AJANKOHTAISTA:

Nyt on runsaasti mahdollisuuksia intensiiviseen opetukseen Brain Relief -hoitajakoulutuksen pienryhmissä.

Olemme järjestäneet nyt muutamia Brain Relief -hoitajakoulutuksia pienissä 3-4 hengen pienryhmissä. Olemme itse ihastuneet tähän todella henkilökohtaiseen ja intensiiviseen opetustapaan, ja niin ovat kurssilaisemmekin, sillä palautteet pienryhmäkursseista ovat aivan huikeita!

”Toistan jo itseäni, mutta en voi kyllin ylistää viikonlopun saldoa! Ennen kurssia oli vähän erikoista mennä kurssille jonne tulee vain kolme opiskelijaa, mutta tässä taisi olla vain voittajia.”

 

”Ihan jo positiivisuus mitä kurssilta sain, auttaa arjessa ja työssä. Arjessa lapset jo pyytävät rentoutusta.”

 

Koulutus vastasi odotuksia paremmin kuin mitä osasin odottaa. En sannut edes toivoa näin intensiivistä lähiopetusta!

 

Päätimmekin lisätä pienryhmäkoulutusten määrää reilusti: loppuvuonna 2022 olisikin alkamassa vielä kuusi pienryhmäkoulutusta eri puolilla Suomea; Kotkassa,
Kuopiossa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Iissä ja Rovaniemellä! Paikkoja on todellakin vain muutama per ryhmä, joten nämä paikat täyttyvät pian.

Pienryhmän koulutussisältö on aivan sama kuin isommissa ryhmissä. Samoin koulutuksen hinta on aivan sama! Pienryhmäkoulutuksia vetävät sekä pääkouluttajamme Anna ja Jouko, että kouluttamamme Brain Relief -vastuukouluttajat eri puolilla Suomea.

Lisää palautteita pienryhmistä löydät Instagram-tililtämme kokokohdista.

Kaikki tulevat koulutukset ja niihin ilmoittautuminen löytyvät täältä.

 

Jaa:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn