Seuraavat Brain Relief -alkeiskoulutukset:

Kajaani 1.–3.10.2021

Kaksi paikkaa jäljellä! Toimi nopeasti, verkkokoulutus on jo käynnistynyt.

Ylivieska 3.-5.12.2021

Kevään 2022 koulutukset:

Haluatko kuulla uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa? Tilaa uutiskirjeemme (sivun alalaidasta)!

Kevään 2022 koulutukset:

Haluatko kuulla uusista koulutuksista ensimmäisten joukossa? Tilaa uutiskirjeemme (sivun alalaidasta)!

Hämeenlinna 11.-13.2.2022

Oulu 18.-20.3.2022

Helsinki 22.-24.4.2022

Rovaniemi 20.-22.5.2022

Asikkala 10.-12.6.2022

Huom! Covid-19 & Brain Relief -koulutukset:
Voimassaolevista rajoituksista johtuen kurssien osallistujamäärä on rajattu normaalia pienemmäksi, tällä hetkellä kymmeneen henkeen. Seuraamme valtakunnallisia ja alueellisia suosituksia ja reagoimme niihin aina tarvittaessa.
Luonnollisesti huolehdimme erityisen hyvin myös hygieniasta, jotta kaikilla olisi turvallinen olo osallistua kurssille. Kipeänä ja oireisena lähiopetuspäiviin ei voi osallistua, tällöin osallistuminen voidaan siirtää jollekin tulevalle kurssille (joita järjestetään noin kuukausittain ympäri Suomea).
Osallistujamäärän rajoittamisen vuoksi kurssit täyttyvät nyt pian, varaa siis paikkasi pian!

Yleistä tietoa Brain Relief® -alkeiskoulutuksesta

Brain Relief -hoitoja voi tehdä ammattimaisesti (esim. muiden hoitojen tai palveluiden rinnalla) tai koulutuksen voi käydä omaksi iloksi (tavoitteena esim. lähimmäisten hoitaminen ei-kaupallisesti). Alkeiskoulutuksen tavoitteena on saavuttaa taso, jolla voit markkinoida palvelua Brain Relief® -hoitona.

Alkeiskoulutus koostuu kuukauden pituisesta etäkoulutuksesta sekä 2,5 -päiväisestä lähiopetusjaksosta.

Etäkoulutus verkkokurssin avulla alkaa kuukausi ennen lähipäiviä. Siihen kannattaa varata noin 1-2 h viikossa. Saat myös kaikki materiaalit tutustuttavaksi ennakkoon ja printattavaksi itsellesi. Etäkoulutuksen videoiden ja ohjeiden avulla voit jo harjoitella hoidon tekemistä läheistesi ja kavereittesi ihastukseksi.

Lähiopetus on suunniteltu siten, että toimit vaihdellen hoitajana, hoidettavana ja hoitajan sparraajana. Tämän menetelmän ansiosta oppiminen on nopeaa ja tehokasta. Koko hoito harjoitellaan pala kerrallaan (olat, käsivarret, selkärangan alue, päänahan alue, kasvot, kädet, jalat). Kaikkia osioita harjoitellaan intensiivisesti ryhmän kanssa ja samalla opitaan hoidon synkronointia musiikin kanssa.
Lähiopetusta alkeiskurssilla on 2,5 lähipäivää. Viikonloppukursseilla opetusta on pe-ilta, lauantai ja sunnuntai. Viikon pituisilla koulutusmatkoilla opetus on jaettu koko viikolle.
Lisäksi kerrotaan Brain Relief -hoidon yleisperiaatteista, turvallisuusnäkökohdista, hoidon toimintalogiikasta, tähänastisista asiakaskokemuksista/palautteesta sekä tavoista tuottaa ja markkinoida hoitoa.

Lähipäivien jälkeen alkaa harjoitteluhoitojen tekeminen asiakkaille (läheisille, tutuille tai kaupallisesti).
Harjoitteluhoidoista voi jo veloittaa asiakkaita (suositus noin puolet hoidon suositushinnasta 62€).

Alkeiskoulutuksen jälkeen voit halutessasi jatkaa opintoja osallistumalla kertasvalmennuspäivään ja tekemällä harjoitteluhoitojen (30-40 kpl) jälkeen näyttöhoidon. Hyväksytyn näyttösuorituksen jälkeen voit käyttää nimikettä ”Brain Relief -hoitaja”. Silloin voit myös halutessasi liittyä Brain Relief -hoitajien yhteisöön, joka tarjoaa säännöllisesti hoitoja tekeville monipuolista tukea ja palveluja.

Alkeiskoulutus sopii kaikille

Hoitomenetelmä on suhteellisen helppo oppia alkeistasolle ja sitkeällä harjoittelulla tulee mestariksi. Aloitusvaiheessakin asiakkaiden kommentit ovat yleensä myönteisiä ja koulutuksessa varmistetaan, ettei aiheuta mitään uhkaa tai vahinkoa hoidettavalle, koska kosketushoito on lähtökohtaisesti hellävaraista.

Koulutus ei edellytä mitään aiempaa koulutusta tai kokemusta hieronnasta, kosketushoidoista tai kehon anatomiasta, mutta kokemukset hoitomuodoista kuten intialainen päähieronta, lymfahieronta, kraniosakraali-käsittely, faskiahoito, shiatsu tai vyöhyketerapia nopeuttavat oppimista ja asiakastyön alkamista selkeästi.

Koulutuksen käyminen ei edellytä omaa yritystä, mutta sopii erityisesti yrittäjälle, jolla on jo hoitotila. Myös kannettavan hoitopöydän avulla tehtävät koti- tai toimistokäynnit ovat hyvä vaihtoehto. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus liittyä aktiivihoitajien verkostoon ja saada tukea yrittäjyyteen. Koulutus on verovähennettävää kulua yritykselle tai toiminimelle.

Kustannukset

Alkeiskoulutuksen hinta yhteensä 562€ +alv 24% (=697€).

  • Oma koulutuspaikka varmistetaan 150€ (sis.alv) varausmaksulla, joka oikeuttaa aloittamaan etäkoulutuksen.
  • Koulutusmaksun loppuosa 547€ (sis.alv)* erääntyy maksettavaksi 10 pv ennen koulutuksen ensimmäistä lähipäivää.

TARJOUS: varaamalla kurssipaikkasi ennen 31.1.2021 saat heti Auvo-kurssin veloituksetta (arvo 99€) ja voit harjoitella perheesi kanssa Brain Relief -hoidon ”kotiversiolla”. (ei koske helmikuun Jyväskylän kurssia). Pyydä lisäohjeet tästä varauksen tehtyäsi [email protected]

Poikkeuksena alkeiskurssien hinnastoon viikon koulutusmatka Kyprokselle 3.-10.11.2021 yht. 1690 € (sis alv 24%).
Kurssihinta sisältää kuukauden pituisen verkkokoulutuksen, lähiopetuspäivät matkalla, sekä täydennyskoulutusteemoja (arvo yli 800€). Matka sisältää lennot, majoituksen, aamiaiset ja kuljetukset Kyproksella, sekä lisäksi kuusi isoa perinneateriaa viineineen, yhden retkipäivän ja aamuharjoitteita meriterassilla. Kysy lisätietoja ja varaa paikkasi [email protected]

* Ennakkoon viim. 20.12.2020 ilmoittautuneilla koulutusmaksun loppuosana laskutetaan 445,20€ (sis.alv)

Alkeiskoulutuksen jälkeen, ammattimaiseen hoitojen tekemiseen tähtääville:

  • Kertausvalmennus halukkaille, yksi lähipäivä. Hinta 120 € + alv 24 %. Brain Relief -pääkouluttajien pitämiä kertausvalmennuksia järjestetään eri puolilla Suomea, useita vuodessa. Kertausvalmennuksiin voi halutessaan osallistua myös myöhemmin aina jos tuntee että kertaamisen tarvetta on.
  • Näyttöhoito on viimeinen yksityiskohtia hiova valmennus. Hinta 120 € + alv 24 %, kesto noin kaksi tuntia. Hyväksytysti suoritettu näyttö oikeuttaa käyttämään nimikettä Brain Relief® -hoitaja. Näyttöhoitoon varataan aikaa 2-2,5 tuntia. Näytönantaja tulee kouluttajan luo (esim. Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Seinäjoki, Tampere, Ylivieska) tai matkakulut sovitaan tapauskohtaisesti.
  • Näyttöhoidon jälkeen on mahdollista liittyä mukaan aktiivisten Brain Relief -hoitajien yhteisöön, joka tarjoaa mm. monipuolista tukea, markkinointimateriaalia ja -aineistoja, sekä hoitajan tiedot hoitajakartalle brainrelief.fi sivuilla. Palvelun vuosimaksu hoitajille on 50 €/vuosi.

Peruutusehdot

Koulutus varataan maksamalla varausmaksu, joka oikeuttaa etäkoulutukseen. Etäkoulutus alkaa verkkokurssina 1 kk ennen kurssin ensimmäistä lähiopetuspäivää.
Jos estyt osallistumasta kurssille, ennen etäkoulutuksen alkua peruutettaessa voidaan palautetaan puolet varausmaksusta, tai osallistuminen voidaan perustelluista syistä siirtää toiselle alkeiskurssille. Etäkoulutuksen alkamisen jälkeen varausmaksua ei palauteta.
 
Loppuosa kurssimaksusta laskutetaan, ja se tulee olla kokonaan maksettuna viimeistään 10 pv ennen lähiopetusjaksoa.
Loppumaksun maksamisen jälkeen esimerkiksi lääkärin kehotuksesta kurssille tulon estyttyä, pyritään järjestämään paikka toiselle kurssille, tai jos ongelma on pysyvä, loppumaksuosuuden voi luovuttaa toiselle henkilölle (joka maksaa lisäksi varausmaksun).
 
Muutokset ja peruutukset aina kirjallisesti [email protected]