Tulevat Brain Relief -alkeiskoulutukset

Haluatko kuulla uusista koulutuksista ensimmäisenä?
Tilaa uutiskirjeemme (sivun alalaidasta) ja seuraa some-tilejämme @brainreliefhoito

Covid-19 & Brain Relief -koulutukset:
Koulutuksia järjestetään nyt aivan normaalisti. Luonnollisesti huolehdimme erityisen hyvin hygieniasta, jotta kaikilla olisi turvallinen olo osallistua kurssille. Kipeänä ja oireisena lähiopetuspäiviin ei voi osallistua. Tällöin osallistuminen voidaan siirtää jollekin tulevalle kurssille (joita järjestetään noin kuukausittain ympäri Suomea).

Koulutuksia myös tilauksesta

Onko teillä valmis pienryhmä tai isompi porukka, jolle haluaisitte Brain Relief -koulutuksen? Onnistuu!

Tilauskoulutuksia voidaan järjestää kouluttajien omissa tiloissa tai teidän itse järjestämissänne tiloissa, sovittavana ajankohtana.

Tilauskoulutus on sisällöltään, rakenteeltaan ja laajuudeltaan aivan samanlainen kuin muutkin alkeiskoulutuksemme, eli siihen sisältyy sekä verkkokurssi että lähiopetusjakso. Myös kurssin hinta ja muut ehdot ovat samanlaiset, ainoastaan matka- ja majoituskulut tulevat lisänä jos koulutus järjestetään muualla kuin kouluttajan omissa tiloissa.

Jos tilauskoulutuksen järjestäminen kiinnostaa, ota yhteyttä Joukoon (040 556 8880, [email protected]) tai Annaan (045 124 2373, [email protected])

Hoitajakoulutus tähtää Brain Relief -hoitojen ammattimaiseen tekemiseen

Brain Relief -hoitajakoulutus tähtää Brain Relief -hoitojen ammattimaiseen ja kaupalliseen tekemiseen.

Brain Relief sopii monen yrittäjän ja hoitolan palveluvalikoimaan muiden hoitojen tai palveluiden rinnalle. Yhtä hyvin se voi olla esim. aloittelevan yrittäjän ensimmäinen opiskeltava hoito ja tarjottava palvelu.

Jos tavoitteenasi on hoitaa vain läheisiä ei-kaupallisesti, kannattaa tutustua Auvo-kotihoitoon.