AJANKOHTAISTA:

Olemme mukana I love me -messuilla 21.-23.10.2022

Hiphei, pitkän tauon jälkeen pääsemme taas tuomaan Brain Reliefin rentouttavaa sanomaa messuille, kun osallistumme 21.-23.10. Messukeskuksessa järjestettäville I love me -messuille! Eikä sanomamme jää sanalliseksi, vaan messuosastollamme pääset myös nauttimaan rentouttavasta hoidosta!

Mikä olisikaan parempaa kuin keskellä messuhälinää paeta hetkeksi aivan omaan rauhaan ja rentouteen. Asetut rennosti mukavalle tuolille, kuulokkeista alkaa soljua rentouttava musiikki, suljet silmäsi, ja nautit 20 minuutin rentouttavasta kosketushoidosta. Kosketus maadoittaa ja palauttaa, ja vie sinut hetkeksi pois hälinästä ja vilskeestä. Voit keskittyä vain itseesi ja tuntemuksiisi. Kosketus rauhoittaa hermostoa ja tasaa vireystilaa. Pieni pysähtyminen ja rentoutuminen palauttaa tehokkaasti, ja hoidon jälkeen olet taas virkistyneenä valmis jatkamaan messuista nauttimista!

Lisätietoja messuohjelmastamme ja esim. lippuarvontaa on tulossa lisää syys-lokakuun aikana. Seuraa postauksiamme myös Instagramissa ja Facebookissa!

 

I love me -messut on Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma. Se esittelee hyvinvoinnin palvelut ja tuotteet, sekä lisäksi tulevan kauden hius- ja meikkityylit, muodin kuumimmat trendit, koru- ja kellomaailman viimeisimmät tuulet sekä uusimmat kauneuden ja terveydenhoitotuotteet ja -palvelut. Messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 21.-23.10.2022
Tutustu messuihin tästä

 

Jaa:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn