helppo oppia alkeistasolle ja sitkeällä harjoittelulla tulee mestariksi. Aloitusvaiheessakin asiakkaiden kommentit ovat yleensä myönteisiä ja koulutuksessa varmistetaan, ettei aiheuta mitään uhkaa tai vahinkoa hoidettavalle, koska kosketushoito on lähtökohtaisesti hellävaraista.

Koulutus ei edellytä mitään aiempaa koulutusta tai kokemusta hieronnasta, kosketushoidoista tai kehon anatomiasta, mutta kokemukset hoitomuodoista kuten intialainen päähieronta, lymfahieronta, kraniosakraali-käsittely, faskiahoito, shiatsu tai vyöhyketerapia nopeuttavat oppimista ja asiakastyön alkamista selkeästi.

Koulutuksen käyminen ei edellytä omaa yritystä, mutta sopii erityisesti yrittäjälle, jolla on jo hoitotila. Myös kannettavan hoitopöydän avulla tehtävät koti- tai toimistokäynnit ovat hyvä vaihtoehto. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus liittyä aktiivihoitajien verkostoon ja saada tukea yrittäjyyteen. Koulutus on verovähennettävää kulua yritykselle tai toiminimelle.

Kustannukset

Alkeiskoulutuksen hinta yhteensä 562€ +alv 24% (=697€).

  • Oma koulutuspaikka varmistetaan 150€ (sis.alv) varausmaksulla, joka oikeuttaa aloittamaan etäkoulutuksen.
  • Koulutusmaksun loppuosa 547€ (sis.alv) erääntyy maksettavaksi 10 pv ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää.

TARJOUS: varaamalla kurssipaikkasi ennen 31.1.2021 saat heti Auvo-kurssin veloituksetta (arvo 99€) ja voit harjoitella perheesi kanssa Brain Relief -hoidon ”kotiversiolla”. (ei koske helmikuun Jyväskylän kurssia). Pyydä lisäohjeet tästä varauksen tehtyäsi [email protected]

Poikkeuksena alkeiskurssien hinnastoon viikon koulutusmatka Kyprokselle 3.-10.11.2021 yht. 1690 € (sis alv 24%).
Kurssihinta sisältää kuukauden pituisen verkkokoulutuksen, lähiopetuspäivät matkalla, sekä täydennyskoulutusteemoja (arvo yli 800€). Matka sisältää lennot, majoituksen, aamiaiset ja kuljetukset Kyproksella, sekä lisäksi kuusi isoa perinneateriaa viineineen, yhden retkipäivän ja aamuharjoitteita meriterassilla. Kysy lisätietoja ja varaa paikkasi [email protected]

* Ennakkoon viim. 20.12.2020 ilmoittautuneilla koulutusmaksun loppuosana laskutetaan 445,20€ (sis.alv)

Alkeiskoulutuksen jälkeen, ammattimaiseen hoitojen tekemiseen tähtääville:

  • Kertausvalmennus halukkaille, yksi lähipäivä. Hinta 120 € + alv 24 %. Lue lisää täältä >
  • Näyttöhoito on viimeinen yksityiskohtia hiova valmennus. Hinta 120 € + alv 24 %, kesto noin kaksi tuntia. Hyväksytysti suoritettu näyttö oikeuttaa käyttämään nimikettä Brain Relief® -hoitaja.
  • Näyttöhoidon jälkeen on mahdollista liittyä mukaan Brain Relief Aktiivihoitajat -yhteisöön, joka tarjoaa mm. monipuolista tukea, markkinointimateriaalia ja -aineistoja, sekä hoitajan tiedot hoitajakartalle brainrelief.fi sivuilla. Palvelun vuosimaksu hoitajille on 70 €/vuosi.

Peruutusehdot

Koulutus varataan maksamalla varausmaksu, joka oikeuttaa etäkoulutukseen. Etäkoulutus alkaa verkkokurssina 1 kk ennen kurssin ensimmäistä lähiopetuspäivää.
Jos estyt osallistumasta kurssille, ennen etäkoulutuksen alkua peruutettaessa voidaan palautetaan puolet varausmaksusta, tai osallistuminen voidaan perustelluista syistä siirtää toiselle alkeiskurssille. Etäkoulutuksen alkamisen jälkeen varausmaksua ei palauteta.
 
Loppuosa kurssimaksusta laskutetaan, ja se tulee olla kokonaan maksettuna viimeistään 10 pv ennen lähiopetusjaksoa.
Loppumaksun eräpäivän jälkeen esimerkiksi lääkärin kehotuksesta kurssille tulon estyttyä, pyritään järjestämään paikka toiselle kurssille, tai jos ongelma on pysyvä, loppumaksuosuuden voi luovuttaa toiselle henkilölle (joka maksaa lisäksi varausmaksun).
 
Muutokset ja peruutukset aina kirjallisesti [email protected]